Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

Sebastiana 02.04.2007 10:30:55

Nu este popa ci e Preot.Nu stii diferenta dintre un popa si un Preot?Preotul ii slujeste lui Dumnezeu din credinta si vocatie iar popa,se face popa,pt.bani si alte interese materiale.Vezi sa nu gresesti.Doza de adrenalina a fost prea mare si de aceea,fiind slabita,a intrat in soc respiratoriu si a facut stop cardiac,mai afla si tu mai multe,mai Mireanule,mai.Cat despre"crucificare",nu stiu sa ii fi zdrobit cineva fluierele picioarelor.Din cauza bolii ei refuza sa manance,ca sa se faca mai repede bine,ca nu mai suporta nici ea chinurile infernului,mai om al Lui Dumnezeu.Din tot ce am auzit la emisiunile lui Dan Diaconescu,de la OTV,despre cazul TANACU,am inteles clar ca ea refuza orice mancare,de aceea ,zic eu,era mai bine sa fi ramas in ingrijirile celor de la spital si nu sa o trimita la Manastire ,daca ei considerau ca nu este caz de posedare, sau sa o fi internat intr-o institutie speciala cu boli similare.Dar acum, faptul in sine este consunat si nu mai poate invia nimeni sa ne spuna cum a fost.Doamne ajuta si Dumnezeu cu mila.

Mirean 02.04.2007 10:52:45

Citat:

În prealabil postat de Sebastiana
Nu este popa ci e Preot.Nu stii diferenta dintre un popa si un Preot?Preotul ii slujeste lui Dumnezeu din credinta si vocatie iar popa,se face popa,pt.bani si alte interese materiale.Vezi sa nu gresesti.Doza de adrenalina a fost prea mare si de aceea,fiind slabita,a intrat in soc respiratoriu si a facut stop cardiac,mai afla si tu mai multe,mai Mireanule,mai.Cat despre"crucificare",nu stiu sa ii fi zdrobit cineva fluierele picioarelor.Din cauza bolii ei refuza sa manance,ca sa se faca mai repede bine,ca nu mai suporta nici ea chinurile infernului,mai om al Lui Dumnezeu.Din tot ce am auzit la emisiunile lui Dan Diaconescu,de la OTV,despre cazul TANACU,am inteles clar ca ea refuza orice mancare,de aceea ,zic eu,era mai bine sa fi ramas in ingrijirile celor de la spital si nu sa o trimita la Manastire ,daca ei considerau ca nu este caz de posedare, sau sa o fi internat intr-o institutie speciala cu boli similare.Dar acum, faptul in sine este consunat si nu mai poate invia nimeni sa ne spuna cum a fost.Doamne ajuta si Dumnezeu cu mila.

Fata mea, ti-am spus ce sctie in nexamenul necrologic - adica autopsie. Adu-mi tu alte argumente, de unde stii ca a facut soc respiratoriu de la adrelanina cand nu se face referire de asa ceva in certificatul de la necropsie???
"Popa" este o alta forma, populara a lui "preot". Ambele sunt acceptate si folosite chiar daca "popa" nu este oficial. Pe de alta parte m-a simt mai bine sa il stiu "inculpatul Corogeanu", mai nou "detinutul Corogeanu".
Daca sursa ta e OTV...nu mai avem ce discuta.... La OTV apar si vrajitoare si oameni care vorbesc cu martienii si fete care au inscenat violuri....adica nu e un post credibil.
Preotul e vinovat de moartea ei; asta a decis Justitia, ce vrei mai mult??? Sa fie iar "exorcist" si sa mai omoare si pe altii?
De ce il aperi cu atat inversunare. A gresit, s-a mandrit poate.... A omorat un om ... lucrurile sunt clare.
Ma refeream la crucificare in general, nu la cazul asta...
Citeste cu atentie si apoi pronunta-te.
Si mai putin OTV...e nociv...sau poate vrei sa afli noutati referitoate la "crima din Primaverii"...:D
Care era boala ei, de se trata cu un post asa aspru? Rezultatele s-au vazut: a murit.
Am auzit si eu de demonizari si exorcizari, dar nu am auzit de moartea "pacientului" in timpul "procedurii".

