![]() |
De unde le scoti, frate?
|
E martor de-a lui Iehova. Lasa-l ca e osandit si e vai de el ...
Ba Mihai, tu sa mai asculti mult de Turnu de Veghe si sa astepti venirea lui Lord of the Rings ... cu inelul vei ramane ... Lasa-te de Apocalipse ca nu le ai! Dumnezeu sa va rabde!! Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul! |
Este târâtă România în războiul altora fără știrea poporului? Brașovul tipărește cart
|
Citat:
Eu nu vad sensul acestor preocupari...ce voi face, unde voi merge, unde voi sta, ce voi manca, ce voi zice...etc Invata sa te lasi purtat de Dumnezeu, invata sa vorbesti cu EL, incearca sa Il cunosti si crede-ma ca nu vei mai avea astfel de preocupari...nu te vei mai ingrijora pentru ca vei sti ca Dumnezeu nu a creat lumea sa o distruga si nimanui nu-i va da mai mult decat va putea duce. |
Adelin, smerenia ne va ajuta sa iesim cu bine din toate incercarile care vor veni.
|
răspuns
Sincer să fiu, prefer să fug în munți. Am undeva, în munți, ceva teren. Acolo poate voi reuși să am pe lângă colibă vreo câteva oi și o vacă. Restul, hrană de la bunul Dumnezeu. Mai bine mor de foame decât să devin supus pecetluit al satanei.
Dumnezeu să ne ajute pe toți și să ne îndrepte pașii spre Calea Sa! |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:25:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.