![]() |
asa este.....
|
adica tu...
|
Citat:
Problema e ca din momentul in care Luther a facut greseala, "Dumnezeu" in opinia sectarilor a cam inceput sa trimita profeti si prooroci pe banda rulanta, unul mai bun decat celalat, si fiecare contrazicandu-i pe ceilalti...cu cate o profetie mai aparte.....:40: |
26. Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel și credința fără de fapte, moartă este.
Atentie ca Pavel a comparat sufletul cu faptele si trupul cu credinta.De ce crezi ca a facut asa? |
m-am prins ca te referi la mine, dar eu nu am renuntat sa citesc si sa gandesc; nu ii las pe altii sa gandeasca in locul meu ci cercetez ce duh ii calauzeste. Dar cand scrie negru pe alb "nu suntem mantuiti prin fapte" si vine altul ca de fapt Pavel a vrut sa spuna ca suntem mantuiti prin fapte...hmmm...imi pare rau pentru el...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Duhul este cel ce dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață." Ioan 6:63 "Cel ce ne-a învrednicit să fim slujitori ai Noului Testament, nu ai literei, ci ai duhului; pentru că litera ucide, iar duhul face viu. " 2Corinteni 3:6 Dar tu nu esti din adevar, de aceia poate ai inteles toate pe dos, la fel cum faci de obicei. |
Citat:
Noi ortodocsii asta numim faptele credintei. Doamne ajuta ! |
Citat:
Cred ca cele mai multe erau erezii. Pe atunci Biserica era inca la inceputuri, deci mai curata. Disputa dintre iconoclasti si iconofili a fost castigata de cine nu trebuie. Constantin a gresit ca a crestinat pe unii cu forta. Au venit la crestinism cu tot cu idolii lor si i-au pacalit pe crestini asa de bine incat cred si azi. |
Citat:
Domnul Iisus spunee si despre biserica ,o singura biserica ,nu in sensul de cladire ci de comuniune crestina. "Cine va primeste pe voi ,pe mine ma primeste" Ei ,Sfintii Apostoli au fost alesi de Hristos ,la fel cum preotii sunt hirotoniti prin coborarea Sf.Duh. Preotia este o sfanta taina ,nu oricine poate sluji ca preot. |
Citat:
|
Faptele reprezinta oglinda sufletului , si comoara sufletului.Omul din comoara sufletului sau scoate cele bune.Dar sunt altii fatarnici care rai fiind fac cele bune pentru vazul lumii, acestia pe care si Hristos i-a condamnat.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Prin spovedanie si impartasanie nu numai pacea o dobandesti dar te si intaresti sufleteste si sporesti in credinta. |
Citat:
|
Nu poti separa pe Hristos de cruce, si daca il separi, scoti din relief exact acea parte care ne mantuieste, Jertfa Lui.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
El ne-a lasat crucea pentru a spori in credinta si de multe ori vorbeste de cruce in sf.Scripturi. Cand ne facem cruce il cinstim pe Hristos si suferinta lui. |
Citat:
|
Citat:
Facem bine omului de pe strada ,nu trebuie sa ne gandim ce religie sau natie este. |
Un parinte ortodox cred ca Cleopa spunea in felul acesta ca sectarii au un Hristos fara Taine, fara Cruce, fara Biserica, s.a.m.d.Altfel spus fara cele ale Mantuirii.
|
Citat:
Se vede ca nu reprezentati un pericol pentru demoni ,nu ati avut ocazia sa va atace si sa fie nevoie sa va inchinati. |
Citat:
Crezi ca demonilor le e frica , ca dai tu din mana? Le e frica de Hristos care e in tine, nu de semne magice. |
Va avertizez.Nu dati cele sfinte cainilor.
|
Citat:
|
Citat:
Hristos nu poate fi in cineva care nu il cinsteste. E posibil ca neoprotestantii sa fi scos din N.T. versetele unde Mantuitorul vorbeste despre cruce. De ce sectantii nu isi fac cruce ? |
Citat:
Doamne ajuta ! |
Citat:
Apostolii nu aratau demonilor crucea, nu le citeau molitve, ci ziceau simplu: "Iesi afara din omul acesta" . Si demonii ieseau, pentru ca ei erau investiti cu autoritate de la Dumnezeu. Dar acum Il inlocuim pe Hristos cu cate si mai cate ... :( |
Citat:
|
Citat:
Luca 9:23 Și zicea către toți: Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea în fiecare zi și să-Mi urmeze Mie; Luca 14:27 Și cel ce nu-și poartă crucea sa și nu vine după Mine nu poate să fie ucenicul Meu. Matei 10:38 Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine. Marcu 8:34 Și chemând la Sine mulțimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voiește să vină după Mine să se lepede de sine, să-și ia crucea și să-Mi urmeze Mie. Marcu 10:21 Iar Iisus, privind la el cu dragoste, i-a zis: Un lucru îți mai lipsește: Mergi, vinde tot ce ai, dă săracilor și vei avea comoară în cer; și apoi, luând crucea, vino și urmează Mie. |
Citat:
Cele sfinte nu sunt pentru caini si nici margaritarele pentru porci. |
Citat:
|
Citat:
Nu stiu daca te va convinge ,asa veti ramine pina la sfarsitul veacurilor ,spune sf.Lavrentie de la Cernigov. Neoprotestant ,protestant inseamna a protesta ,ce are protestul cu dreapta credinta? Preot iti putem recomanda noi. |
Citat:
|
Citat:
Am incheiat. Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:24:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.