Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Tragedie la Maternitatea din Giulesti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10417)

cristiboss56 28.08.2010 00:13:49

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 282866)
Ce lozinca frumoasa.
Altele mai stii Rodicuto?

Dar tu copilasi de-ai tai ai?

Cu tot regretul și cu iertare, dragă Andrei :RUȘINE ! ! ! De trei ori RUȘINE ! ! ! Rodica este un om deosebit, o profesoară deosebită și o mamă minunată ! Îi trec prin mână zilnic zeci de copii , are un băiat ce-i face cinste , un model în credință și cu mult bun simț ce tocmai în aceste zile își întemeiază un cămin alături de un suflet deosebit cu frică de Dumnezeu ce provenie dintr o familie cu tradiție creștin Ortodoxă . Casă de piatră Rodica pentru fiul tău și te rog iartă-l pe userul Andrei Cozia membru al forumului creștin ORTODOX ! Doamne unde am ajuns ! ! !

Rodica50 28.08.2010 08:44:49

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 282866)
Ce lozinca frumoasa.
Altele mai stii Rodicuto?

Dar tu copilasi de-ai tai ai?

Credeam ca nu voi mai interveni pe forum. Multumesc, Cristian, ca de obicei- un om de mare delicatete sufleteasca, un om deosebit!

Andrei, ai aflat raspunsul, iar in ce ma priveste, da, pot sa spun ca privesc cu mare seriozitate si raspundere morala in fata lui Dumnezeu misiunea la care m-am angajat cu daruire- si o spun fara subiectivism si poate fara modestie, sper ca Dumnezeu sa ma ierte . Cred ca tot ce tine de mine omeneste fac- imi fac datoria lucrand la ogorul lui Dumnezeu cu frica, dragoste si cutremur.Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne facem datoria si din toata zestrea noastra ortodoxa sa daruim, cand putem si avem ce si cui. Doamne ajuta.

Ostasul 28.08.2010 18:22:36

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 282789)
Dumnezeu nu judeca cum judecam noi [din fericire].De exemplu,daca un om fura o gaina ca sa o manance nu va fi judecat la fel ca acela care fura o gaina pentru copiii flamanzi de acasa.Daca noi putem sa iubim si sa plangem pentru un om pe care nu il cunoastem,atunci avem in noi samanta dragostei lui Dumnezeu ,va dati seama daca am avea tot intregul...

Mi-a placut mult: Daca noi putem sa iubim si sa plangem pentru un om pe care nu il cunoastem, atunci avem in noi samanta dragostei lui Dumnezeu.

Sa ne dea Dumnezeu gandul cel bun !

arriel 29.08.2010 00:41:16

Citat:

În prealabil postat de Ostasul (Post 283019)
Mi-a placut mult: Daca noi putem sa iubim si sa plangem pentru un om pe care nu il cunoastem, atunci avem in noi samanta dragostei lui Dumnezeu.

Sa ne dea Dumnezeu gandul cel bun !

Asa sa ne ajute Dumnezeu

andreicozia 29.08.2010 05:05:58

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 282914)
Credeam ca nu voi mai interveni pe forum. Multumesc, Cristian, ca de obicei- un om de mare delicatete sufleteasca, un om deosebit!

Andrei, ai aflat raspunsul, iar in ce ma priveste, da, pot sa spun ca privesc cu mare seriozitate si raspundere morala in fata lui Dumnezeu misiunea la care m-am angajat cu daruire- si o spun fara subiectivism si poate fara modestie, sper ca Dumnezeu sa ma ierte . Cred ca tot ce tine de mine omeneste fac- imi fac datoria lucrand la ogorul lui Dumnezeu cu frica, dragoste si cutremur.Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne facem datoria si din toata zestrea noastra ortodoxa sa daruim, cand putem si avem ce si cui. Doamne ajuta.

Da in cazul asta, da, jos palaria! Te rog sa ma scuzi, nu stiam ca vorbesti in cunostinta de cauza!
Multumesc Cristi de atentionare!

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:08:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.