![]() |
Citat:
Tu la ce te referi cand spui BMF-urile implantate? Citat:
|
Psihiatru vrei sa zici.
Si nu e vorba de o terta persoana care are nevoie de consultatie, daca nu te-ai prins. |
Citat:
|
Daca nu ti-ai dat seama, nu este vorba de o prietena, ci de ea insasi.
Chiar si asa, cine ia de bun ceea ce cred ca pentru 97% din oameni reprezinta clar fanteziile unei persoane schizofrenice, nu poate fi decat o persoana care are cel putin inclinatii schizofrenice. Probabil nu ai cunostinte medicale in acesta directie, dar astel de cazuri nu mai tin de domeniul psihologiei ci de sfera psihiatriei. Apropo, stii ca cca. 3% din romani sunt schizofrenici conform statisticilor oficiale bazate pe evidente deci numarul real al cazurilor, inclusiv inca nediagnosticate poate fi poate chiar de doua ori mai mare? |
Citat:
|
Tulburarea de gândire: dedusă de obicei din anormalitățile limbajului scris și vorbit, cum ar fi slăbirea asociațiilor, digresiunile continue în vorbire, sărăcia conținutului vorbirii și utilizarea unor expresii idiosincratice.
Delirurile: credințe false bazate pe inferențe incorecte despre realitate, în contradicție cu fondul social și cultural al pacientului. Se pot observa adeseori idei de referință, control sau persecuție. Halucinațiile: percepții senzoriale în absența unor stimuli exteriori. Halucinațiile auditive (în special vocile) și senzațiile fizice bizare sunt cele mai frecvente. |
Citat:
|
Citat:
Am intrebat-o daca nu cumva e vorba de ea insasi si a evitate sa raspunda. |
Aline, Aline ... tacerea ta poate vorbi mai mult decat glasul tau.
|
Citat:
Cred ca intelegi.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:59:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.