![]() |
Citat:
Nici in visele tale cele mai frumoase nu te vei putea ridica vreodata la rangul de a imi sterge mie pantofiorii de praf:24: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Se putea si mai bine dar pentru inceput..este acceptabil. |
Citat:
Așa stând lucrurile, propoziția "Nu există Har în afară de BO" este riguros echivalentă cu propoziția "Nu există mântuire în afară de BO". |
Citat:
Si cine a pomenit de smerenie? Nu eu ma bat cu caramida in piept ca smerenia ar fi una dintre virtutile mele |
Citat:
"Felcitari fata, ai facut alegerea corecta din motivele corecte? Asteapta ca venim si noi." Daca sinceritatea ar avea doar avantaje, toata lumea ar fi innebunita dupa ea. Este un forum de discutii, si asta inseamna ca oamenii discuta si important este sa-si spuna parerea la modul civilizat si asta se intampla, cu mici exceptii trollice (se putea?). |
Citat:
Insa, daca a trecut din alte motive decat dupa Hristos, normal ca nu m-as bucura. Insa i-as respeta alegerea. Fiecare gaseste ce cauta. Mi-e greu insa sa cred scenariul cum ca as putea avea o asemenea persoana in cercul de prieteni. :)) |
Citat:
Hotarat lucru, Doriana, una e sa fii ironic si sa te "rafuiesti" cu ortodocsii si alta e sa feliciti pe cineva ca a iesit din ortodoxie. Nici Dl. Dragomir se pare ca n-a sesizat prima parte anti-ortodoxa a mesajului tau. Care " noi ne legam de tine"? vorbeam cu Dl. Dragomir folosind pluralul. De fapt asteptam raspunsul tau la intrebarea de ce nu se pot mantui np in ortodoxie dar in schimb pot fi mantuiti in orice alte confesiuni. |
Citat:
Ma simt amuzata.:) Nici pe departe indoita de decizia pe care am luat-o. :) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:35:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.