![]() |
Citat:
|
Citat:
INCLUSIV NOI SUNTEM sub stapinirea lui satan, ca doar nu traim pe luna. Deci ce facem noi ca sa scapam de sub aceasta stapinire - LUPTAM nu? Ehhh, tot asa lupta si celelalte fiinte umane pentru mintuire(si se vad clar elementele civilizatoare de care dau dovada), intelegi? aaaaaah, ca lupta altfel decit o faci tu eh , afla ca AU ACEST DREPT SA O FACA, nu esti tu justitiarul lor, intelegi Noi suntem crestini ortodocsi si ne mintuim in modul reflectat in citatele de mai sus iar ei au dreptul dat de Dumnezeu (lor personal) sa foloseasca Dero in loc de Tide pentru a lupta cu dominatia satanica( si dau rezultate daca-i observi), intelegi draga Anna si Ancah? |
Da, Andrei, ma straduiesc degaba.
Dar este viata ta la mijloc.. Ti se pare putin ca Iisus a fost sacrificat?? Ce putea fi mai mult dovada de iubire dumnezeiasca?? Adam si Eva au pierdut raiul si moartea a venit in lume pt ca nu au ascultat o porunca. Gandeste-te ce se pregateste celor care il crucifica ZILNIC pe Iisus! Orice alta religie este inchinare la idoli. Ca Dumnezeu s-a facut cunoscut prin Iisus, nu prin altcineva. Orice alt dumnezeu este un idol , o inchipuire umana. Daca ma inchin altcuiva, mare pedeapsa voi lua deoarece Iisus mi-a rascumparat pacatele, iar eu ma lepad de El!! La fel, daca neg adevarul revelat de Iisus: este pacat impotriva Duhului Sfant, care nu se iarta. Deci nu pot spune ca alte religii sunt "adevarate" fara sa pacatuiesc greu. Asta ne este iubire de aproape, ci lepadare de Dumnezeu. Nu-L confunda pe Dumnezeu cu rodul imaginatiei tale (sau a altora). Lumea este creatie. Creatia nu se confunda cu creatorul. Creatia vorbeste despre iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu, dar NU este Dumnezeu. Astea sunt lucruri clarificate demult! Nu poti sa cauti "divinul" in om, cand noua ni s-a spus unde sa cautam! |
Citat:
Evitam viclenia timpului prin Iubire si intelegere fata de alte neamuri si culturi. Nu ai cum sa pierzi din aceasta alegere constienta pe care o faci Unde ai vazut ca eu am spus sa urmezi ideile si practicile lor. Iar atribui cuvinte nespuse pentru a cistiga fraudulos un argument? Am vazut ca ai incercat si cu Heaven Stai calma, ca nu facem NIMIC din ce NU INTELEGEM. Deci nu te indeparteaza nimeni de biserica noastra , in care toate sunt in mare cum trebuie, nu asta discutam, ci ce facem noi, unii este sa practicam crestinismul cind suntem in lume, intelegi? Greu nu?, Stiu nu este usor insa nici Hristos nu ne-a spus ca ne va veni usor sa o facem...iar in cazul nostru de Romani fuduli si caftangii chiar ca devine un obstacol insurmontabil |
Citat:
Cu ce pacatuiesti daca nu dai rod sentimentelor de violenta si manie din tine? Eu zic ca dinpotriva, primesti cununi deoarece astfel te luti cu satan care asta vrea de la tine sa fi indirjita! Lumea este TOT ce avem deocamdata si trebuie sa lucram si cu INIMA si cu ea. Daca dam lumea la o parte "ca este doar o creatie" cadem iar in plasa necuratului, a adormirii caracteristice lui, care ne vrea adormiti, subiectivi, si aerieni, nemaivorbind de dorinta sa de a ne vedea inchizitori! |
Citat:
"POATE SA LUAM CE ESTE BUN SI NEVATAMATOR pentru crestin, de la toti cei din jur" si nu doresc sa castig fraudulos :24: nici un argument, nu doresc nici sa imi dati dreptate; vroiam numai sa vad cum ganditi, de acea am intrebat. Ok, nu vorbeam de mine, eu incerc sa ma apropii de biserica, vorbesc de ...voi, cei care va indepartati, fara sa va dati seama. Bine, atunci explicati-mi va rog ce inseamna sa practicam crestinismul cand suntem in lume? |
Citat:
Potrivit logicii tale, ar fi putut lua " ce este bun din alta religie" sau sa se converteasca mantuindu-se pe alta cale, nu??? Ca "aveau dretul sa faca", nu? |
offtopic:ce inseamna caftangiu? azi, cand nu mai avem cui tine caftanul...la propriu.
|
Citat:
Un inceput ar fi sa nu mai arunci cu cioburi si bile de rulment in homosexuali si alte demonstratii asemanatoare. Asa cazi iar in plasa necuratului deoarece nu mai esti crestina ci violenta si inciti la razboi. Totul este o incercare din partea Tatalui Nu Tu trebuie sa-i faci curatenie in curte. Nu uita ca tu esti o simpla gainusa. Ai vazut tu ca gainile sa faca curat in ograda? Lasa-l pe Tatal care este Atot puternic si dintr-o miscare poate oprii totul sa o faca. Tu incercind sa intervii cu deznadejde dai dovada nu de credinta ci de lipsa EI! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.