![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Glumesc, evident. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
La tot noianul de subiecte discutate unul s-a anuntat de un folos deosebit : acela de a acorda ajutor duhovnicesc aproapelui in forma asociata, organizata .
Si asa au aparut topicurile orante. Acum se discuta , in gluma desigur , despre folosul unui topic matrimonial, la vedere sau plecind de la un asemenea sa desvolte valahii , in particular, dragostea pt. aproapele . Pai cred ca mai lipseste deschiderea unui topic pt. parastase, tot ca o forma organizata de rugaciune pt. adormiti, si cu asta forumul devine complet ! Ce ziceti , ne fortam putin ? In ... gluma, desigur ! |
Citat:
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu tine , nereusita on a comunica cu o fata ma face sa le critic des si poate gresesc. Am tot cautat motive la nereusita mea de cele mai multe ori ajung la bani. Am observat ca o masina te propulseaza in ochii fetelor considerabil desi o masina necesita cheltuieli destul de mari pentru intretinere plus ca sunt cauza multor nenorociri.Am studii superioare , nu pot spune ca sunt sarac dar nici avut , trebuie sa recunosc ca nici eu nu sunt prea indraznet , m-am inchis oarecum in mine si m-am acomodat cu ideea ca s-ar putea sa traiesc singur desi nu-mi doresc asta. Oricum traim un capitalism feroce , oameni fara locuri de munca , alti plecati prin tari straine si cativa care o duc bine cu alte cuvinte fiecare pentru el. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:53:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.