![]() |
Citat:
Nu fac decat sa respect decizia instantelor. Contesti consistoriul, contesti Sinodul? Sau numai instanta civila? |
Eu contest instanta civila ,care nu are ce cauta intr0o problema duhovniceasca ,in care si asa nu se pricepe!
|
Citat:
|
Cred ca daca s-ar uita cineva in Biblie ar observa ca atunci cand la Iisus Hristos a fost adus un posedat legat in lanturi Mantuitorul a cerut ca acela sa fie dezlegat.Acest
preot Corogeanu a procedat invers.Din punct de vedre crestin comentariile in favoarea acestui preot sunt inutile.Doar din punct de vedere heterodox....Din punct de vedere civil nu poti sa legi si sa infometezi pe cineva pt ca te crezi tu ,,in drept' de a face asa ceva si sa scapi nepedepsit.Si ce mare vitejie: 4femei zdravene si un barbat imobilizand si chinuind o bolnava!Eu pot sa spun ca acest tratament putea sa declanseze moartea.Pe de alta parte acel preot s-a comportat mizerabil incercand mereu, dupa ce a comis acea grozavie,sa discrediteze pe superiorii sai.L-am vazut la televizor si m-am simtit eu penibil ca crestin-ortodox. |
Aceste comentarii au devenit aproape insuportabile, prin repetitie. Am citit de nenumarate ori aceleasi si celeasi lucruri scrise de diferite persoane, de parca sentinta judecatoreasca nu ar fi suficienta.
Chiar e nevoie sa continuam la infinit pe aceasta tema, devreme ce nu s-a venit de multa vreme cu ceva nou? Cred ca nu. Multumim celor care au scris dar acum cred ca s-a epuizat acest subiect de discutie. Dar daca are cineva interesul ca sa se continue, sa ni se spuna si noua de ce. |
:) Anca, 99% sunt de acord cu tine. Dar, ca sa fiu (putin) in spiritul moderat al lui Admin, pastrez 1% pentru cei ca dorstor de exemplu, care sunt noi pe forum si vor sa spuna si ei ceva.
|
Si cei noi isi pot spune parerea, dar ar fibine, ca inainte sa citeasca ce s-a scris si pe topicul celalalt despre Tanacu / Corogean, care cuprinde corespondenta membrilor acestui forum pe aceasta tema pe parcursul a mai multor luni. E obositor sa citim iar si iar despre aceleasi lucruri, exprimate cu aceleasi cuvinte.
Ma intreb totusi unde ne duce acest topic? Ne face cumva mai buni, mai smeriti, mai credinciosi sau ne face mai critici si mai barfitori (Scuze!), ca sa inteleg de ce s-a reluat topicul, caci nu s-a venit cu nici o noutate. Corogean e la fel de vinovat/nevinovat, in functie de parerea celui care posteaza. Si doar exista acum o hotarare judecatoreasca. Dumnezeu stie, daca e corecta sau nu. Oricum si Corogean este aproapele nostru. Sa spunem o rugaciune pentru el: Doamne Iisuse Hristoase, iul lui Dumnezeu, miluieste-l pe Corogean. Si in acest timp multe alte topicuri interesante asteapta reactii din partea tuturor... |
Multumesc, Mirela. Atunci sa vorbim despre cauzele bolilor. Iata o tema vasta si de interes pentru toata lumea.
Daca e sa vorbim de cauzele bolilor atunci ar trebui sa vorbim printre altele si de terapia Bach, sau aromaterapea, cum i se mai spune. Sau despre cartea Dr. Jean Claude Larchet, mare cunscator al bolilor spirituale, din care decurg celelalte boli. Ei, asta da tema de discutat. |
Poate nu baga nimeni de seama ca am "deturnat" topicul, si continuam pe acesta tema. :)
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:04:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.