![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dacă nici El n-ar știi, ar fi vai și-amar de noi! Citat:
Poate ai vrut să zici preot fără parohie, deoarece chiar și o liturghie solitară este practică. |
Citat:
si referitor la punctul 2, sotul nu a stiut ce ii face preotul (am fost langa ei); l-a facut cu mir si a zis nustiuce si la gta i-a zis "acum sti ortodox, dar botezul reformat iti este valabil". Asa ca al meu s-a trezit dintr-o data ortodox, fie ca a vrut, fie ca nu; nu l-a intrebat nimeni nimic; In fine, oricum pentru noi, confesiunea religioasa diferita e ultimul lucru care ne-ar putea deranja... Amandoi, oricum ne rugam aceluiasi Dumnezeu; Dumnezeu e acelasi, iar chestiunile de dogmatica si mai stiu eu ce diferente sunt nu ne intereseaza, pentru ca niciunul nu suntem (si probabil nici nu vom fi) crestinii perfecti, care sa faca totul a la carte; asa ca diferenta de confesiune religioasa nu ne impiedica nicidecum sa fim o familie. |
Chestii gen spovedanie, împărtășire sunt la "și altele" nu?
|
Citat:
Ma indoiesc ca preotul nu v-a zis nimic, ca trebuie facuta o slujba de trecere la ortodoxie inainte. In concluzie, sotul tau e acum ortodox, chiar daca doar cu numele. Citat:
|
Citat:
Citat:
Înțeleg chiar și că încerci să te dai mare că tu ai fi scris articolul ăla sclipitor. Dar eu am mari îndoieli, crede-mă. |
Citat:
|
Citat:
Ai o ironie de tot rahatul, Dragos; sincer... Pana la urma, este problema mea ce e la "si altele"... e in joc mantuirea mea, nu a ta, asa ca nu vad de ce trebuie sa te bagi asa fara nici un sens... Sau ai impresia ca, cu atitudinea ta o sa devin io (sau altii) mai crestina decat sunt, ca o sa apreciez mi mult oamenii in functie de religie/confesiune, sau pur si simplu te plictisesti si vorbesti ca sa nu taci?! Pai cu ironii din astea "fine" nici nu-mi doresc sa ma apropiu mai tare DOAR de ortodocsi... am mai vazut multi ca tine, mari credinciosi care le stiu pe toate si care le fac pe toate, dar, pe de alta parte, sarcasmul si ironiile la adresa celor mai slabi sau carora nu le pasa ca lor... exact asa ca tine... Iti sta bine, n-am ce sa zic... |
Eu îmi cer sincer scuze dacă te-am smintit cumva.
Dar nu uita că tu faci fix la fel, ba chiar blasfemiezi pe ici pe colo, cu cele scrise de tine. Mântuire ușoară! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:48:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.