Sebastiana 02.04.2007 10:53:45

Calator,uite cum sta treaba cu duhurile rele:ele exista,din pacate,daca nu crezi asta,inseamna ca negi BIBLIA,si,prin urmare,CUVANTUL LUI DUMNEZEU scris in ea.Nu stii ca cea mai mare smecherie a celui rau este sa faca astfel incat oamenii sa creada ca este pura imaginatie BIBLIA si ca el nu exista ,el cu slujitorii sai cei rai care sunt duhurile rautatii si ale intunericului,care vor sa atraga in ignoranta pe multi si deci,in intuneric.Dar gandeste-te,ca am auzit la tele,cand vorbeau despre Coran,ca si in Coran este pomenit cel rau cu numele lui:sa..an.Cat despre duhurile bune,Acela este Sfantul Duh si ingerasii LUI DUMNEZEU.Deci in concluzie:tot ce am scris aici nu am mintit si nu este pura inventie sau imaginatie si eu am abordat problema asta intrucat sunt un martor ocular credibil.Ce as avea de castigat de te-as minti?Ca doar nu vreau sa imi pierd sufletelul meu.

Sebastiana 02.04.2007 11:15:33

Mirean,stii ca multe se intampla fara intentia de a se intampla ceva rau,ca in cazul parintilor care nu isi supravegheaza destul de bine copiii,si,in unele cazuri,oricat de bine i-ar supraveghea,tot se intampla ceva rau,cand isi baga coada cel rau.Nu crezi ca a fost totul din imprudenta,nu ceva voit?Am inteles ca a mai avut si alte cazuri de exorcizari la care nu si-a dat nimeni sufletul lui Dumnezeu si acelea au avut efect si succes.Cati pacienti nu mor in spitale?si nu se mai bate atata moneda,nu se face atata caz,din pacate,cum ar trebui,daca ar fi sa fie justitie cu adevarat.De ce numai pe unii ii judeca si pe altii la spital ii lasa sa omoare in continuare?Cate cazuri nu sunt de musamalizare,din pacate,crede-ma,mai cerceteaza si alte cazuri medicale in care multi sunt in libertate dupa ce le mor pacientii din lipsa de experienta? Apoi vin si spun tot ei:asa a vrut Dumnezeu,ca nu sunt eu Dumnezeu sa ii pot salva viata, daca atunci i-a sunat ceasul si Dumnezeu a vrut sa o ia la EL.

Sebastiana 02.04.2007 11:46:04

Calator,cauta la Exorcizari de la acest Forum si spune-mi, dupa ce citesti ce este scris acolo,ce parere ai.Nu minte nimeni de acolo,fii sigur de asta.Daca negi asta inseamna ca si viata noastra insasi este o minciuna si imaginatie si ca noi traim in inchipuire.Dumnezeu este VIU si REAL tot asa si cel rau,iar boala asta exista ca noi sa vedem SLAVA LUI DUMNEZEU si sa ne intarim in credinta LUI DUMNEZEU si a MAICII LUI cu toata PUTEREA DIVINA.Pace divina asupra sufletului tau!

Mirean 02.04.2007 12:29:22

Citat:

Mirean,stii ca multe se intampla fara intentia de a se intampla ceva rau,ca in cazul parintilor care nu isi supravegheaza destul de bine copiii,si,in unele cazuri,oricat de bine i-ar supraveghea,tot se intampla ceva rau,cand isi baga coada cel rau.Nu crezi ca a fost totul din imprudenta,nu ceva voit?Am inteles ca a mai avut si alte cazuri de exorcizari la care nu si-a dat nimeni sufletul lui Dumnezeu si acelea au avut efect si succes.Cati pacienti nu mor in spitale?si nu se mai bate atata moneda,nu se face atata caz,din pacate,cum ar trebui,daca ar fi sa fie justitie cu adevarat.De ce numai pe unii ii judeca si pe altii la spital ii lasa sa omoare in continuare?Cate cazuri nu sunt de musamalizare,din pacate,crede-ma,mai cerceteaza si alte cazuri medicale in care multi sunt in libertate dupa ce le mor pacientii din lipsa de experienta? Apoi vin si spun tot ei:asa a vrut Dumnezeu,ca nu sunt eu Dumnezeu sa ii pot salva viata, daca atunci i-a sunat ceasul si Dumnezeu a vrut sa o ia la EL.

