Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

mariamargareta 23.01.2009 15:10:37

Vsovi, dragule, nu intra în panică, nu te-a pus nimeni să-l blasfemiezi pe "Cel de la Pucioasa". Aici sunt doar extrase din "Cuvântul lui Dumnezeu" , ca să vezi și tu cum gândește el (Cel de la Pucioasa) și să-ți faci o idee mai clară ce vrea el de la voi, cei care năzuiți să primiți pecetea lui pe frunte și pe mână, cum vă cheamă el la sfințenie și la lepădarea de sine, de familie, de societate, de sănătate, de bucurii, de viață, de tot,tot, tot, și așa veți fi cu el în veci, amin.

mariamargareta 23.01.2009 15:11:54

Am uitat esențialul: ....cum vă cheamă el la lepădarea de biserică, de.....

mariamargareta 23.01.2009 15:23:43

încă o precizare

Și cred că am mai uitat să fac o precizare importantă pentru tine, că văd că ai tendința să ți le amesteci pe toate în cap: toate textele scrise cu albastru nu sunt vreo compoziție batjocoritoare, ticluită de către "știriști" (așa cum îți place ție să le zici celor ce scot cu forța adevărul la lumină) ci sunt reproduse pur și simplu după "Cuvântul lui Dumnezeu" de la Pucioasa (plagiate, dacă te satisface mai adânc termenul ăsta). În paranteză e trecută data când a avut loc comunicarea respectivă, sosită din Cer, pe aripile Vântului și ale Cuvântului.

vsovi 23.01.2009 15:36:38

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a II-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #22.[/COLOR] ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

[COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotputernic, căci are probleme serioase cu echilibrul interior
[COLOR=blue]“O, tată, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], tată! O, Maica Mea, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt beat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am îmbătat[/COLOR][COLOR=blue] ca omul care bea vin! N-am băut cu ceașca, nici cu cana, nici cu găleata, nici cu vadra, că aceste măsuri Îmi sunt prea mici, căci sunt fără măsură lacrimile pe care le-am băut.” (16/29 mai 1065)[/COLOR]

[COLOR=red]cine cere echilibru interior decat psihologii shi psihiatrii lui antichrist? [/COLOR]
[COLOR=red]Deci Asha shi este, Domnul nu are Echilibru interior din ala caci ala pe care l-ar dori ei este inventzia medicilor slujitori la ala rau... "eroul" ce pacatuieshte fara sa-shi priarda echilibrul interior[/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR]

[COLOR=blue]9. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotștiitor, căci a pierdut noțiunea timpului
[COLOR=blue]“ Vino la Mine! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu se știe cât timp are să mai fie de acum[/COLOR][COLOR=blue]. Vino, tată, vino! Căci căminul e mititel…”(7 ianuarie 1977)[/COLOR]

[COLOR=red](atunci a fost cutremurul shi se referea probabil gandindu-se ca vor muri multzi fratzi ai noshtri, parintzi) deci tocmai ca il shtie foarte bine, ca mai era foarte putzin. [/COLOR]

[COLOR=blue]10. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi îndelung răbdător, căci nu se mai poate stăpâni
[COLOR=blue]“Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt mai rău decât lupul[/COLOR][COLOR=blue] când îi este foame. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], creștine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt plin de foame[/COLOR][COLOR=blue]. Dă-Mi să mănânc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mi-e foame[/COLOR][COLOR=blue], poporul Meu. Creștine, dă-Mi să mănânc ce este scris în legea Mea și nu ce ai tu în legea ta! (14 ianuarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Vino, vino. Să nu vă duceți la blocuri. Este piatră care se va sfărâma în curând. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai poate Dumnezeu să rabde[/COLOR][COLOR=blue]…” (7 ianuarie 1977)[/COLOR]

[COLOR=red]care era Painea care a venit Domnul s-o manance shi care era Apa pe care voia s-o bea? ("Sa fac voia celui care M-a Trimis")[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]iar in 1977 voia sa ne fereasca de cutremur, deci shtia, shi ne venea rasplata pentru faradelegile noastre facute de maimarii noshtri shi de noi.[/COLOR]

[COLOR=blue]12.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” îndeamnă fățiș la violență
[COLOR=blue]“Acest Turculeț [/COLOR][COLOR=fuchsia]merită bătut, merită bătut[/COLOR][COLOR=blue], tată” (26 octombrie/8 noiembrie 1967)[/COLOR]

[COLOR=red]nu shtiu cine este Turculetz dar e clar ca merita dar nu este nici un indemn ci este doar o socoteala, care ne arata ca da, este un ticalos.[/COLOR]

[COLOR=blue]15. [/COLOR]O lipsă serioasă și totodată jenantă a “Dumnezeului de la Pucioasa” este lipsa de curaj, chiar lașitatea mărturisită
[COLOR=blue]“…Fiilor, voi veni iarăși pe pământul acesta, dar nu-l veți mai cunoaște…[/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu mai pot să mă pitesc[/COLOR][COLOR=blue] după nimeni, că se dă la o parte și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă lasă[/COLOR][COLOR=blue]. E vreme de război, tată, fiți atenți în această armată să nu cădeți în mâna călăilor. Pentru aceasta am venit Eu la voi, că nu știți clipa când va sta inamicul înaintea voastră……” (4 septembrie 1966)[/COLOR]

