Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

AlinB 22.01.2013 01:43:58

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497278)
Mai, cum apari mata in apararea lui AlinB; si el, in a ta, taman cand e mai mare nevoie! Clona cumva?!? Prea multe coincidete din acestea!

Am inteles, acum; nu de mine era vorba, nici nu putea fi. Dar nu poti fi mai prietenos, frate? Te costa ceva?!?

Dar pe tine te costa sa te abtii la comentarii cu "clone" cand nu-ti este ceva pe plac?
Ca la altii tare le mai tii lectii despre vorbele desarte si judecata, ca sa nu mai vorbim de semnatura care o vanturi.

Miha-anca 22.01.2013 01:48:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 497279)
Si tu ca si ea, suferiti de aceeasi boala, intelegeti doar ce spuneti voi, pentru ce spun altii nu va obositi sa cititi si sa pricepeti nici macar doua paragrafe.

Ea s-a referit la faptul ca datorita mie s-ar fi inchis topicul, cand de fapt acolo scrie alb pe negru (si eu am citat) ca tu ai cerut inchiderea acelui topic.

Asta am inteles, Inteleptule Solomon, ca nu era greu de inteles!

AlinB 22.01.2013 01:48:32

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497280)
"El însă a zis: Nu, ca nu cumva, plivind neghina, să smulgeți odată cu ea și grâul." (Matei 13, 29)

Deci dupa tine, omul trebuie sa se prezinte la Judecata cu tot cu apucaturile pe care le are, ca nu cumva lepand vreo una, pana atunci sa lepede si o virtute, nu-i asa?

Asta ai inteles tu din Sf. Scriptura, da?

Miha-anca 22.01.2013 01:49:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 497281)
Dar pe tine te costa sa te abtii la comentarii cu "clone" cand nu-ti este ceva pe plac?
Ca la altii tare le mai tii lectii despre vorbele desarte si judecata, ca sa nu mai vorbim de semnatura care o vanturi.

Nici tu nu pari a respecta semnatura ta!

Miha-anca 22.01.2013 01:52:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 497284)
Deci dupa tine, omul trebuie sa se prezinte la Judecata cu tot cu apucaturile pe care le are, ca nu cumva lepand vreo una, pana atunci sa lepede si o virtute, nu-i asa?

Asta ai inteles tu din Sf. Scriptura, da?

Eu am invatat sa nu interpretez singura Biblia, asa cum faci tu cu acest verset, ci sa iau interpretarile Sfintilor Parinti. Ciudata interpretare!

Mihailc 22.01.2013 01:53:13

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497278)
Mai, cum apari mata in apararea lui AlinB; si el, in a ta, taman cand e mai mare nevoie! Clona cumva?!? Prea multe coincidete din acestea!

Am inteles, acum; nu de mine era vorba, nici nu putea fi. Dar nu poti fi mai prietenos, frate? Te costa ceva?!?

Recitește postarea că nici acum n-ai înțeles.... Dar hai să te-ajut, că altfel iar apar o grămadă de postări absolut inutile.

Eliza Georgiana say:

Citat:

Intrucat topicul "Noua carte de identitate biometrica 2013" a fost inchis, iar sub influenta hotaratoare a lui Alin
De fapt singura care a cerut explicit închiderea topicului ai fost chiar tu!

Citat:

Avand in vedere cele de mai sus, rog Adminul sa inchida acest topic, caci problema s-a rezolvat, iar discutiile au devenit sterile.
Cât despre obsesia ta cu statutul meu de clonă a lui Alin pot spune că are de-a face cu realitatea cam tot atât cât cipul cu Apocalipsa!

Miha-anca 22.01.2013 01:53:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 497281)

O simpla constatare; nimic altceva!

AlinB 22.01.2013 01:54:15

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497286)
Eu am invatat sa nu interpretez singura Biblia, asa cum faci tu cu acest verset, ci sa iau interpretarile Sfintilor Parinti. Ciudata interpretare!

As vrea sa vad si eu care Sf. Parinte zice ca patimile trebuiesc conservate la un loc cu virtutile.

Ca despre asta era vorba daca nu cumva ai putea totusi sa recunosti ca ai sarit pentru cine stie a cata oara cu un citat si remarci intr-o discutie din care n-ai priceput nimic.

Si da, e o constatare, nimic altceva.

Miha-anca 22.01.2013 02:01:13

Citat:

În prealabil postat de eliza georgiana

Intrucat topicul "Noua carte de identitate biometrica 2013" a fost inchis, iar sub influenta hotaratoare a lui Alin (incredibil ce putere de "convingere" are) Mihai crede ca am postat pe langa subiect, revin cu aceasta completare.

Mihailc, citatul se da intreg, nu trunchiat, ca sa ii schimbi sensul.

Miha-anca 22.01.2013 02:05:32

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 497289)
As vrea sa vad si eu care Sf. Parinte zice ca patimile trebuiesc conservate la un loc cu virtutile.

Ca despre asta era vorba daca nu cumva ai putea totusi sa recunosti ca ai sarit pentru cine stie a cata oara cu un citat si remarci intr-o discutie din care n-ai priceput nimic.

Si da, e o constatare, nimic altceva.

Nu era vorba de patimi si de virtuti! Practic nu ai constatat nimic!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:55:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.