![]() |
[SIZE=3][COLOR=#333333][COLOR=black]Peisajul este o caligrafie a lui Dumnezeu"[/COLOR] (Adrian Ionita,8ani )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#333333][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#333333]"Preotul e un fel de cosar al sufletelor" (Alexandra Lavinia 11 ani si 8 luni); [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#333333][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#333333] „Crucea și rugăciunea sunt un fel de arme cu gloanțe de bunătate la care diavolul nu are cum să se apere că nu are vestă antiglonț pentru așa ceva.“ (Deniz Ali, cl. V-a, 11 ani și 6 luni) Dumnezeu se intelege mai bine cu copiii mici ,ca cei mici au un suflet mai incapator.La oamenii mari,in suflet e o inghesuiala de rele ca nici nu ai unde sa stai . (Pavel Martin 9ani si 11 luni ) [/COLOR][/SIZE] |
Constatare
[COLOR=green]“Ei râd de mine pentru că nu sunt ca ei; eu râd de ei pentru că toți sunt la fel.” :79: |
Secretul succesului - cazi de 7 ori; te ridici de 8 - Proverb chinezesc
|
[COLOR=green]“Când nulitățile sunt încununate cu lauri, fiți siguri că valorile sunt călcate în picioare.” :66: |
[COLOR=green]Ce face un om nedreptățit? Se resemnează pentru că singur nu are voie să-și facă dreptate deoarece poate deveni el, nedreptățitul, infractor pasibil de pedeapsă și, adevăratul vinovat, victimă inocentă...[/COLOR] |
Oamenii care urasc pisicile se vor reincarna in soareci in urmatoarea viata.
Faith Resnick |
[COLOR=green]Isus a chemat mulțimea la sine și a zis: [/COLOR][COLOR=green]„Ascultați și înțelegeți: |
Bolile ne vindeca de chinul dorintelor.
|
"Un suflet trist este un suflet cu luminile stinse" Arsenie Boca
|
Cugetare de seară
[COLOR=green] Nu ai dușmani? Înseamnă că nu ai spus niciodată adevărul.[/COLOR] :79: |
[SIZE=3]„Norii care umbla degeaba au fost storsi de Dumnezeu si acum se odihnesc.“ [/SIZE]
[SIZE=3](Adina Ioana Marin, cl. V-a, 11 ani si 11 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] „Curcubeul este toboganul ingerilor si atunci trebuie sa fie ca un arc.“ [/SIZE] [SIZE=3](Victoria Ecaterina Lupusor, cl. V-a, 11 ani si 2 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Eu cred ca preotii sunt imbracati in negru pentru ca ei sunt in doliu pentru toti mortii.“ [/SIZE] [SIZE=3](Danut Gheorghe, cl. I, 7 ani)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Biserica este zambetul pamantului.“ [/SIZE] [SIZE=3](Ruxandra Mocean, cl. VII-a, 14 ani si 3 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Aureola sta in cerc in jurul capului, la sfinti, fiindca ea reprezinta bunatatea, fara colturi, fara opriri.“ [/SIZE] [SIZE=3](Cristian Hurmuzi, cl. VI-a, 12 ani)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Diferenta dintre sfinti si ingeri este ca sfantul iti da un nume, iar ingerul te ajuta sa-l pastrezi sanatos.“ [/SIZE] [SIZE=3](Iuliana Matei, cl. VIII-a, 14 ani si 7 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Icoanele sunt portretele de familie ale lui Dumnezeu.“ [/SIZE] [SIZE=3](Ana Maria Badea, cl. VII-a, 13 ani si 4 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Duhul Sfant este memoria iubirii.“ [/SIZE] [SIZE=3](Roxana Zaharia, cl. VIII-a, 15 ani)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Unii oameni nu putrezesc dupa ce mor, fara sa fie imbalsamati, pentru ca trupurile lor au fost bagate in pamant cu cerul in ei.“ [/SIZE] [SIZE=3](Sabina Dallu, cl. VI-a, 12 ani si 7 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Cand Il ai pe Dumnezeu in suflet, toti oamenii din jurul nostru ne sunt rude.“ [/SIZE] [SIZE=3](Catalina Opaina, cl. VIII-a, 14 ani si 10 luni)[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]„Biserica este o scara unde oamenii care urca Il intalnesc pe Dumnezeu, Care coboara spre oameni.“ [/SIZE] [SIZE=3](Bogdan George Ivanov, cl. VII-a, 13 ani si 7 luni)[/SIZE] |
[COLOR=#008000]Fragment dintr-o discuție[/COLOR] |
Citatul zilei
[COLOR=green]Bună dimineața! http://www.elenaudrea.ro/blog/wp-inc...s/icon_lol.gif [/COLOR] |
Nu cunosc nimic mai deschis ca asteptarea.