[COLOR=red]El era lash care ne incuraja sa stam la razboi in fatza calailor? shi sa ne ferim sa cadem in mana lor... Nu cumva calaii sunt aia lashii? iar noi fricoshii cand fugim shi il lasam mereu pe Dumnezeu ce suntem?[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” renunță cu greu la servitoarele lui de pe pământ
[COLOR=blue]“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământește. Dar în lipsurile duhovnicești, ce să facem noi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cine mă servește la templu[/COLOR][COLOR=blue]? Dacă poate să servească și pe Domnul și serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu și voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (20 mai /2 iunie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]nu e lucrarea mantuirii mai mare decat munca la fabrica de marmelada?[/COLOR]

[COLOR=blue]25. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e depășit de situația tragică de pe pământ a copiilor, și de aceea se tânguiește și plânge, dar s-ar bucura dacă nu s-ar mai naște nici un prunc
[COLOR=blue]“Măi copii, pentru păcatul care este azi la voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu Se bucură dacă nu s-ar mai naște nici un prunc[/COLOR][COLOR=blue], că numai iadul se bucură de aceste nașteri, și Dumnezeu Se tânguiește și plânge” (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]poi ce prunc sa se mai nasca daca e plin de avorturi? sigur ca se bucura sa nu mai fie astfel de nashteri, caci shi copii nascutzi nu deveneau altceva decat ieniceri shi laudaci ai PCR-ului.[/COLOR]

[COLOR=blue]30. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” este numit “escroc”din cauza “poporului lui”
[COLOR=blue]“…Poporul Meu, pentru tine sunt batjocorit și sunt numit [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]. Așa zic unii credincioși, că voi sunteți [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroci [/COLOR][COLOR=blue]și lucrarea Mea. Cine zice așa? Toți care nu sunt în acest loc. Pentru tine poporul Meu care nu asculți cuvântul Meu, Mi-au pus nume de [/COLOR][COLOR=fuchsia]escroc[/COLOR][COLOR=blue]…” (21 aprilie 1974)[/COLOR]

[COLOR=red]deci pentru eretici i-a dat numele de Escroc, caci ereticul ortodox este ca un escroc, pentru cei ce aud dar nu asculta...[/COLOR]

[COLOR=blue]31. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” nu știe cât va mai fi și cît va mai trăi
[COLOR=blue]“ Poporul Meu și bun și rău, Mă uit din slăvile senine când îți schimbi firea din creștin în păgân. Mă uit la tine, și de aceea îți spun popor bun și rău. Poporul Meu, când vine timpul să-ți zic: poporul Meu bun? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] să zic că sunteți numai buni? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai fi [/COLOR][COLOR=blue]lângă voi ca să văd pe Maria și Marta și Lazăr, cel înviat din morți? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Oi mai trăi[/COLOR][COLOR=blue] lângă voi? Ia spuneți.” (29 aprilie/12 mai 1974)[/COLOR]

[COLOR=red]poi nu tzine doar de Dumnezeu sa fim numai shi numai buni, ci shi de creshtin, de aceea este intrebarea.[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]continuarea in postul urmator[/COLOR]

vsovi 23.01.2009 15:37:35

continuare:

[COLOR=blue]33. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se împleticește în cuvinte, dând vina pe “trâmbiță”, pe motiv că e prea mică
[COLOR=blue]“Scrieți pe hârtie. Fiți desăvârșiți, că iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă încurc la vorbă[/COLOR][COLOR=blue], că sunt mare în cuvânt și trâmbița e mică”[/COLOR][COLOR=blue] (19 ianuarie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]aici este o intzelepciune care nu trebuie priceputa doar literal[/COLOR]

[COLOR=blue]35. [/COLOR]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e vecin cu nea’Petrică Neacșu
[COLOR=blue]“Fiule Petrică, te-ai întrebat pe tine pentru ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am adus aici[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule am vorbit cu tine ca să mă servești pe Mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecine[/COLOR][COLOR=blue]. Ce n-ar da cineva să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]vecin cu Mine[/COLOR][COLOR=blue]! Te-am adus ca să fii servul Meu.” (19 mai/1 iunie 1975)[/COLOR]

