Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Este crestineste sa iei chirie? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16381)

Yasmina 23.04.2013 11:21:43

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 516241)
Să nu cumva să vină cea cu androginism cronic, să vezi atunci!

Au fost si din acelea,in trecut...
A avut meciuri si cu Zaharia,Cristiboss si mai deunazi cu AlinB;altora le-am pierdut sirul,azi sortii au picat pe mine-eu inculta,proasta,cinica si ingamfata forumului.
Sa ma iertati ca a trebuit sa ma suportati atat prin preajma!

AlinB 23.04.2013 11:22:25

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 516243)
Eu am unul și mai bun: indiferent de ce știi despre un om, dă-i sfaturi de genul ăsta în particular, nu în văzul lumii.

Nu e nevoie sa stiu mai mult decat afiseaza din plin, aici, in public.
Si daca afiseaza in public, nu asteapta sfaturi de la public?

Un om care isi iubeste macar sotia sau macar o fiica, nu poate gandi chestii de genul ala, sa le si scrie este deja o problema acuta.

Ce frumos e sa faci apologia crestinismului "out of the box", izvorat dintr-un umanism profund, care cuprinde toti oamenii si un set original de principii la fel de umanitare si universale, dar cand ajungem la baze, aia nu, aia nu, aia varza, aia pe langa, aia pe dos..

DragosP 23.04.2013 11:28:09

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 516245)
Sa ma iertati ca a trebuit sa ma suportati atat prin preajma!

Stai dom'le că nu la tine mă refeream.

DragosP 23.04.2013 11:29:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 516246)
Nu e nevoie sa stiu mai mult decat afiseaza din plin, aici, in public.
Si daca afiseaza in public, nu asteapta sfaturi de la public?

Și de unde mă rog ai tras tu concluzia pe care ai tras-o, ba mai și permițându-ți să-i dai sfatul pe care i l-ai dat? :39:

AlinB 23.04.2013 11:33:22

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 516248)
Și de unde mă rog ai tras tu concluzia pe care ai tras-o, ba mai și permițându-ți să-i dai sfatul pe care i l-ai dat? :39:

Este scris mai sus, in postarea originala (L.E.).

AlinB 23.04.2013 11:36:30

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 516235)
Cândva, o tânără frumoasă domnișoară mi-a cerut cheile de la apartamentul ei (închiriat de mine) și mi-a spus: "de-acum vezi că ai probleme de supraviețuire; asta e!"
M-a pufnit râsul instantaneu: ea își închipuia, probabil, că nu are...

Pai cat a fost cu tine a avut?
Ei, gandeste-te ca urmatoarea alegere ar fi putut-o face cu si mai multa atentie.
O "o tânără frumoasă domnișoară" gaseste usor un barbat care sa o intretina, invers nu prea.

DragosP 23.04.2013 11:37:55

Vezi că apartamentul îl ÎNCHIRIASE.

Yasmina 23.04.2013 11:38:14

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 516247)
Stai dom'le că nu la tine mă refeream.

Am priceput Dragos;imi manifestam ingrijorarea ca lipsa mea de eruditie a trebuit sa fie suportata atata timp de eminente in materie,aici pe forum.
A venit si pt mine vremea sa iau o pauza de forum!
Va pup si va doresc numai bine!

Pelerin spre Rasarit 23.04.2013 11:53:31

Daca nu s-a suparat David pe Simei cand il blestema,si ce smerenie a fost in ce a spus David,dvs de ce sa va suparati unii pe altii?Sfintii Parinti va spun ca cei precum subsemnatul, de exemplu,sunt ingaduiti de Dumnezeu spre crestera dvs duhovniceasca,pt ca raul facut de mine va va face mai buni si asta este incercare de la Dumnezeu,caci frumos este inaintea Lui cand suferi pe nedrept,precum a lasat pilda Hristos.Daca v-as fi laudat ce folos ati fi avut,mai ales in post?:)Nu va mai suparati atat,daca va uitati cu inima in rugaciune la Hristos o sa ajungeti sa-i iubiti pe cei putini la inima ca mine,care va intristeaza aici caci dincolo va veti veseli.Ar trebui sa va bucurati,pe copii Lui Domnul ii mustra si ii incearca :)

AlinB 23.04.2013 12:01:27

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 516257)
Sfintii Parinti va spun ca cei precum subsemnatul, de exemplu,sunt ingaduiti de Dumnezeu spre crestera dvs duhovniceasca,pt ca raul facut de mine va va face mai buni si asta este incercare de la Dumnezeu,caci frumos este inaintea Lui cand suferi pe nedrept,precum a lasat pilda Hristos.

Unul la mana, matale nu esti bubita, nici pe departe.
Doi, din aceleasi motive ne intepam si noi, la o adica, nu?
Sa creasca duhovniceste cel de langa noi :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:39:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.