Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5643)

MarinaAlca 21.09.2009 00:56:12

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 167467)
au nevoie de o mama, iar dl. tata de o sotie harnica si inimoasa. Doamne ajuta-i!

Corect.. dar cat de greu este sa gaseasca asa ceva!!!!!... cata iubire trebuie sa aiba in ea, inima acelei femeie care sa isi uneasca destinul cu un barbat cu 6 copii???

coralina 21.09.2009 01:02:24

Mie toata povestea asta a inceput sa-mi aduca aminte de cea cu "muieti-s posmagii"?

Tatal copiilor munceste? Acum e perioada de cules la vie, se pot scoate ceva bani din lucrul cu ziua. Ne poate spune cineva cu ce se ocupa el mai exact (cu familia evident nu)?

LapetiteMoc 21.09.2009 01:37:34

haine pentru foc ???

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 167375)
În spatele coșerului un morman de haine murdare și aruncate (adăpost ideal pentru șoricei) cu care am înțeles că fac focul la pirostie.

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 167452)
Da ne-am întâlnit și cu Nuți. Așteptăm să ne spună ea despre întâlnirea cu noi...

Banuiesc ca aceste haine aruncate, cu care spuneti ca se face focul, sunt din cele donate de colegii de pe forum. Cum era de parere "mirelat", nu au stiut sa chibzuiasca si sa gospodareasca ce au primit. Asta e alta poveste, insa...
http://www.crestinortodox.ro/forum/a...6&d=1253454826

mirelat 21.09.2009 02:43:34

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 167473)
Cum era de parere "mirelat", nu au stiut sa chibzuiasca si sa gospodareasca ce au primit. Asta e alta poveste, insa...

Dar tu ce-ti inchipuiai, Lapetite... ca a bagat Nutzy banii in buzunar, si ajutoarele?!

Nu e alta poveste, e aceeasi cu talantul ingropat...

LapetiteMoc 21.09.2009 02:49:49

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 167475)
Dar tu ce-ti inchipuiai, Lapetite... ca a bagat Nutzy banii in buzunar, si ajutoarele?!

Nu-mi inchipui nimic... Doamna Dorina a vrut sa insinueze o astfel de varianta subliniid "lacomia" in fragmentul citat din Acatistul Sfantului Mina. Sunt convinsa ca Nutzy a facut tot ce-a putut sa-i ajute pe copii.
Faptul ca tatal celor sase copii nu a stiut sa chibzuiasca ce a primit este alta poveste decat a vrut sa insinueze doamna Dorina ...

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 167382)
Din ochii celor două doamne au curs lacrimi amare când au văzut că aproape nimic din cele trimise de ele și de colegii de pe forum nu sunt spre folosința acestei familii sărace.

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 167385)
În drum spre casă ne-am rugat sfântului Mina pentru ca lucrușoarele frumoase și călduroase trimise prin dragostea voastră să le fie date spre folosință căci vine iarna și e tare lungă și rece.

"Biruitor grabnic te-ai făcut prigonitorilor celor ce voiesc a răpi munca săracului amărât de soartă și a stinge ființa lui...
Bucură-te lumina celor păgubiți
Bucură-te cădearea celor răpitori
Bucură-te adânc care pierzi lăcomia"

mirelat 21.09.2009 03:13:03

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 167468)
. dar cat de greu este sa gaseasca asa ceva!!!!!...

La Dumnezeu nimic nu este cu neputinta !... numai sa ceara, si sa aiba credinta cat un graunte de mustar.

dorinastoica14 21.09.2009 08:11:14

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 167461)
Cinstea si omenia...asta ne maninca pe toti, pe unii mai mult pe altii mai putin...
:12:
Propun o rugaciune, pentru acesti copilasi, inceputa de Dorina( multumesc Dorina), anume Acatistul Sfantului Mina, rugaciune colectiva, fiecare il poate spune cind are timp, dar ar trebui sa fie 40 zile, in total.
La fel de bine se poate face Acatistul (sau Paraclisul Sfantului Nicolae) ori Acatistul Sf Nectarie!

Astept pareri, opiniii si propuneri!:25:

Foarte bine ai punctat și ai înțeles mesajul meu Nina.Vineri voi merge la biserica Sf.Mina din loc mea și voi pune acatist iar apoi dacă veți dori să vă alăturați nouă vom face Acatistul sf.Mina 40 de zile.
Toate lucrușoarele trimise trebuiesc folosite de către această familie.

dorinastoica14 21.09.2009 08:19:46

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 167469)
Mie toata povestea asta a inceput sa-mi aduca aminte de cea cu "muieti-s posmagii"?

Tatal copiilor munceste? Acum e perioada de cules la vie, se pot scoate ceva bani din lucrul cu ziua. Ne poate spune cineva cu ce se ocupa el mai exact (cu familia evident nu)?

Tatăl copiilor primește alocații pentru cei 6 copii 6oo lei,ajutor social de la primărie 2oo lei,oamenii îl solicită la muncă și îi dau bani și alte produse,au văcuță buna care dă lapte din care cred că mai și vând căci nu am văzut o picătură de lapte prin casă.
Nu sunt mulți dar dacă adunăm și ajutorul pe care domniile voastre l-ați trimis ar trebui să se fi mușcat multe lucruri pe acolo.
Nu este un om gospodar.Copii spun că nu bea dar felul cum mirosea dovedea contrariul.Își iubește copii dar nu este suficient.

dorinastoica14 21.09.2009 08:25:23

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 167475)

Majoritatea lucrurilor sunt la cantonul silvic acolo unde locuiește Nuți,o luxoasă locuință de serviciu.Ea nu i-a mai vizitat de o lună de zile deoarece urmează niște cursuri la Galați.
Au fost trimise covoare dar nici acestea nu au fost date pe motiv că nu au văruit.

dorinastoica14 21.09.2009 08:35:08

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 167460)
Fereasca Dumnezeu!
Pai e jale mare aici!
Unde sint toate acele lucrusoare trimise de catre credinciosi, au fost trimisi bani...
Pai nu mai avem frica de Dumnezeu?????:13:

Ni s-a spus că mai sunt ceva bănuți în cont care nu a mai fost verificat de multișor.
Odată inițiată și declanșată această acțiune cineva trebuia să se ocupe de gestionarea bunurilor pentru ca acestea să fie de folos.
Dacă ar fi fost date toate odată ar fi fost furate murdărite sau poate aruncate la foc fiind multe și neavând spațiu de depozitare dar un strict necesar de pilote,pături,covoare pe jos,lighiane,vase,detrgenți și cîte altele puteau fi găsite în locuiță ori abia a fost găsit cu greu un săpun.
Nici pomeneală de detergenți,produse cosmetice pentru copii și tată,prosoape lighene acestea nefiind găsite niciunde deși doamnele spun că au fost trimise pentru a acoperi necesitățile pentru un an.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:41:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.