[COLOR=blue]“ …Am adus pe cineva [/COLOR][COLOR=fuchsia]lângă Mine[/COLOR][COLOR=blue]( Petre Neacșu, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] și l-am ajutat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-și ridice casă[/COLOR][COLOR=blue]. Și acum ești dator să împlinești ceea ce-ți cer. Îți cer să primești oițele Mele sub acoperământul tău, ca să împlinească Dumnezeu numărul Său. N-am adus acești creștini la voi ca să fie certați, ori să fie mustrați, ori să fie neprețuiți de voi. Îi lăsam în comuna lor, dar i-am adus, creștine, la tine, că tu ești prietenul Meu.” (22 feb./6 martie 1980)[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=red]da, e vecin cu acela, care-i problema? Iosif n-avea vecini? shi ne invatza buna vecinatate shi darul filoxeniei ca sa-l folosim[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=blue]38. [/COLOR]“Dumnezeul de la Pucioasa” tânjește să facă dragoste în “travesti
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dacă aș fi o domnișoară[/COLOR][COLOR=blue], toți M-ați iubi, căci își lasă omul o casă de copii pentru o domnișoară și pentru o femeie naturală. Nu am venit nici domnișoară, nici femeie, ci v-am spus cine sunt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nimeni nu face dragoste cu Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (19 octombrie/1 noiembrie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]nicivorba ci ne mustra ochiul spurcat shi pacatos al dragostei noastre adulterine deschis shi bucurat de goliciuni de domnishorica![/COLOR]
[COLOR=blue]45.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi amenință cu moartea pe dezertorii de la NIP și își oferă serviciile gratuite de cioclu
[COLOR=blue]“…Ce facem cu cei care au părăsit numărul? Ce facem cu cei care au părăsit țara sfântă? Eu aș avea ce să fac: [/COLOR][COLOR=red]să le pun o cruce la cap![/COLOR][COLOR=blue]... ” (20 septembrie 1977)[/COLOR]

[COLOR=red]este vorba despre evreii, ori romanii, ori israelul romanesc, deci de cei ce pleaca in lume shi care ar dori Dumnezeu ca sa moara ca shi creshtini, sa-shi poarte crucea.[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=black](cu roshu shi oblic am scris cam ce pricep eu de acolo, dar remarcile sunt cu totul absurde shi lipsite de corespondentza cu litera shi sensul textului, ca despre duhovnicie, poi sunt total absurzi in remarcile lor )[/COLOR] [/COLOR]

vsovi 23.01.2009 15:40:56

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 111079)
Am uitat esențialul: ....cum vă cheamă el la lepădarea de biserică, de.....

poi esentzialul este complet mincinos caci doar El a Ridicat Biserica Lui... ca shi Tzara aceasta shi BOR ale Lui sunt pentru noi, deci cum sa ne indemne la asha ceva?

toate indemnurile sunt spre Dumnezeu shi nu spre ce insinuezi dumneata... care deshi ai citit totushi pare ca ei fi uitat... dar daca nu pare inseamna ca e intentzionat... iar minciunica e asha ca shi ramo-furnica

vsovi 23.01.2009 16:12:32

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a III-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #22.[/COLOR] ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

[COLOR=blue]50.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios. El n-a reușit să facă ceea ce și-a propus și a ce proorocit că o să fie
[COLOR=blue]“… Israele, în tot felul M-am trudit cu tine , dar iată, a sosit sfârșitul și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu am reușit[/COLOR][COLOR=blue] ce am scris în carte să se împlinească.(9/22 martie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=red]
(tristetzea pentru crediciosul care ajunge la sfarshitul vietzii shi nu a dobandit mantuirea caci nu a avut destula credintza ca sa implineasca ce este scris in carte)[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=blue]51.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” are pretenția să fie remunerat pentru timpul pierdut în mijlocul “poporului” său
[COLOR=blue]“Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest timp[/COLOR][COLOR=blue] pe care Eu îl petrec în mijlocul poporului Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se plătește[/COLOR][COLOR=blue]…” (11 mai 1978.)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]amarnic se plateshte shi nu cu banul cezarului ci cu un talant de argint.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=blue]53.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” cântă cântări de vremuri grele
[COLOR=blue]“O, tată, s-au împlinit toate câte sunt scrise în carte. Nici tu nu vezi, măi creștine. Nu trebuie să știi, măi creștine, că s-au împlinit toate câte s-au făcut. Ia cântați voi: [/COLOR][COLOR=fuchsia]“Amărâtă-i ziua amară”[/COLOR][COLOR=fuchsia]. Ia cântați, că e cântată și de Mine[/COLOR][COLOR=blue].” (28 februarie/13 martie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Amintiți-vă de această vreme, tată, că iată, vă [/COLOR][COLOR=fuchsia]cântă Dumnezeu vremea de azi: “Vremuri grele mai trăim, și noi nu ne pocăim”[/COLOR][COLOR=blue]. (6/19 iunie 1978.)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]iar acum sunt shi mai grele
[/COLOR]

