Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Locul unde sa ne dam Buna ziua (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11295)

canarias 24.01.2011 11:38:03

Hai sa dam mana cu mana !!!!

Sa ne unim frati crestini intr-o simtire si un gand intr-un Hristos -Rastignitul,Hristos -Lumina lumii ,Hristos-Iubirea necuprisa,sa facem o hora in jurul Lui ,in care sa nu lasam sa mai patrunda nimeni care sa ne strice pacea si armonia,propunerea mea fiind aceea de a nu mai da replica intrusilor care vor sa ne determine sa le raspundem cu armele lor.Cred ca ignorarea lor prin a nu le mai da atentie,i-ar reduce la atcere,caci n-are haz sa te dai in spectacol daca nimeni nu te priveste.Sa nu rupem lantul iubirii !!!! Cristian 67,te astept in continuare pe topikul<lucruri minunate in imagini> caci ne pedesesti pe toti pentru eretici si pierduti.Tuturor care astazi isi sarbatoresc ziua nasterii sau poarta numele Cuvioasei Xenia< La multi ani,fericiti >.

cristian67 24.01.2011 11:41:57

Semnul pe care nu-l vrem a vedea

http://1.bp.blogspot.com/_0i0xEceRyG...s400/56725.jpg

De peste 2000 de ani, Hristos stă, cu brațele deschise, înaintea tuturor...
Dumnezeu S-a întrupat în acest Om Care, cu un glas ce stinge furtunile și înviază morții, strigă tuturor noroadelor: PÂNĂ AICI! DINCOLO DE MINE E PRĂPASTIA CEA NESFÂRȘITĂ a IADULUI!
Și puțini Își întorc privirile spre El... Și mai puțini, văzându-L, își încordează auzul ca să-L asculte... Și mai puțini, ascultându-L, Îl cred și se opresc... Iar, din cei ce se opresc, puțini sunt cei ce se întorc din drum, înfruntând până la capăt, suferința de a merge "împotriva curentului", a maselor care, din pricina rumorii, a zgomotului vieții acesteia pătimașe, nu aud înfiorătoarele urlete ale celor din față; ale celor ce, râzând, glumind, dormind, bând și mâncând, preocupați în fel și chip de sine, se trezesc, deodată, fără putință de întoarcere... deasupra Abisului!...
Cei care, ascultând de Hristos, se întorc din calea largă a acestui fluviu uman ce se varsă în Iad, cale ușoară pentru că nu trebuie decât să te lași "dus de val" ( expresie atât de populară cu care este numită cedarea la o ispită, la seducția patimii) aceștia se vor umple de răni: vor fi ei înșiși răstigniți, NUMAI CĂ RĂNILE și MOARTEA LE VOR FI SLUJNICE, NU STĂPÂNI: îi vor curăța de toate întinăciunile, îi vor spăla în "baia Crucii" de toate cele ce nu pot moșteni Viața Veșnică. Aceștia alcătuiesc Trupul lui Hristos, Biserica ortodoxă, căci ei se împărtășesc, cu darul Sfintelor Taine, care sunt daruri ale Răstignirii, de destinul lui Hristos.
Hristos cel Răstignit este SEMNUL de CIRCULAȚIE al istoriei, înfipt de dragostea lui Dumnezeu înaintea tuturor oamenilor, pentru a ne arăta, pe unde trebuie să o luăm, dacă vrem, cu adevărat, Viața...
Din consecințele, oricât de dramatice, ale nerespectării unui semn de circulație de pe drumurile noastre pământești, te poate scăpa Dumnezeu... Și asta, o știm toți, se întâmplă de sute de ori în viața noastră cotidiană...
Dar, pe cel ce nu ține seama de Semnul de circulație al lui Dumnezeu, nu-l mai poate scăpa nimeni... Căci Dumnezeu S-a smerit pe Sine ca Om până la moarte de Cruce ca să-l avem în față, în chipul cel mai de înțeles pentru inima noastră... Acest Semn prin care IUBIREA-FĂRĂ-DE-SFÂRȘIT s-a arătat, așa cum numai Iubirea poate sta: cu prețul propriei vieți în calea morții noastre veșnice...

"Și după cum Moise a înălțat șarpele în pustie, așa trebuie să se înalțe Fiul Omului.
Ca tot cel ce crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.(...)
Că aceasta este voia Tatălui Meu, ca oricine vede pe Fiul și crede în El să aibă viață veșnică... ( IOAN 3, 14-15 și 6,40)

cristian67 25.01.2011 08:48:46

buna dimineata si pace tuturor!

