Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   neoprotestantii.o problema? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7175)

tricesimusquintus 01.10.2009 13:46:07

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 170213)
Doamne Sfinte ,deci ai tras dupa tine mai multe suflete ! mda...stii ce e haios ,ca eu am trait pe pielea mea RAUTATEA SI FATARNICIA ,iar tu imi pictezi asa de frumos secta adventista ...
atunci sunt eu "nebuna" ,si raman in "nebunia" mea (credinta ortodoxa)
se bat in cap unele lucruri ,dar sa fie cum zici tu !

sa te ajute D-zeu totusi sa intelegi ca ai facut un pas gresit si sa il indrepti inainte de a muri ,caci dc mori ....stii tu !

Fiecare își are propria experiență de viață, nu se potrivesc ori sunt percepute în mod diferit. Am confirmarea scripturistică și personala că nu am făcut un pas greșit, Îi cer Domnului doar să mă păstreze pe această cale.

elenavioletacocos 01.10.2009 16:30:18

bine atunci stai pe drumul ales de tine,dar fara sa mai corpui alte persoane ! ce e asa de greu ? eu incerc sa te convertesc pe tine ? NU ! atunci tu de ce incerci sa o faci indirect ?

tricesimusquintus 01.10.2009 18:36:08

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 170350)
bine atunci stai pe drumul ales de tine,dar fara sa mai corpui alte persoane ! ce e asa de greu ?

Nu am nici chiar cea mai mică intenție să "corup" pe cineva. Iar a spune Cuvântul Adevărului nu înseamnă corupere. Arătați-mi ce am spus nebiblic până aici?

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 170350)
eu incerc sa te convertesc pe tine ? NU ! atunci tu de ce incerci sa o faci indirect ?

Se pare că chiar aveți o problemă... Eu am scris aceste cuvinte?:

Citat:

În prealabil postat de elenavioletacocos (Post 170213)
sa te ajute D-zeu totusi sa intelegi ca ai facut un pas gresit si sa il indrepti inainte de a muri ,caci dc mori ....stii tu !

Iustin32 03.10.2009 22:41:39

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 170260)
Fiecare își are propria experiență de viață, nu se potrivesc ori sunt percepute în mod diferit. Am confirmarea scripturistică și personala că nu am făcut un pas greșit, Îi cer Domnului doar să mă păstreze pe această cale.

Si diavolul tot cu cuvinte din Scriptura a incercat sa-L insele pe Hristos. La fel faceti si voi. De ce toate miile de secte se lauda ca au ,,confirmarea scripturistica,, dar e asa de mare diferenta intre invataturile lor???!! De ce ar fi secta adventista mai buna decat oricare alta?

tricesimusquintus 03.10.2009 22:57:05

Citat:

În prealabil postat de Iustin32 (Post 170820)
Si diavolul tot cu cuvinte din Scriptura a incercat sa-L insele pe Hristos. La fel faceti si voi. De ce toate miile de secte se lauda ca au ,,confirmarea scripturistica,, dar e asa de mare diferenta intre invataturile lor???!! De ce ar fi secta adventista mai buna decat oricare alta?

Ortodoxia este tot o secta, din moment ce considera ca are confirmarea scripturistica? Cat despre conformitate ei cu Scriptura, s-a cam vazut cum stati urmarind doar aceste topice ce iau in discutie doua sau trei aspecte de doctrina...nu-mi permit sa intru si pe alte subforumuri, ca ar fi o catastrofa...

Iustin32 04.10.2009 22:33:17

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 170827)
Ortodoxia este tot o secta, din moment ce considera ca are confirmarea scripturistica? Cat despre conformitate ei cu Scriptura, s-a cam vazut cum stati urmarind doar aceste topice ce iau in discutie doua sau trei aspecte de doctrina...nu-mi permit sa intru si pe alte subforumuri, ca ar fi o catastrofa...

Ortodoxia are confirmare si Scripturistica si patristica pe care voi nu o aveti oricat ati suci Scriptura dupa ratiunea voastra stramba. Desi aveti si voi o traditie compusa din scrieri ,,conforme,, cu Scriptura, de ce negati ca o aveti ? Noi nu negam Sfanta Traditie din care s-a nascut si Scriptura.

tricesimusquintus 04.10.2009 22:39:13

Citat:

În prealabil postat de Iustin32 (Post 171035)
Ortodoxia are confirmare si Scripturistica si patristica pe care voi nu o aveti oricat ati suci Scriptura dupa ratiunea voastra stramba.

Ce confirmare scripturistică are ortodoxia? Există vreun verset biblic care să vorbească de ortodoxie?

Alexandru08 05.10.2009 14:18:07

and keeps going and going...

Danut7 05.10.2009 14:40:09

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 171037)
Ce confirmare scripturistică are ortodoxia? Există vreun verset biblic care să vorbească de ortodoxie?

O gramada...
ortodoxie = dreapta credinta
e plin NT cu relatari despre asta
e plin NT cu versete despre Biserica , una a lui Hristos , logodita lui Hristos, Biserica sacramentala, ierarhica;

tricesimusquintus 05.10.2009 16:44:35

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 171180)
O gramada...
ortodoxie = dreapta credinta
e plin NT cu relatari despre asta
e plin NT cu versete despre Biserica , una a lui Hristos , logodita lui Hristos, Biserica sacramentala, ierarhica;

Eu am solicitat altceva. Un singur verset (nu e nevoie sa postati iarasi pagini intregi de poliloghie) care sa vorbeasca despre ortodoxie. Unul singur... Am cerut un lucru greu?

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:29:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.