[COLOR=blue]57.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” este ranchiunos și nu voiește să se împace cu cei care i-au greșit, dar s-au pocăit
[COLOR=blue]“…Adevărat este că mulți din cei certați cu Mine, voiesc să se împace. Dar cine-i primește? Nu-i primește nimeni, tată.”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
Asta nu-i totul. El merge cu ranchiuna mai departe, interzicându-le și creștinilor pucioși să-i primească pe cei care au greșit, dar care s-au pocăit:
[COLOR=blue]“ Dacă cineva dintre voi va primi pe cineva dintre aceștia, își ia pedeapsă grea.” (17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]la cine crezi ca se refera? shi cum s-au pocait ei? asha de ochii lumii ca sa-i primeshti. (e vorba de bisericile cazute de la Ortodoxie shi care vor sa primim panecumenismul asha pentru pace)[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]60.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” a mai avut încercări de a se infiltra printre creștinii din România, dar toate au eșuat
Cunoscut prin anii ’60 ca “Dumnezeul de la Maluri” (până ce o alunecare de teren i-a dărâmat casa Verginicăi, încât a fost nevoită să se mute cu familie cu tot la Pucioasa), “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mărturisește că a mai avut încercări de a se infiltra și stabiliza printre creștinii autohtoni, dar toate au fost zădărnicite. Creștinii s-au entuziasmat la început, apoi i-au abandonat repede pe noii “Dumnezei” care promiteau multe dar nu finalizau nimic. Cea mai tulburătoare problemă era chiar nesiguranța că l-au ales bine pe “Dumnezeu”, deoarece erau mai mulți care pretindeau același titlu, deși apăreau prin locuri și timpuri diferite (Maglavit, Vladimirești, Parepa, Maluri, Pucioasa, Ionești, Arad, Tecuci, etc.). Paradoxal este că majoritatea acestor “lucrări” sunt revendicate de către același “Dumnezeu de la Pucioasa”, care se plânge că a fost nevoit să le abandoneze din cauza dușmăniei și fărădelegilor oamenilor:
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, băgați bine de seamă, că multe lucruri sunt oprite pe loc. Uite mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești[/COLOR][COLOR=blue], e oprită pe loc. Cine a oprit slujba sfântă? Tot prin cei de acolo, prin cei ce au lucrat fărădelegea. Și a intrat dușmănia între ei și au început să vândă, și atunci s-a încuiat. Dușmăneau oile pe păstor, îl dușmăneau ca de tâlhărie, că maicile de acolo nu erau mulțumite. Acolo s-a întâmplat cum s-a întâmplat cu îngerii din cer. Așa se întâmplă când intră dușmănia și încăpățânare în popor. Ce s-a întâmplat în locul de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Maglavit[/COLOR][COLOR=blue]? S-a oprit. Prin cine? Prin cei ce au vândut și au dușmănit din cei de acolo. Așa și cu casa noastră, care s-a dărâmat când s-a iscat ura, mișelia și tâlhăria.[/COLOR]
[COLOR=blue]Și la fecioara de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Parepa[/COLOR][COLOR=blue], am zidit temelia acelei locuințe până la jumătate și s-a oprit pentru că toți din familia aceea s-au răzvrătit, și lucrul s-a oprit. Nu se ridică la temelie și la acoperiș dacă poporul este încăpățânat. La zidul templului Meu strigă cărămida la Mine!” (13/26 iulie 1973)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” n-a abandonat visurile lui mai vechi, de a prelua sub control și alte locuri și mănăstiri:
[COLOR=blue]“…Mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești,[/COLOR][COLOR=blue] Domnul Iisus se luptă ca să o dezrobească de ființele stricate care sunt în ea, și să se descuie. Dar pentru că Veronica urăște de moarte pe Verginica, Domnul Iisus a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăște. Lucrarea Mea a lucrat și prin ea și nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte. Și nu surorile, ci monahiile” (23 feb.1976)[/COLOR]

[COLOR=red]e clar pizma shi mandria ii shi rautatea shi ura shi razvratirea ii cade shi pe cei aleshi, ca shi pe ingerii care au cazut prefacandu-se in intuneric[/COLOR]
[COLOR=blue]62.[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” promovează ura în locul iubirii
[COLOR=blue]“ Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă; și cine vă urăște pe voi, pe Mine nu Mă ascultă [/COLOR][COLOR=fuchsia]și Eu îl urăsc pe el[/COLOR][COLOR=blue].” (28 octombrie 1979)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]ia asupra Lui ura noastra pentru nedreptatzi caci Razbunarea este a Lui Dumnezeu[/COLOR]
[COLOR=blue]65.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi învață pe creștini să nu mai meargă la biserică
[COLOR=blue]“ Fiilor, nu vă îndoiți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am coborât Eu și n-ați putut merge la biserică[/COLOR][COLOR=blue], că Eu sunt mai mare decât biserica și [/COLOR][COLOR=fuchsia]tot biserică e și când stați de vorbă cu Mine[/COLOR][COLOR=#00ccff]…[/COLOR][COLOR=blue]” (8 decembrie 1985)[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]nu-i indeamna ci le Explica pentru ce nu s-au putut duce la Biserica fiindca Hristos-Duhul face Biserica acolo unde sunt doi sau trei stranshi in Numele Sau, a Lui Dumnezeu, sf Treime. deci este o minciuna caci majoritatea scrierilor sunt pentru Biserica, inclusiv acest citat![/COLOR]

[COLOR=blue]66.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e un secerător aducător de moarte: îi seceră pe cei mici cu milioanele
[COLOR=blue]“Prin nouă țări [/COLOR][COLOR=fuchsia]am dat moarte peste cei mici[/COLOR][COLOR=blue]. Știți cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]secer[/COLOR][COLOR=blue]? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cu miile și cu milioanele[/COLOR][COLOR=blue] vin la cer. De ce? Ca să nu mai sufere cei mici prăpădul. Credeți?”(28 mai 1987)[/COLOR]
Nu, nu credem această minciună. Afirmația ar fi fost valabilă dacă prăpădul “proorocit” ar fi venit în maxim 2-3-4 ani. Dar așa, când el încă nu a venit nici după 21 de ani, înseamnă că “cei mici“ au murit degeaba, într-un înfiorător genocid. Dacă trăiau, ar fi avut acum 21-25 de ani, deci ar fi fost în floarea vârstei. Cine se scuză, se acuză.