Vreau sa incep aceasta zi care este inca o binecuvantare de la Dumnezeu prin a face un apel tuturor fratilor care posteaza sau citesc aici,sa incerce cu toata puterea lor,sa fie iertatori si intelegatori fata de toate cele se spun aici,sa incercam cu totii sa cugetam la ce spun sfintii parinti,cum ca:,,parerile despre unele sau altele,ne rod mintea ca un vierme''.Mintea trebuieste invatata cu rugaciunea,toata existenta noastra,nu are alt scop,decat sa-L slavim pe Dumnezeu,toate celelalte sunt cenusa.E greu parca a vorbi de aceste lucruri,dar sa le mai si punem in practica,dar cu toate astea suntem datori sa incercam,si totodata sa putem,pentru ca asa cum spunea parintele Arsenie Boca:,,nu se poate,sa nu se poata''.Va rog sa ma iertati pe toti cei ce poate v-am necajit(si cu siguranta ca am facut acest lucru),ce sa fac,ma lupt si eu cu neputintele mele.De multe ori incercand sa-l ajuti pe fratele tau,mai tare-l osandesti in nepriceperea ta,dar sa avem speranta si rabdarea ca Bunul Dumnezeu ne va indrepta,si cu siguranta o va face.Sa ne bucuram cu totii pentru ca Dumnezeu ne-a mai dat astazi o sansa ca sa iubim,sa iertam,sa ne smerim,sa ne plangem pacatele.

FiulRisipitor 25.01.2011 09:05:35

Buna dimineata!

ai dreptate cristian...

De curand am invatat si eu ceva: "Nu te ingriji de mantuirea altora, mantuieste-te pe tine insuti si in jurul tau se vor mantui mii de oameni."
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

canarias 25.01.2011 12:00:23

Bine ai revenit,Cristian 67 !

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 327834)
Vreau sa incep aceasta zi care este inca o binecuvantare de la Dumnezeu prin a face un apel tuturor fratilor care posteaza sau citesc aici,sa incerce cu toata puterea lor,sa fie iertatori si intelegatori fata de toate cele se spun aici,sa incercam cu totii sa cugetam la ce spun sfintii parinti,cum ca:,,parerile despre unele sau altele,ne rod mintea ca un vierme''.Mintea trebuieste invatata cu rugaciunea,toata existenta noastra,nu are alt scop,decat sa-L slavim pe Dumnezeu,toate celelalte sunt cenusa.E greu parca a vorbi de aceste lucruri,dar sa le mai si punem in practica,dar cu toate astea suntem datori sa incercam,si totodata sa putem,pentru ca asa cum spunea parintele Arsenie Boca:,,nu se poate,sa nu se poata''.Va rog sa ma iertati pe toti cei ce poate v-am necajit(si cu siguranta ca am facut acest lucru),ce sa fac,ma lupt si eu cu neputintele mele.De multe ori incercand sa-l ajuti pe fratele tau,mai tare-l osandesti in nepriceperea ta,dar sa avem speranta si rabdarea ca Bunul Dumnezeu ne va indrepta,si cu siguranta o va face.Sa ne bucuram cu totii pentru ca Dumnezeu ne-a mai dat astazi o sansa ca sa iubim,sa iertam,sa ne smerim,sa ne plangem pacatele.

" Nu e traba ta ce gandesc altii despre tine ",tu urmeaza-ti credintele si misiunea.Prea multi te binecuvanteaza ca sa le intorci spatele. Ma bucur pentru noi toti.Pace si armonie !!!!!

cristian67 26.01.2011 09:05:39

buna dimineata frati romani intru HRISTOS!

http://farm4.static.flickr.com/3072/...c4eee77679.jpg

dobrin7m 26.01.2011 09:38:57

Buna dimineata dragi crestini. Cristian sunt minunate mesajele tale.

cristian67 27.01.2011 11:01:23

o zi binecuvantata va doresc tuturor

http://2.bp.blogspot.com/_JeBhbjCGAF.../s1600/har.jpg

IOLANDA 27.01.2011 13:07:45

buna ziua tuturor......trandafirul este minunat.....

cristian67 28.01.2011 08:46:02

28 ianuarie2011-buna dimineata si binecuvantati fiti cu totii!

http://1.bp.blogspot.com/_meVADBEH11...e1+(Small).bmp

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:46:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.