Copii care nu au grija de copii, iar pruncii patesc ceva rau platesc in fata legii.
Decad din drepturile parintesti, platesc amenzi sau chiar merg la inchisoare.
In cazuri concrete, in spital se fac anchete interne si mai platesc si medicii, e drept, departe de ochiul presei. Plus ca atunci cand mergi la medic, bolnav grav, stii ca poti sa si mori. Pentru unele analize/operatii chiar semnezi.... Dar cand mergi la preot nu te astepti sa mori.
Nu contesc ca prteotul de la Tanacu a avut toate bunele intentii, Dar fapta sa ramane. Preotul a fost condamnat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmatã de moartea victimei. Asta inseamna ca judecatorii au inteles ca el a comis fapta respectiva fara sa aiba intentia de a omora victima. Totosi victima a murit. Daca nu ar fi luat in seama ca el nu a vrut sa omoare fata ar fi fost pedepsit pentru "omor deosebit de grav" sau ceva asemanator si ar fi luat o pedeapsa care mergea pana la 25 de ani.
Asa a luat doar 14 ani. E drept ca a gresit sau a intentionat sa faca ceva bun, dar fapta ramane. Cazul a fost foarte mediatizat pentru ca este pentru prima data cand se intampla asa ceva. de altfel, cazurile de asemenatoare (ma refer la cele cu omoruri) sunt intens mediatizate. Vezi cazul "Primaverii", Tranca etc.
cat despre cazuri medicale...sunt de acord cu tine. Dar nu asta e discutia la Tanacu. Ti-am argumentat cu certificatul medico-legal (necropsia) care nu face referire la adrenalina.

Sebastiana 02.04.2007 12:35:06

Mireanule,am gasit un citat care imi place atat de mult,incat merita sa ti-l trimit "Nu te lasa biruit de rau,ci biruieste raul prin bine" Romani12:21/ Si Mona Mus ca dorea pedeapsa maxima de 25 de ani, Parintelui,tocmai ea,cu numele de cod" Dana" si uite, vezi,ca Dumnezeu facu sa se afle si de ea ca a facut greseli,ca nu e nimeni usa de biserica sau de manastire,ca nu e in masura sa judece ea sau oricine altcineva,caci toti am pacatuit si nu este nimeni fara de pacat inaintea lui Dumnezeu.

Mirean 02.04.2007 12:37:45

Citat:

Mireanule,am gasit un citat care imi place atat de mult,incat merita sa ti-l trimit "Nu te lasa biruit de rau,ci biruieste raul prin bine" Romani12:21/ Si Mona Mus ca dorea pedeapsa maxima de 25 de ani, Parintelui,tocmai ea,cu numele de cod" Dana" si uite, vezi,ca Dumnezeu facu sa se afle si de ea ca a facut greseli,ca nu e nimeni usa de biserica sau de manastire,ca nu e in masura sa judece ea sau oricine altcineva,caci toti am pacatuit si nu este nimeni fara de pacat inaintea lui Dumnezeu.

Popa a luat 14 ani pentru ce a facut. MM ("Dana") a platit pentru ce a facut.
Mi se pare corect. Tie nu?

Mirean 02.04.2007 12:39:00

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

Popa a luat 14 ani pentru ce a facut. MM ("Dana") a platit pentru ce a facut.
Mi se pare corect. Tie nu?

Eu nu spun ca trebuia ca popa sa ia 25 de ani, ci doar ca, dupa parearea mea, a fost pedepsit legal pentru fapta sa. Desi viata fetei nu o poate da inapoi...

Sebastiana 02.04.2007 12:47:03

Odin,nu ai mai raspuns deloc,m-am gandit ca te-am speriat si crezi ca te mananc prin calculator,poti sa stai linistit ca nu am puteri supranaturale,oricum nu te cunosc,nu ma cunosti decat de aici."Te iubesc cu iubirea LUI IISUS HRISTOS".Asa e cu astia ca mine,nebuni dupa Hristos.Prefer sa Il mananc decat pe IISUS Hristos pt.ca pe EL IL iubesc asa de mult incat nu ma pot abtine si imi vine sa IL mananc mereu,crede-ma pe cuvant de nemincinos.Cu tine nu am treaba,poti sta linistit,ca nu sunt canibal.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:58:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.