[COLOR=red]din contra este vorba de cei mici shi creshtini care mai bine ii secera Dumnezeu de mici decat sa ajunga mari shi in iad shi pacatoshi notorii, shi iadificatzi asha ca shi buruienile grase shi frumoase[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]n-avetzi decat sa nu credetzi dar Dumnezeu este Inceputul dar shi Sfarshitul inclusiv al vietzii omului[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue]72.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” s-a umplut de venin până la refuz
[COLOR=blue]“ V-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am umplut de venin până la refuz[/COLOR][COLOR=blue].” (24 decembrie 1989 )[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=red]poi veninul pana la refuz, este scrierea eretica, bisericile mincinoase, toata floarea cea vestita a intregului apus, iar noi, eretici-ortodocshi in sensul ca avem credintza fatzarncia shi doar pentru ochii lumii ori ai shefului ori pentru rasplata de la oameni... de aia e plin Dumnezeu de venin, sau dumneata pentru ce crezi ca s-a umplut Hristos-Duhul cu venin? poi de la sherpi! shi nu de la intzelepciune ci de la vicleniile lor nesfarshite... pana acolo incat ii refuza![/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=blue]……………………………..[/COLOR]

vsovi 23.01.2009 16:57:18

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a IV-a)[/COLOR]

[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #26. [/COLOR](Maxime, cugetări și învățături “adânci”)

[COLOR=blue]1.[/COLOR] Parabola orbului: orbul e orb pentru că nu vede
[COLOR=blue]“De ce, măi oameni, orbul nu vede lumina zilei? Pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu are vedere[/COLOR][COLOR=blue], de aceea nu vede lumina zilei” (25 decembrie 1964)[/COLOR]

[COLOR=red]Vederea este Hristos-Duhul, iar Lumina zilei este Credintza...[/COLOR]

[COLOR=blue]6. [/COLOR]“Domnul” mustră dezordinea și face ordine în casa sa după modelul lumii moderne. Bisericile trebuie organizate după bonuri de ordine
[COLOR=blue]“…– De ce în casa Mea nu se face ordine? Peste tot pământul, toată suflarea de acum merge [/COLOR][COLOR=fuchsia]organizată după bonuri de ordine[/COLOR][COLOR=blue]. Aici de ce nu se face așa?” (19 decembrie 1966)[/COLOR]

[COLOR=red]probabil erau multzi care se buluceau sa stea de vorba cu Verginica shi ca shi solutzie spune ca poate ar fi mai bine sa le dea bonuri de ordine ca la spital, dar e vorba ca se proorocea cartelele comuniste shi ordinea aia ateista. [/COLOR]

[COLOR=blue]15. [/COLOR]Oamenii orăcăie ca vitele, iar vitele orăcăie ca broaștele
[COLOR=blue]“…Veți fi judecați și condamnați de copiii voștri că nu îi lăsați să se ducă la păcat. Vor [/COLOR][COLOR=fuchsia]orăcăi ca vitele[/COLOR][COLOR=blue], dar să știți, să nu le deschideți ușa” (21 iulie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]ai incercat sa-l incui pe un flacau sa nu mearga la bar? la discoteca? la film? la meci? sa vezi cum oracaie... ca el vrea sa pacatuiasca pentru ca nu shtie ce face.[/COLOR]

[COLOR=blue]17. [/COLOR]Sfântul Apostol Luca s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“Și uite: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue], apostolul Meu, stă și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fotografiază[/COLOR][COLOR=blue] tot mersul Meu și tot ce Eu lucrez. Și ce vei face? (4 august 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Israele tată, copilașul Meu, s-a fotografiat timpul când ai vorbit și când ai petrecut cu Dumnezeu. S-a fotografiat masa și mâncarea. S-au fotografiat. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Uite fotograful[/COLOR][COLOR=blue], mai e un pic. Iată fotografiile, le vei vedea de la tot începutul până va fi sfârșitul. Crezi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Totul[/COLOR][COLOR=blue], și viul, și mutul [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue]. Și vrednicul și puturosul și somnorosul…” (8 noiembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Această lucrare [/COLOR][COLOR=fuchsia]este fotografiată[/COLOR][COLOR=blue] de sfântul apostol [/COLOR][COLOR=fuchsia]Luca[/COLOR][COLOR=blue]” (6 decembrie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Să știți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am[/COLOR][COLOR=fuchsia] fotograf pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca[/COLOR][COLOR=blue], care merge și fotografiază și la judecată vă am în toate pozițiile…” (22 decembrie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]dar cand acuma totul se filmeaza cum e? [/COLOR]
[COLOR=red]ne spune defapt ca toate sunt cunoscute shi nimic ascuns nu este inaintea Domnului, caci toate vor fi aduse la Lumina.[/COLOR]

