![]() |
Citat:
|
Citat:
Un tip merge la doctor : - Domnule doctor, om o problema: vorbesc in somn! - Pai cum, ma' omule, vorbesti in somn? - Pai, uite asa!... Doctorul mediteaza cateva clipe, apoi intreaba pacientul: - Ma' omule, tu ai nevasta ? - Da, da! Desigur ca am! - Si ea vorbeste mult? - Da, normal! Ziua toata! - Atunci, e clar! Fii linistit, n-ai nimic! Tu nu ai timp sa vorbesti ziua, asa ca o faci noaptea, in somn! |
Iar eu ca nu pot vorbi romaneste ziua,ma trezesc ca vb noaptea in somn :))
|
Citat:
|
un bătrân traversa strada cu o sacosa în mâna.
se împiedică de bordură și cade peste sacoșă. - vai, ouăle mele. - aveați ouă în sacoșă, îl întreabă o trecătoare. - nu ... cuie. |
Citat:
Daca imi aduc eu bine aminte Domnul Nastase , care acum se odihneste la Rahova , a indemnat pe cei din parlament sa-i faca inventarul la oua , asta ca raspuns la acuzatile aduse despre ferma lui de la Cornu ! http://www.crestinortodox.ro/forum/i...cons/icon7.gif |
doi cowboy stau de vorba:
- eu am cele mai rapide maini din vestul sălbatic, zice primul. al doilea: - eu am prietenă!!! |
- cred ca o sa divortez. soția nu-mi mai vorbește de mai bine de 3 săptămâni.
- oho! mai gândește-te. asemenea femeie nu se găsește prea ușor. |
soțul donează sânge soției pentru a-i salva viața. după câteva luni soția divorteaza.
nervos, soțul cere ce-i al lui: - să-mi dai sângele inapoi, nenorocit-o!!! soția îi aruncă un tampon în nas și îi spune: - în rate lunare, nenorocitule!!! |
Citat:
Femei tacute,copii cuminti si barbati indragostiti de sotiile lor...mai rar :)) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:33:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.