Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7478)

cristiboss56 22.03.2010 01:32:22

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 226460)
si eu care ma gandeam sa dau lui sophia nick ul meu o_tzaranca
si eu sa fiu agenta007:16: ..dar vad ca inca nu sunt pregatita

Anca are totusi dreptate ! Ex. Mara ( admiratoarea ) mea are 3 id-uri ; vsovi are 2 sau trei , etc. Se poate bloca treaba asta din punct de vedere tehnic pe baza ip-ului calculatorului , dar e muncă titanică , iar personal după criză. Dar o susțin pe Anca pentru ca administrația site-ului să găsească o soluție. Doamne ajută !+

o_tzaranca 22.03.2010 12:35:59

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 226471)
Anca are totusi dreptate ! Ex. Mara ( admiratoarea ) mea are 3 id-uri ; vsovi are 2 sau trei , etc. Se poate bloca treaba asta din punct de vedere tehnic pe baza ip-ului calculatorului , dar e muncă titanică , iar personal după criză. Dar o susțin pe Anca pentru ca administrația site-ului să găsească o soluție. Doamne ajută !+

Logic ca are dreptate Anca,mai ales cand al doilea nick il faci ca sa provoci si sa jignesti

eu ma refer ca nu recunosc de d-ra chinezoaica..sau sunt prea noua in forum..

si vsovi sa fie tot mariamargareta ..as muri de ras

cristiboss56 22.03.2010 13:32:27

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 226578)
Logic ca are dreptate Anca,mai ales cand al doilea nick il faci ca sa provoci si sa jignesti

eu ma refer ca nu recunosc de d-ra chinezoaica..sau sunt prea noua in forum..

si vsovi sa fie tot mariamargareta ..as muri de ras

Va fi Ok . până la urmă și pacea va fi restabilită ! . . .

o_tzaranca 22.03.2010 13:55:41

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 226592)
Va fi Ok . până la urmă și pacea va fi restabilită ! . . .

O curatenie de Paste se impune si pe forum...

cristiboss56 22.03.2010 18:37:37

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 226595)
O curatenie de Paste se impune si pe forum...

Se face , se face , discret , dar se face si asta se simte deja !

Miha-anca 22.03.2010 19:27:44

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 226711)
Se face , se face , discret , dar se face si asta se simte deja !

Cristian, nu discretia ma intereseaza in primul rand, ci rapiditatea cu care se actioneaza in asemenea situatie. Acele mesaje - care intre noi fie vorba, chiar si sub ID nou, se stie ale cui sunt - au stat pe topic timp de mai bine de 12 ore. In alte cazuri s-a actionat mult mai repede.

glykys 22.03.2010 22:00:47

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 226731)
Cristian, nu discretia ma intereseaza in primul rand, ci rapiditatea cu care se actioneaza in asemenea situatie. Acele mesaje - care intre noi fie vorba, chiar si sub ID nou, se stie ale cui sunt - au stat pe topic timp de mai bine de 12 ore. In alte cazuri s-a actionat mult mai repede.

Ale cui? Intreb si eu, scuzati curiozitatea... :106:

Miha-anca 22.03.2010 22:36:32

Numele nu conteaza. Conteaza faptul, ca s-a pus capat unei actiuni organizate in comun, caci au fost 2 ID-uri noi, daca nu trei. Ce m-a durut pe mine cel mai mult, a fost sa vad incapacitatea lor de a ierta. trist; f trist. Sa le ierte Dumnezeu, ca nu stiu ce fac. Doamne ajuta!

cristiboss56 22.03.2010 22:50:11

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 226872)
Numele nu conteaza. Conteaza faptul, ca s-a pus capat unei actiuni organizate in comun, caci au fost 2 ID-uri noi, daca nu trei. Ce m-a durut pe mine cel mai mult, a fost sa vad incapacitatea lor de a ierta. trist; f trist. Sa le ierte Dumnezeu, ca nu stiu ce fac. Doamne ajuta!

Mai sunt Anca ! Si nu doi , trei ci , mult mai multi . Stau la panda , asteapta sa loveasca , se logheaza si iar se delogheaza , stau pe invizibil , apar cand nu te astepti , pentru ca asta e " distractia " lor . Sunt minti bolnave , loviti poate din copilarie , nu pot sti cu adevarat de ce se manifesta astfel, dar ei sunt o relitate , dar situatia este si va fi sub control . Sa-i ierte Dumnezeu !+

Miha-anca 23.03.2010 00:25:15

Au fost totusi si cateva lauri de pozitie, care, in situatia respectiva, au necesitat curaj crestinesc, caci aparau pe aproapele. Acestora as dori sa le multumesc, caci se intampla f rar.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:58:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.