![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Aici este vb despre oameni singuri care se plang de singuratate,de imposibilitatea de a-si intemeia o familie. Observ ca numai casatoritii fac mofturi la asemenea subiecte,vb aia nu aseza satulul la masa! Nu confundati audienta cu postarile,sunt multe persoane care urmaresc un subiect dar nu posteaza,si exista si subiecte unde se posteaza in prostie,fara ca"audienta"sa fie la maxim. Ca sa vedeti ca va inselati in aceasta afirmatie,am facut eu munca de birou pt dvs,si v-am extras urmatoarele statistici: thread Suferinta fetei nemaritate/vizualizari=6.827 Noutati de la Cemtrul de Presa Basilica=90.526 Minuni Sf.Nectarie2=92.724 Triodul-Perioada Pocaintei=10.292 Preasfantei Nascatoare de Dumnezeu(rugaciuni care au miscat sufletul nostru)=22.318 |
Citat:
|
sunt si multi oameni singuri....se poate trai si in singuratate...nu trebuie sa isi faca griji o fata ca nu e maritata....se implica intr- cariera, proiecte sociale....voluntariate.....se poate inplica intr-o parohie....sunt n solutii...
|
Citat:
Pentru multe femei, maternitatea nu sufera comparatie cu nicio alta..."ocupatie"... La mine asa e... Pina sa am copii, m-am simtit mereu incompleta...Asa ca inteleg precis tristetea celor care nu au copii, si, poate, nici perspectiva macar... Maternitatea nu poate fi inlocuita usor... Sa ne rugam la Domnul sa ajunga mame in buna rinduiala toate cele care-si doresc asta! Sfaturi de genul "Fetele nemaritate nu trebuie sa-si faca griji" sunt..."rupte de realitate"...Asta pentru ca foarte multe femei sunt practic construite pentru maternitate. Nu e vorba de facut griji...Grijile tin de stratul rational. Dorul de a avea prunci nu tine de rational, tine de profunzimile sufletului femeii. Nu e intimplator faptul ca cei din Vechiul Testament socoteau drept o suferinta cumplita lipsa pruncilor din casnicie.... |
O mica interventie
Dragilor,
Ma bucur ca interactionati, ca va spuneti parerile! A trecut mult timp de cand n-am mai urmarit un forum de discutii...v-am privit cu ochii mintii si cu sufletul si vreau sa va spun ca-mi sunteti tare dragi! Profetul de carton e cel mai dragut si amuzant in sensul frumos. Mi-ati oferit o dupa amiaza frumoasa si vreau sa va multumesc. Am uitat de grijile si de problemele mele. V-am citit sfaturile...vreau sa va urez post usor si binecuvantat in continuare, putere sa treceti peste incercari si multa liniste si pace. Va doresc ca toti sa reusiti in tot ceea ce v-ati propus. Liniste si rugaciuni! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute! |
Citat:
Misiunea femeii este inscrisa in ADN-ul ei;femeile sunt mame universale,mame pt copiii,pt sotii lor,pt animale si plante(daca au).Femeia se simte implinita daca daruieste si invaluie in dragoste si alte fiinte,de aceea in cadrul firesc al unei familii,ea si-a gasit sensul,directia. Pana si in acceptul modern al femeii de succes se implica acest element:familia(o femeie de succes are cariera dar are si familie). |
Citat:
Este logic ca cei fara familii au mai mult timp la dispozitie,timp care poate fi donat pt folosul altor semeni-insa si cei cu familii si copiii ar trebui sa participe la proiecte sociale,donatii si voluntariate. Datoria de crestin nu inceteaza cand ai copii(dupa parerea unora). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:07:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.