Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Demonstrație de amploare in Capitală ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18166)

Pelerin spre Rasarit 05.11.2015 21:41:01

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 604839)
Penibil, ca si alte articole de pe acelasi blog.

Intrebarea mea se adresa credinciosilor ortodocsi, poate nu am precizat. Credeam ca se intelege, fiind o situatie care ii priveste direct.Nu fosti ortodocsi, actuali ortodocsi, ca sa fiu si mai explicit :)

AlinB 05.11.2015 21:47:41

Eu unul sunt de acord cu dl. M.D.

As zice totusi chiar mai penibil decat precedentul articol postat de tine pe aici - ceva mai tolerabil dintr-un anumit unghi dar tot nepotrivit.
Oricum omul e deosebit de inteligent si stie cum sa faca nepotrivile destul de subtile desi haul este la fel de mare.

iuliu46 05.11.2015 21:50:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 604842)
Eu unul sunt de acord cu dl. M.D.

As zice totusi chiar mai penibil decat precedentul articol postat de tine pe aici - ceva mai tolerabil dintr-un anumit unghi dar tot nepotrivit.
Oricum omul e deosebit de inteligent si stie cum sa faca nepotrivile destul de subtile desi haul este la fel de mare.

Si eu sunt de acord. Cred ca omul e mai degraba "umanist" decat crestin. Ca sa nu zic alte alea. :1:

Pelerin spre Rasarit 05.11.2015 21:51:11

Okie.Daca sunteti mai multi de acord atunci vox populi...vox forum :) Postati o analiza( referitoare la evenimentele din aceste zile referitoare la BOR) pe care voi o considerati corecta, daca ati citit una pe care o considerati corecta.Sau un link, cum considerati.Ps.omu e preot ortodox.

iuliu46 05.11.2015 21:55:51

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 604845)
Okie.Daca sunteti mai multi de acord atunci vox populi...vox forum :) Postati o analiza( referitoare la evenimentele din aceste zile referitoare la BOR) pe care voi o considerati corecta, daca ati citit una pe care o considerati corecta.Sau un link, cum considerati.

BOR nu ar fi trebuit implicata in evenimente. A fost implicata pentru ca in Romania inca sunt prea multi oameni indaratnici care tin la valorile traditionale. Cea mai buna analiza. :1:

AlinB 05.11.2015 21:56:29

Auzisem ca e preot ortodox. Asta nu-l face sa aiba automat dreptate in orice.
In articolul ala are caracterul unui catelus care se gudura, isi toarna cenusa in cap ca fariseii sperand ca la sfarsit se va alege cu aplauze.

Pelerin spre Rasarit 05.11.2015 21:59:40

Iuliu, scurt si la obiect, fara ghilimele deci presupun ca este parerea ta. Cum se spune in aceste zile: am luat nota :) Alin, de acord, dar ce anume consideri gresit? Da un exemplu din cele scrise de el.Si daca l-ar aplauda multi ce ar avea de castigat? Banuiesc ca nu o marire de salariu :))

GMihai 05.11.2015 22:02:17

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 604839)
Penibil, ca si alte articole de pe acelasi blog.

Dupa povestea cu "mi-as omori copiii daca asa mi-ar cere Dumnezeu", este a doua oara cand ma dezamagiti groaznic,domnule Dragomir.

iuliu46 05.11.2015 22:02:47

Toate ca toate dar de ce nu e acum Patriarhul la #fabricadepaine ? Nu vi se pare ca iar ne sfideaza ?

AlinB 05.11.2015 22:04:16

Popularitate ar castiga. Atentie.
As comenta mai mult, punctual chiar, dar nu am incarcatorul de la laptop si trebuie sa termin ceva in seara asta:)
Omul asta chiar are o boala pe par. Savatie, desi in articolul precedent avea si o doza de dreptate, una mica mica, in asta se vede ca il roade tare, a ajuns sa-i puna in gura si lucruri care nu le-a spus.
Practic ce o zis parintele Savatie? Ca nu e bine a te joci cu focul. Si el o zis ca sunt unii care s-au jucat si totusi n-au ars, au crescut, au ajuns mari si acum nu se mai joaca ba dimpotriva, sunt fireproof.

Valoare de adevar au ambele variante desi prima ceva mai mult, mesajul celei de a doua, prin acel truism, incearca sa zica ca de fapt si de drept, nu e nici o problema daca te joci cu focul, ce se poate intampla? (UNII au scapat)
Mesajul din paranteza si dedesupturile lui, scapa la majoritatea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:53:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.