![]() |
Citat:
|
Citat:
Pentru a nu aduce eliminarile in centrul atentiei, ci o eliminare anume, nu am mai insistat asupra criteriilor, care dealtfel sunt cele legate de incalcarea regulamentului; incercam deasemeni sa nu mai dau ocazie la discutii inutile. Da, asa e Mirela, sunt proasta, asa sunt si nu am ce face. Descopar incontinuu cat de intelept este Dumnezeu, pe langa Care, noi mai bine sa ne ascundem cu "desteptaciunea" noastra inchipuita. Il rog sa ne lumineze pe toti, spre binele nostru. |
Anca draga te rog din suflet, inceteaza cu aceasta disputa obsedanta cu Mirela. Devine, patologica, aceasta disputa continuua. Cel mai inteligent cedeaza. Este un ultim apel in acest sens.
|
Draga Cristian, am impresia ca nu ai inteles mesajul meu. Nu are nici in clin nici in maneca cu Mirela.
Iar ultima remarca era raspuns la remarca ei catre Mirean; si anume, ca in fata lui Dumnezeu noi toti suntem prosti, comparativ cu EL. Cred ca e cazul sa te linistesti si sa citesti mesajele mele asa cum le scriu, nu asa cum iti imaginezi tu sau altul. Nu cred ca e cazul sa mai vezi atacuri sau viclenie sau mai stiu eu ce, peste tot. Imagineaza-ti ca scriu cu gand bun; atunci vei intelege cu adevarat ce scriu. Dealtfel Mirela si-a schimbat considerabil stilul, asa ca nu vad de ce as fi suparata PE EA?!? Uite ca nu sunt deloc. Cum nu sunt nici pe tine,sau pe altcineva de aici de pe forum. Acum ai inteles, Cristian? Mi-ar placea sa cred ca da. |
Citat:
|
Cristian, crezi ce vrei. Daca nu crezi ceea ce-ti spun, atunci poti crede absolut ce vrei!
Ce bine totusi, ca tu esti atat de delicat in exprimare si nu ranesti. |
Citat:
Nu trebuie sa ne supara,pentru ca fiecare a avut experiente negative,dureroase intr-un anumit sector al vietii lui,si este normal ca sa vorbeasca cu patima despre acel lucru.Trebuie sa avem intelegere pentru fiecare(asta este valabil si pentru mine:D) |
Multumesc Jane, pentru cuvantul tau impaciuitor.
In postarea mea propusesem sa uitam putin de propria noastra persoana si sa ne gandim la cel eliminat, la Rafael. Inteleg ca fiecare are o problema, dar oare ca buni crestini ce suntem, nu ar trebui sa ne pese si de cel, care nu mai are voie sa fie printre noi, si care a depus un efort considerabil pe acest forum?!? Intelegi deci, Jane, ca intentia nu era de a ma certa ci de a atrage atentia asupra unui fapt? Si apoi mai exista iertarea. Dar daca ramanem intepeniti intr-o situatie si nu observam ca situatia s-a remediat, ca apartine trecutului si ca e cazul de a merge inainte iertand pe ceilalti si pe sine, atunci nici nu putem invata ceva din acesta viata, care ne ofera tot timpul situatii, din care trebuie sa iesim intarit si mai curati. |
Referitor la eliminarile de pe acest forum, precum si la decizia stergerii unor postari si a orcarei masuri in admnistrarea acestui forum , revin ADMINISTRATORULUI , care poate si inchide sau schimba acest forum. Este dreptul oricarui admnistrator de site-uri. Orice tanguire, troc sau alte cele pe aceasta tema sunt neavenite, creand situatii de anemozitate nedorite, ce duc la haos si alimenteaza pe cei potrivnici noua , ce nu sunt putini, inmultindu-se precum ciupercile dupa ploaie.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:57:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.