|
Partea mânioasă a sufletului o înfrânăm prin iubire, partea doritoare o îmblânzim prin înfrânare, și părții raționale îi dăm aripi prin rugăciune. Astfel lumina minții nu va orbi niciodată.
|
[COLOR=green]"Când societatea devine o junglă, nici Orfeu cu cântecul său nu mai poate îmblânzi fiarele." :66: |
Am inchis usa ca sa nu intre gresala ;m-a intrebat atunci adevarul :Acum pe unde sa intru eu ?
Ceea ce doresc ,doresc din gresala .Ceea ce gresesc ,nu doresc . TAGORE |
[COLOR=green]"Puterea celor tineri stă în faptă, a celor bătrâni în chibzuință." :7: |
[COLOR=green]Dacă am zis că iau, iau. Dacă am zis că dau... am zis![/COLOR] |
[COLOR=green]"Sunt oameni care nu greșesc niciodată, fiindcă nu-și propun nimic inteligent." :43: |
[COLOR=green]Albert Einstein a spus că...[/COLOR] [COLOR=green] [/COLOR][COLOR=green]„Nici o problemă nu poate fi rezolvată la același nivel de gândire la care a fost creată.”[/COLOR] :105: |
Basarabia este un copil înfășurat în sârmă ghimpată.-Grigore Vieru
|
Singurul obstacol în calea rugăciunii bine primite de Dumnezeu pare a fi "bogăția de patimi" pe care omul , prin pocăință, post și harul lui Dumnezeu, trebuie să o preschimbe în "sărăcia de păcate".
|
Citat:
[COLOR=green]Locuitorii Basarabiei sunt niște oameni debusolați, îndoctrinați dar, mai ales oportuniști care acum, după 20 de ani, realizează ce au pierdut în '89, când au ratat momentul revenirii la România. :53: Ce vor acum? O trambulină spre Europa și aceea e România.[/COLOR] |
[COLOR=green]"I-am spus doctorului meu că mi-am rupt piciorul în două locuri. El mi-a spus să nu mă mai duc în acele locuri." :57: |
"Pe cel ce nu asculta de un cuvant nu-l sili cu cearta ,ci castigul pe care el l-a lepadat adunati-l tie.Caci hotararea de a nu spune raul la inima iti va folosi mai mult decat indreptarea lui"
|
"Nu striga nimanui “ratacitule” fara a fi gata sa-l aduci pe drumul drept."
"Un om fatarnic are doua fete si niciun obraz." (Nicolae Iorga) |
Citat:
|
Să nu ne facem că nu observăm cum obsesia de a ne simți bine întodeauna și cu orice preț lovește adesea în oamenii de lângă noi .
|
Un om care învață pe alții, dar nu practică ceea ce învață, seamănă cu o fântână : tuturor le dă să bea și pe toți îi spală, numai pe ea nu se poate curăți.
|
Vorbele nu ajung : oamenii de azi sunt plini de vorbe. E nevoie de faptă. Fapta trebuie căutatâ , nu vorbele , pentru că vorbele nu rodesc.
|
Citat:
|
[SIZE=3][COLOR=green]Emil Cioran ~ Cugetări[/COLOR][/SIZE] |
Pelerinajul de Florii
Pelerinajul de Florii este, de fapt, o "adeverire a biruinței lui Hristos asupra morții lui Lazăr și o prevestire a biruinței lui Hristos asupra păcatului, asupra morții și asupra iadului prin Învierea Sa proprie din morți."
|
[COLOR=green]Citatul zilei http://www.elenaudrea.ro/blog/wp-inc...s/icon_lol.gif [/COLOR] |
[COLOR=green]“Fiecare trebuie să-și trăiască propria viață și să plătească propriul preț.” :57: |
"Cine te lauda nu-ti da nimic,cine te huleste nu-ti ia nimic..."
|
[COLOR=green]Citatul zilei http://www.elenaudrea.ro/blog/wp-inc...s/icon_lol.gif [/COLOR] |
[COLOR=#008000]Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval rasunator. |
Sfântul Grigorie Teologul +
" Ieri m-am răstignit împreună cu Hristos , astăzi mă slăvesc împreună cu El ; ieri am murit împreună cu Hristos, astăzi înviez împreună cu El ; ieri am fost îngropat împreună cu Hristos , astăzi mă ridic din mormânt împreună cu El . "
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:24:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.