Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Gravitația nu există, este doar o iluzie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17186)

iuliu46 24.05.2014 14:32:57

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560044)
Sunt perfect de acord, cu conditia ca sa nu mai numim acea forta misterioasa "gravitatie", deoarece acest termen este deja utilizat si descrie un anumit concept. Nu putem amesteca denumirile fortelor cum ne vine noua, ca asta nu mai e stiinta ...

Nu putem numi "gravitatie" nicio o alta forta care se va descoperi in viitor, desi nu se va descoperi in mod sigur nimic, deoarece este "ocupat" acel cuvant, e inregistrat la OSIM ... intelegi ?

Pai cine l-a inregistrat ? Ca Newton nu si-a legat descoperirea de TR, doar a descris un fenomen care exista. Faptul ca explicatia lui Einstein sau a altora e gresita inseamna ca ceea ce a descris Newton e gresit ? De unde pana unde ?

AlbertX 24.05.2014 14:41:35

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 560045)
Imi pare rau daca realitatea mea imaginara include gravitatia.

Stai linistit, este optiunea ta, realitatea ta, nu deranjeaza pe nimeni.
Faptul ca realitatea mea include Forta lui Dumnezeu, este optiunea mea, realitatea mea, nu deranjez pe nimeni.

Nu toti oamenii cred in Dumnezeu, mai sunt si ateii pe lumea asta ...

AlbertX 24.05.2014 14:44:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 560046)
Pai cine l-a inregistrat ?

Am verificat la OSIM, ai dreptate, cuvantul "gravitatie" nu este inregistrat de nimeni, nu a interesat pe nimeni sa-si protejeze aceasta "marca", nici macar pe fizicieni. Probabil ca atunci cand au fost intrebati la ce se refera "gravitatia" au spus ca la ceva ce se va descoperi in viitor ... si nu le-au aprobat inregistrarea.

Sper ca ai simtul umorului ... si nu te superi.

abaaaabbbb63 24.05.2014 14:53:01

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560049)
Am verificat la OSIM, ai dreptate, cuvantul "gravitatie" nu este inregistrat de nimeni, nu a interesat pe nimeni sa-si protejeze aceasta "marca", nici macar pe fizicieni. Probabil ca atunci cand au fost intrebati la ce se refera "gravitatia" au spus ca la ceva ce se va descoperi in viitor ... si nu le-au aprobat inregistrarea.

Sper ca ai simtul umorului ... si nu te superi.

Nu sunt ateu, dar cand ceva e evident, nu refuz sa ascult, si dupaia o tin pe ideea mea.

Chiar si daca o numesti Forta lui Dumnezeu, acea forta am numit-o noi gravitatie. Deci, gravitatia exista.

AlbertX 24.05.2014 14:55:55

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 560051)
Chiar si daca o numesti Forta lui Dumnezeu, acea forta am numit-o noi gravitatie. Deci, gravitatia exista.

"Noi" adica cine ? Tu si mai cine ? Biserica Ortodoxa a numit Forta lui Dumnezeu, gravitatie ? Esti la ora de spus lucruri traznite ?
Poate tu in mintea ta ... dar asta e treaba ta, ti-am mai spus, ...

abaaaabbbb63 24.05.2014 14:57:41

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560053)
"Noi" adica cine ? Tu si mai cine ? Biserica Ortodoxa a numit Forta lui Dumnezeu, gravitatie ?
Poate tu in mintea ta ... dar asta e treaba ta, ti-am mai spus, ...

Noi ca rasa umana. Este ceva acceptat de toata lumea, inclusiv de Biserica Ortodoxa, si de toate bisericile, de toata lumea.
http://dexonline.ro/definitie/gravita%C8%9Bie

AlbertX 24.05.2014 14:59:28

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 560055)

Am inteles pana la urma, abaaaabbbb63 este un extraterestru care crede ca el reprezinta rasa umana

abaaaabbbb63 24.05.2014 15:04:58

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 560056)
Am inteles pana la urma, abaaaabbbb63 este un extraterestru care crede ca el reprezinta rasa umana

Ma scuzati. 99.9% din rasa umana.

AlinB 24.05.2014 20:58:10

N-ai obosit sa te chinui sa scoti bolovanul?

Metoda experimentala rezolva problema asta de mult :)

abaaaabbbb63 24.05.2014 21:34:04

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 560085)
N-ai obosit sa te chinui sa scoti bolovanul?

Metoda experimentala rezolva problema asta de mult :)

Imi place sa fac asta :D

Stiu ca rezolva, dar nici pe aia nu o considera gravitatie...

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:14:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.