Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Adevarul despre mineriade (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18567)

DragosP 04.08.2016 15:00:59

Ia luați o pauză și lămuriți-mă și pe mine: a zis cineva ceva de bine de Liiceanu?

iuliu46 04.08.2016 15:05:26

Pai eu nu le reprosez asta ci anticomunismul asta de dupa. Care o fi profitabil financiar dar nu-i indreptateste la nimic, daca erau o mie de Dinescu si doreau sa-i lustreze pe activisti era o chestie. Dar la noi au fost o mie de muti care au prins glas dupa ce a cazut Ceausescu. :)

CristianR 04.08.2016 15:05:29

@Dragoș: Aici, pe forum, recent, eu. Asta:
„Imediat după ce a terminat facultatea și s-a angajat la nu știu ce institut, într-o ședință publică au vrut să-l dea afară pe un coleg, pe criterii politice sau de apartenență socială. A fost singurul care s-a opus, punându-se rău cu conducerea și având apoi de suferit în carieră.”

ioan67 04.08.2016 15:08:47

Io. Recunosc ca l-am dat in gat cum ca ar sta la suete, pe marginea unor carti vechi crestinesti, impreuna cu domnul Plesu.
Aceasta preocupare a unor oameni responsabili de destinul culturii romanesti arata, printre altele, de ce nu noi ci polonezii. Adica, daca erau polonezi si-ar fi vazut de afacerile lor cu cartea, in trusturile unde si-au investit banii si celelalte resurse, nu ar fi barfit cartile altora...:)

DragosP 04.08.2016 15:10:01

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 627777)
@Dragoș: Aici, pe forum, recent, eu.

Știu. Era o întrebare retorică.:9:

CristianR 04.08.2016 15:10:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 627776)
Pai eu nu le reprosez asta ci anticomunismul asta de dupa. Care o fi profitabil financiar dar nu-i indreptateste la nimic, daca erau o mie de Dinescu si doreau sa-i lustreze pe activisti era o chestie. Dar la noi au fost o mie de muti care au prins glas dupa ce a cazut Ceausescu. :)

Profitabil financiar, zici. Păi n-o fi mai profitabil să lucrezi pe banii lui Voiculescu sau ai lui SOV (vorba vine, banii lor) și să dai în unul sau în altul, după cum îți cere șeful?

Chiar dacă a fost anticomunist „după”, a făcut o muncă enormă, de care era mare nevoie. Na, că iar am zis de bine. Asta nu înseamnă că nu pot fi și în dezacord cu el pe unele chestii.

CristianR 04.08.2016 15:11:30

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 627780)
Știu. Era o întrebare retorică.:9:

Ar fi trebuit să mă prind, doar te cunosc...

iuliu46 04.08.2016 15:20:08

Pai Cristian, daca nu ai aflat uite iti zic eu. Plesu si Liiceanu au avut o emisiune in fiecare duminica la Realitatea TV. Deci au fost unii din aia platiti de Vantu. :)

Dar nu la asta m-am referit atunci cand vorbeam despre profitabilitate ci despre faptul ca au fost si mai sunt inca destui care ar cumpara anticomunismul. Si de ce sa-i lasi pe aia care au protestat atunci sa-si vanda produsele cand poti vorbi tu in numele lor ? :)

CristianR 04.08.2016 20:36:37

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 627785)
Pai Cristian, daca nu ai aflat uite iti zic eu. Plesu si Liiceanu au avut o emisiune in fiecare duminica la Realitatea TV. Deci au fost unii din aia platiti de Vantu. :)

Eu zic să-i judecăm după roade, dacă-s bune sau rele. Nu susțin că nu e cușer să mergi la Realitatea TV sau chiar la A3. Contează ce-ți iese pe gură odată ajuns acolo.

Citat:

Dar nu la asta m-am referit atunci cand vorbeam despre profitabilitate ci despre faptul ca au fost si mai sunt inca destui care ar cumpara anticomunismul. Si de ce sa-i lasi pe aia care au protestat atunci sa-si vanda produsele cand poti vorbi tu in numele lor ? :)
Nu știu. E concurență mare? Neloială? Adică cine nu-i lasă și care sunt cei care au protestat? Dacă nu sunt (prea) cunoscuți, hai să-i cunoaștem!

iuliu46 04.08.2016 20:43:51

Asta-i buna ! Pai ce eu am adus vorba despre Vantu sau Voiculescu ? Dar nu poti sa-i acuzi pe unii ca au luat bani de la Vantu cand si cei pe care-i apreciezi au facut acelasi lucru. Mai ales ca emisiunea lor chiar era moartea pasiunii, poate existau alte emisiuni care chiar aveau un pic de rating. :21:

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:46:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.