Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ilogica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11588)

cocacoc 12.02.2011 17:16:16

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 336586)
2. Universul a inceput sa exista.

Nu cred. Poate ne si spui cand a inceput sa existe ? (nu inteleg de ce nu pot edita postul !!! )

camy_d 12.02.2011 17:18:14

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 336653)
Nu cred. Poate ne si spui cand a inceput sa existe ? (nu inteleg de ce nu pot edita postul !!! )

Cu ce contrazice ateismul?

cocacoc 12.02.2011 17:20:06

El a zis ca Universul a inceput sa existe. Si eram curios cum a ajuns la concluzia asta.

calator prin ploaie 12.02.2011 17:36:53

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 336582)
Ai2 ca de obicei tu ai gandirea limitata si stupida in acelasi timp...Tu doar ai niste argumente care le-ai invatat dintr-o carte dar nu se pot aplica...Invatatura noastra de 2000 de ani am invatat-o in sanul Bisericii si aceasta se poate aplica nu mai tin minte cine a spus asta mi se pare ca Voltaire:Universul ma incurca,dar nu imi pot imagina un ceas fara ceasornicar.

....Padre vicentiu....usurel, usurel cu tonul lipsit de politetea crestina....Fiecare om are dreptul sa-si exprime opinia...

"ne-așternem vorbele pe frunze de timp și petice de cer și-am vrea apoi să le culegem iarăși, uitând că vântul, apele, furtuna, ni le-au răpit de mult; și tot ce ne rămâne sunt frunze uscate și capete de ață... Curând, foarte curând, le vom vedea din nou pe toate, în ziua fără răsărit și făr' apus, când ochii noștri ÎL vor vedea în față pe-Acel ce-a depănat întregul Univers... Și auzi-vom glasul Lui: "vino!" sau "pleacă!"...

cocacoc 12.02.2011 17:37:45

Eu nu-mi imaginez ceasornicarul fara ceas.

padrevicentiu 12.02.2011 18:27:53

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 336659)
....Padre vicentiu....usurel, usurel cu tonul lipsit de politetea crestina....Fiecare om are dreptul sa-si exprime opinia...

"ne-așternem vorbele pe frunze de timp și petice de cer și-am vrea apoi să le culegem iarăși, uitând că vântul, apele, furtuna, ni le-au răpit de mult; și tot ce ne rămâne sunt frunze uscate și capete de ață... Curând, foarte curând, le vom vedea din nou pe toate, în ziua fără răsărit și făr' apus, când ochii noștri ÎL vor vedea în față pe-Acel ce-a depănat întregul Univers... Și auzi-vom glasul Lui: "vino!" sau "pleacă!"...

Imi pare rau dar din cauza "oamenilor" ca ai2 si cine mai este pATEU era sa imi pierd fratele in ratacire!Bine ca cu ajutorul lui Dumnezeu a inteles ca a gresit.

gabriel 30 12.02.2011 18:39:07

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 315175)
Aveam mai multe pretenții de la voi, chiar așa, să nu vedeți logica.

Pe ce te bazezi cand zici ca esti o persoana care gandeste logic....?

cocacoc 12.02.2011 18:46:07

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 336676)
Imi pare rau dar din cauza "oamenilor" ca ai2 si cine mai este pATEU era sa imi pierd fratele in ratacire!.

I-oi fi zis si lui argumentul ala cu "Universul a inceput sa existe"...si cand sa te intrebe de unde stii ca universul a inceput , te-ai fi apucat sa strigi "pATEU pATEU !! "

Dumitru73 12.02.2011 18:51:42

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 336684)
I-oi fi zis si lui argumentul ala cu "Universul a inceput sa existe"...si cand sa te intrebe de unde stii ca universul a inceput , te-ai fi apucat sa strigi "pATEU pATEU !! "

fara pateu ca mi se face foame ;)

padrevicentiu 12.02.2011 19:04:09

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 336684)

Ha ha verry funny mr.cocacoc tu nu ai habar nici pe ce lume trăiești cum mai spun mamele noastre...asta pentru ca voi sunteti mai incapatanati decat un catar...

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:57:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.