![]() |
domnule neica, daca vrei sa-mi faci un bine, propune sa fiu expulzat.
mi-ai face un bine, sincer. ma-i scuti de multa tulburare. am afirmat de multe ori ca, dupa parerea mea, Dumnezeu nu exista. si nu cred ca tu ai putea sa-mi schimbi parerea. |
Citat:
Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ? Ateu esti, major banuiesc ca esti (nu-s sigur), timp liber vad ca ai destul, nu ai gasit un mod mai placut de a-ti petrece timul liber ? Ai satisfactii emotionale pe acest forum si daca da de ce tip sunt acestea, cum se manifesta ? Esti bolnav mintal, nu te supara ca te intreb ... vreau doar sa inteleg "stiintific" care sunt motivele pentru care te manifesti pe acest forum. Nu vreau sa te simti jignit, nu acesta este scopul intrebarilor, sunt doar curios, cum si altii cred ca ar fi. |
Citat:
Iti spun eu: un ratat fanatic. Cred ca ai fost la handicapatul acela de popa, acum doi ani, cand am venit si eu pe acolo, ca eram curios cu privire la secta voastra de aiuriti paseisti care nu stiu pe ce lume traiesc. Toti cei care gandesc fanatic o vor sfarsi rau in urmatorii ani. Nu ascund ca imi place asta. |
Citat:
|
13 Pro / 13 Contra - scor alb !
Dupa ce Dl Padauraru a ales partea ortodoxa, noul clasament este:
Atitudine exprimata clar impotriva regulilor propuse - 13 buc mentinerea acestui forum moderat superficial si inconstant, plin de postari fara legatura cu topicul facute de unii ignoranti, chiar putin plictisiti si cateodata scarbiti, astia pe orice tema dau doar lectii ... propun sa ne luam notite ! N.Priceputu, NeInocentiu, cocacoc, Theodor_de_Mopsuestia, zzzzzz, Dumitru73, laviniu, ai2, ioanna, Mihailc, EmaSimonam, un_nepocait, iustin10 - 13 buc (bravo lor, uniti la greu si in principiu !) - dau impresia ca sunt multi datorita numarului mare de postari fara legatura cu subiectul si a faptului ca se sustin reciproc Atitudine exprimata in favoarea regulilor propuse - 13 buc pentru ca acest forum sa devina unul de dialog constructiv, civilizat, crestin ortodox, asa cum se si numeste Miha-anca, neica_nimeni, I.Calin, laurastifter, costel, lore86, Mihnea Dragomir, glykys, vintage, Florin Constantin Ilie, Postelnicu, bogdan81, Paduraru - 13 buc (mai usor intra o camila prin urechea acului decat un ateu pe poarta raiului) - desi suntem teoretic mai multi (pe acest forum), lipsa de reactie si dezinteresul ... administratorului acestui forum ... Sa nu uitam esentialul, acest forum se numeste crestinortodox.ro si nu circ.ro, bodega.ro, sau ateism.ro Recapitulam, propuneri de REGULAMENT pentru acest forum crestin ortodox: 13 Pro / 13 Contra Atitudini: Se interzice jignirea religiei, a credintei in Dumnezeu si a credinciosilor, nu se admit glumele cu substrat religios, generalizarile si cuvintele licentioase la adresa lor. Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum crestin ortodox. Off Topic: Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveți de spus are legatura cu topicul. Încearcați sa pastrati firul discutiei in special pentru subiectele "prea adanci". Cu siguranta aici nu veti mai fi apreciati pentru numarul mare de postari fara legatura cu subiectul topicului. Text si caractere: Forumul nu este chat. Nu folositi exagerat smile-urile (pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala între doi utilizatori, folosiți mesageria privată. Nu scrieti cu sh, tz, k etc. Nu folositi limbajul "mirc" (d, p, t, c, daka, knd, k, lol etc.) sau posturi monosilabice de genul "- cool!", "- beton!", "- de acord!", etc. Folositi punctul si virgula. Respectati atat cat e posibil regulile gramaticale. Nu postați mesaje scrise integral cu litere mari, bold, italic sau underline. Quote - citat: Nu citati integral mesajului anterior! (Dacă este necesar, citati portiunea de text la care faceti referire). Nu citati fara expunerea sursei, mai ales in cazul Sfintei Scripturi - mentionati cartea, capitolul, versetul Avatar: Imaginea personala (avatarul) nu trebuie să fie de prost gust. Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau grotesti (monstrii, simboluri atee, etc). In cazul unor subiecte despre ecumenism, masonerie și altele de acest gen, chemăm la calm și respect, în cazul unor astfel de discuții pe acest forum. Deci cei care sunt însetați de polemici de acest fel, să-și facă forumul lor sau să meargă acolo unde li se permite așa ceva. Rugăm pe cei de alte confesiuni sau religii: romano și greco-catolicii, protestanții și neo-protestanții, evreii și musulmanii, alți păgâni și pe atei să fie respectuoși și să nu încalce regulamentul. Daca aveti si alte propuneri constructive va rog sa le exprimati, daca nu va intereseaza subiectul va rog sa nu va/ne mai deranjati ! Orice forum are un administrator care are obligatia sa fie in primul rand activ si sa modereze discutiile pe fiecare topic. Altfel, un forum fara reguli si fara administrator, se poate numi circ, carciuma, cloaca, dar numai forum crestin ortodox nu se poate numi. |
Citat:
In privinta apelativului de sectar, cred ca ai inteles gresit. Nu este folosit ca o jignire, ci ca o atentionare pentru cei, care sunt in pericol de a se lasa smintiti, din cauza afirmatiilor gresite facute de "sectar". In ceea ce priveste banara ortodocsilor: intr-adevar f usor poti ajunge in aceasta situatie, depunand prea mult zel. Pacat, totusi, caci in felul acesta, oameni, care au contribuit mult la activitatea acestui forum, au fost eliminti, saracindu-l. Sa pastram insa masura de mijloc si va fi bine. Poate ar fi bine sa se indice si un motiv pentru banare, dar cer prea mult de la admin, stiu. |
Citat:
Ce anume nu ascundeti? Fiti mai explicit, va rog. |
Citat:
Ai o fobie cu sectantii sau ai cumva forumofobie ? N-ar strica niste detalii ... |
Sa revenim la topic
Dupa cum ati observat, se pare ca ateii doresc "libertate", nu doresc reguli, nu doresc administrator, in general doresc sa fie lasati sa faca ce vor, ca de, e democratie, cheful lor este singurul care conteaza, numele crestinortodox.ro este doar ceva secundar.
Scopul unor atei pe acest forum crestin ortodox este: - sa ne ajute sa distingem intre draci, ca ne vor doar "binele" - sa-si dea cu parerea despre orice subiect cu care nu au legatura - sa ne demonstreze ca Dumnezeu si implict Sufletul si dracul nu exista - sa se scarbesca din cand in cand ... se pare ca nu de tot deoarece revin - sa se considere utili deoarece cred ca fara Ei acest forum nu ar mai avea farmec - sa ne dea lectii stiintifice pe teme de larg interes ca: ingeri, sfinti, traditie crestina - unii probabil la recomandarea psihoterapeutului, atinsi de forumofobie, fac terapie de grup in particular - sa se considere ca neghina din grau dar le cam place sa se amestece, probabil dintr-un sentiment de inferioritate - sa ne arate cat sunt ei de destepti, inteligenti si profunzi, ca doar nu degeaba au ajuns in varful lantului trofic/galactic Am vazut clar ca pentru ateu Dumnezeu NU exista, sufletul NU exista, el considera ca se trage din imperechera dintre un maimut cu o maimuta. Probabil ca multi dintre ei sunt tineri teribilisti cu varsta intre 12 si 40 ani, singuri si fara prietena. Este clar ca singurul lor scop este acela de a pierde timpul intr-un mod cat mai "distractiv" sau "prietenos" cu putinta, fara sa le pese daca deranjeaza. Va veni si vremea in care fiecare ateu va dori si va implora ca Dumnezeu sa existe, chiar daca el spera acum ca "nu exista". Ateul nu are suflet pentru ca nu crede in asa ceva, nu are draci pentru ca el nu crede in Dumnezeu, nu are simtul realitatii deoarece el crede ca doar zeitatea suprema "stiinta" este cea care detine adevarul matematic intr-un spatiu nemarginit, infinit si absolut. _______ P Tutea: "Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul. Am avut revelația că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu nici un adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esență, sediul lui nu e nici în știință, nici în filozofie, nici în artă. Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba. Eu când discut cu un ateu e ca și cum as discuta cu ușa. Între un credincios și un necredincios, nu există nici o legătură. Ăla e mort, sufletește mort, iar celălalt e viu și între un viu și un mort nu există nici o legătură. Credinciosul creștin e viu. Ateii și materialiștii ne deosebesc de animale prin faptul că nu avem coadă." |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:57:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.