[COLOR=blue]18. [/COLOR]Și Verginica, până și Hristos, s-au făcut fotografi
Ciudat este că, zece ani mai târziu, apostolul Luca nu mai este deloc pomenit. În schimb, acum se pretinde că fotografia ar fi fost făcută doar de [COLOR=fuchsia]amândoi[/COLOR] protagoniștii, adică de Verginica și de Hristos:
[COLOR=blue]“ Verginico, ce faci, vrei să mergi cu Mine sau vrei să mai stai? Să fii cuminte că mai e un pic și vei scăpa. Nu te întrista căci în curând te vei bucura. Îți aduci aminte de fotografia pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]am lucrat-o amândoi[/COLOR][COLOR=blue]?” (11 februarie 1974 – pag.658 )[/COLOR]
[COLOR=red](poi in poza respectiva este sf Verginica shi Hristos-Duhul, deci cum puteau ei sa faca fotografia? deci nu este deloc ciudat caci altcineva era la Aparat)[/COLOR]

[COLOR=blue]19. [/COLOR]Și Maica Domnului s-a făcut fotograf
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Măicuța Domnului a fotografiat[/COLOR][COLOR=blue] crucea și era un ori (X)[/COLOR][COLOR=blue] ” (21 aprilie 1974)[/COLOR]
[COLOR=red]aici nu shtiu shi nu intuiesc despre ce este vorba? o fi vorba de crucea sf Andrei. iar ori insemnand inmultzire dar shi sau ca indoiala (alternativa)[/COLOR]
[COLOR=blue]21. [/COLOR]Lucrarea de la Pucioasa are mulți conducători în cer și se face după o undă electromagnetică, undă care se schimbă pe neașteptate, odată cu vremea
[COLOR=blue]“…Daniele, tâmplăria se lucrează în multe poziții și în multe taine și nu se poate da măsura, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda acestei lucrări e după vreme[/COLOR][COLOR=blue]. Să spun măsura vremii de azi? Dar dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]unda se schimbă[/COLOR][COLOR=blue]? Fiule, [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrarea Mea[/COLOR][COLOR=blue] care se face aici cu această casă [/COLOR][COLOR=fuchsia]are mulți conducători în cer[/COLOR][COLOR=blue]. Duhovnicește Domnul vorbește. Acest cămin care se face pentru voi, e lucrat și în cer și se face după vreme, tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]după undă.[/COLOR][COLOR=blue] Crezi? Ca în timpul lui Noe. Atunci erau patru familii, dar acum nu se știe câte sunt. Era de mult dat [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest program[/COLOR][COLOR=blue] dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe nimeni din cerul sfânt ce undă va fi[/COLOR][COLOR=blue]. Mai așteptați puțin de tot și o să se dea pe față și acest lucru. Daniele, să nu cugeți ceva greșit și să nu zici că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu știe Domnul ce face[/COLOR][COLOR=blue]. Tâmplarule, fii cu multă răbdare, nu sili vasul Meu să-ți dea măsura fără măsura lui Dumnezeu. Și când vei lucra, să fii bine înarmat cu viața duhovnicească; să nu fii necredincios și cu vreun păcat întinat.” (17/30 august 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]e vorba de unda credintzei, unda care ne va scoate din potopul ce vine, despre cum va merge vestea despre Hristos-Duhul.[/COLOR]

[COLOR=blue]22. [/COLOR]Și fabricile se împușcă, nu-i așa?
[COLOR=blue]“…Fiilor, primul război care se va face întâi, e împotriva curviei și al doilea împotriva beției”. Pe unde se va afla curvă sau curvar se va împușca. Și pe unde se va afla bețiv sau [/COLOR][COLOR=fuchsia]fabrică de alcool, se va împușca[/COLOR][COLOR=blue]. (27 august/9 septembrie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]duhovniceshte se impushca, in tine se vor impushca fiii shi ficele babilonului, prin staruintza in rugaciune shi pocaintza shi smerenie shi milostenie, asha, prin credintza...[/COLOR]

[COLOR=blue]24.[/COLOR]Zilele săptămânii sunt însuflețite și au sex (dar nu vor să se reproducă, au rămas mereu aceleași șapte)
[COLOR=blue]“Țineți minte că nu e zi fără viață. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, și vinerea e femeie[/COLOR][COLOR=blue]. Le veți vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta și judeca lucrul acesta” (20 noiembrie/3 decembrie 1973)[/COLOR]

[COLOR=red]adica lunea e ascultare shi smerenie, miercuri e ascultare shi smerenie shi vineri e credintza, e nadejde pentru Duminica aia care urmeaza.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Adica in toate Zilele trebuie sa fim cu Hristos.[/COLOR]

[COLOR=red]continuarea mai jos[/COLOR]

vsovi 23.01.2009 16:58:06

continuare:

[COLOR=blue]33.[/COLOR] Maica Domnului îi salvează pe creștinii predestinați, ca să nu fie striviți de furnici
[COLOR=blue]“ …Poporul Meu, e scris numele tău în cartea de pe urmă. Auzi? E scris nu numai într-o carte, ci în multe cărți, în toate cărțile sfinților Mei. Dacă nu erați scriși, erați striviți până acum de trenuri, de mașini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și de furnici erați striviți, dar[/COLOR][COLOR=fuchsia]numele vostru este scris și în cartea Născătoarei de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], și nu numai numele vostru, ci și al fiilor voștri și al nepoților voștri. (6/19 aprilie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]shtim noi ce mushuroaie fac cei plini de ramo-furnici[/COLOR]
[COLOR=blue]36. [/COLOR]Răposații rabdă de foame
[COLOR=blue]“ Dați milă și la săraci. O, dacă ați vedea cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]rabdă de foame răposații[/COLOR][COLOR=blue]! De ce nu au? Pentru că nu au crezut în Dumnezeu.” (15 octombrie 1976)[/COLOR]

[COLOR=red]indemn pt comara din cer, iar dincolo mai sunt shi din aia care n-au facut milostenie shi acum rabda de foame...[/COLOR]

[COLOR=blue]43.[/COLOR] Hula și cu scula
[COLOR=blue]“ Hula îi omoară, nu Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hula e[/COLOR][COLOR=blue] prima [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculă[/COLOR][COLOR=blue] care stă la tulpina pomului, care nu a făcut nici un rod…”(9 martie 1977)[/COLOR]

[COLOR=red]ne arata cine taie pomul, creshtinul, hula plina de venin il taie pe creshtin de la Dumnezeu, ca daca n-ai rodit din smerenie atunci rodeshti din mandrie.[/COLOR]

[COLOR=blue]44[/COLOR]. Satana se bagă și el cu scula care-i vine a se potrivi în pucioșii cei mai buni și mai ascultători
[COLOR=blue]“ …Unde vede [/COLOR][COLOR=fuchsia]satana[/COLOR][COLOR=blue] că am suflete [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai bune[/COLOR][COLOR=blue], acolo [/COLOR][COLOR=fuchsia]se bagă și el cu scula[/COLOR][COLOR=fuchsia]care-i vine a se potrivi[/COLOR][COLOR=blue]. Nu e vorba de lume, ci e vorba de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai Mei, care Mă ascultă[/COLOR][COLOR=blue].” (26 septembrie/9 octombrie 1989 )[/COLOR]

[COLOR=red]adica ai Lui Hristos se potrivesc cu pacatul respectiv shi devin sculele dracului shi se baga shi el ca sa "ajute", adica sa-i mandreasca pe cei ce asculta de Dumnezeu.[/COLOR]

[COLOR=blue]46.[/COLOR] Limba lumii de astăzi e scumbie afumată
[COLOR=blue]“ Vei vedea la judecată pentru ce nu s-a împlinit ce am spus Eu. Ai să-ți muști limba să se facă scrumbie. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Limba lumii de astăzi este scrumbie afumată.[/COLOR][COLOR=blue]” (3/16 aprilie 1975)[/COLOR]

[COLOR=red]scrumbie = scrum de tzigara imbietoare pe o limba barfitoare shi justificativa... iar la judecata ai sa plangi pentru ce ai patzit din cauza ei, shi ai s-o mushti ca ai sa zici ca din vina ei.[/COLOR]

[COLOR=blue]55. [/COLOR]Ștefan cel Mare și Negru-Vodă nu puneau banii la CEC
[COLOR=blue]“Fii și tu ales creștine, ca să mănânci în casa lui Dumnezeu acea pâine care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ștefan cel Mare[/COLOR][COLOR=blue], acea pâine pe care a mâncat-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vodă-Negru[/COLOR][COLOR=blue]. Ei [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu puneau banii la CEC[/COLOR][COLOR=blue], ci făceau locașuri sfinte…”[/COLOR][COLOR=blue](3 decembrie 1978.)[/COLOR]

[COLOR=red]nu-shi strangeau comori pamanteshti[/COLOR]

[COLOR=blue]56. [/COLOR]Dracul a intrat în lume și prin “lucrarea de la Pucioasa”
Surprinzătoare și dezarmantă această mărturisire! Predicile predicatorilor pucioși i-au facilitat Dracului furișarea printre creștini:
[COLOR=blue]“ Nu amestecați cuvintele din lume cu cele creștinești, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]dracul a intrat și prin această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], adică prin predicile voastre.” (2 ianuarie 1979)[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][COLOR=red]este catre preotzi ca ei predica la sf Liturghie, deci sa nu amestece cele lumeshti cu cele duhovniceshti ca mandria shi moartea a intrat in creshtini shi prin astea, shi care sunt cuvintele din lume? poi alea care slujesc la idoli, la lacomie, rautate, iutzime, pizma...[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=blue]………………………………[/COLOR]

vsovi 23.01.2009 17:37:48

[COLOR=red]Apocalipsa de la Pucioasa !! [/COLOR][COLOR=red](Partea a V-a)[/COLOR]
[COLOR=blue]Selecțiuni din articolul #27. [/COLOR](Mesaje contradictorii și exagerări)

[COLOR=blue]6.[/COLOR] Nu Iisus Hristos, ci Duhul Sfânt a fost în lume, unde Și-a dat trupul Său pentru om
[COLOR=blue]“Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue] este înrolat asupra ta, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]a fost în lume[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dat[/COLOR][COLOR=fuchsia] trupul Său[/COLOR][COLOR=blue] pentru tine, dar lumea și astăzi este în păcat” (6 octombrie 1965)[/COLOR]

[COLOR=red]catzi crestini-prooroci n-au murit pentru Hristos?, Iar Iisus Hristos era shi Dumnezeu shi Fiu al Omului iar ca shi Dumnezeu era de la Duhul Sfant caci de la Tatal a fost dat shi Trimis shi era intru Tatal.[/COLOR]

[COLOR=blue]8.[/COLOR] Hrănirea cu carne este azi o problemă greu de rezolvat pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]De unde[/COLOR][COLOR=blue], fiul Meu Mihail, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să iau carne[/COLOR][COLOR=blue]? Căci ei plâng și Îmi cer carne. I-am lăsat să plângă.” (12/25 decembrie 1964)[/COLOR]

[COLOR=red]e vorba de carne de om, de razbunare, deci daca eshti credincios ca sf Mihail, nu ceri sa mananci carne... de om, razvratindu-te.[/COLOR]

[COLOR=blue]14.[/COLOR]Pedeapsa care se spune că vine de la Dumnezeu, omul și-o face singur cu mâna lui
[COLOR=blue]“Pe Gheorghiță de la București [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-am dat în mâna oamenilor[/COLOR][COLOR=blue] că el vorbea fără de rost din lucrurile Mele și dădea din lucrarea Mea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]el singur s-a dat în mâinile lor[/COLOR][COLOR=blue].” (11/24 aprilie 1967)[/COLOR]

[COLOR=red]asta imi suna shi mie, pacatosul[/COLOR]

Derutant este acest subiect multiplu: “Dumnezeu” îl dă în mâinile oamenilor pe acela care, de fapt, se dă el singur în mâinile lor.

[COLOR=red]dadea din lucruri shi din lucrare, deci instraina cele ale lui Dumnezeu[/COLOR]
[COLOR=red]deci shi-o cam face omul cu mana lui.[/COLOR]

[COLOR=blue]20. [/COLOR]Drumul de la cer la pământ e plin de sticle goale
[COLOR=blue]“…Venind [/COLOR][COLOR=fuchsia]din cer către voi am întâlnit numai grămezi de sticle goale[/COLOR][COLOR=blue] și e scris în carte, că în această zi nu se bea și nu se mănâncă cu unsoare, dar am găsit carne multă. O, piere pământul cu carne cu tot…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]

[COLOR=red]prin vami ce crezi ca te ashteapta? tot ceea ce ai baut shi ai fumat shi ai uns in zilele nedezlegate[/COLOR]

[COLOR=blue]21. [/COLOR]Căsătoria e periculoasă: pe copiii zămisliți din căsătorie îi fură și îi crește lupul
[COLOR=blue]“…dacă Domnul vă ursește căsătoria, doresc din partea ta să fie ca și când nu ai fi căsătorit. Că mai bine a ca femeia să se culce într-un pat și bărbatul într-un pat, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]copiii care se zămislesc, vine lupul și îți ia copilul de la piept, și îl duce să îl crească el[/COLOR][COLOR=blue]…” (10 aprilie 1974)[/COLOR]

[COLOR=red]poi cine este lupul? care-shi schimba parul dar naravul ba? cine? spune tu cine-tzi creshte copilul?[/COLOR]

[COLOR=blue]22. [/COLOR]Creștinii de la Pucioasa vorbesc cu morții la telefon
[COLOR=blue]“ Mamă, mă cunoști tu pe mine? Mamă, eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt… …Când voi împlini șapte ani,să mă scoți și să eliberezi zidurile și să mă bagi în pământ. Auzi, mamă? Și învață și pe altcineva că piatra e grea, și greu de văzut. Nu este de la Dumnezeu ca omul să-și facă mormântul său cu piatră. Acum, mai e cum mai e sufletul, dar la judecată se alege…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Mamă a sosit timpul să ne despărțim…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Nenea Mișu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apropie-te de telefon[/COLOR][COLOR=blue]. Ai grijă de mama mea, întărește-o și pe mama mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un fiu ucis de tâlhari[/COLOR][COLOR=blue]. Cu greu m-am despărțit de trup. ” (24 mai / 6 iunie 1974)[/COLOR]
Gura Virginiei se dovedește a fi multifuncțională: când trâmbiță, când telefon…
Întrucât necromanția (vorbirea cu morții) este o formă de vrăjitorie, ea cade sub incidența unor interdicții canonice (24 Ancira, 36 Laodiceea, 7,65,72,83 Vasile cel Mare, etc.)

[COLOR=red]oare nu a vorbit regele Saul cu Samuel? sa fi citit eu greshit? iar David asha a zis: "O, domnul Meu o Rege"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]dar Mihail care vorbea prin telefonul duhovnicesc vorbea din Cerul Sfant deci nu se vorbea cu mortzii ci cu vii! [/COLOR]

[COLOR=blue]23. [/COLOR]Morții îi văd pe cei vii prin “telefon”
[COLOR=blue]“… Rafaile arhanghele, du-te și cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.[/COLOR]
[COLOR=blue]– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sărută de trei ori picioarele Domnului și telefonul[/COLOR][COLOR=blue], în numele tatălui și al Fiului și al sfântului Duh. Amin…[/COLOR]
[COLOR=blue]– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te mai văd odată[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (2/ 15 septembrie 1974) [/COLOR]
Ori “telefonul” era “videofon”, ori e vorba de un număr de iluzionism, ori de spiritism, ori a fost o șarlatanie curată!

[COLOR=red]deci e vorba probabil de un copil care a murit shi a ajuns in Cer shi ii este dor de Mamica Lui.[/COLOR]

[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]continuarea mai jos[/COLOR]

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:35:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.