Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7328)

glykys 22.10.2009 20:23:57

Citat:

În prealabil postat de alizee (Post 175338)
oh, da :) De exemplu, sa vorbesc de rau pe cineva, o barfa mica (doar sunt fata) :P si imi vine pe limba sa zic ceva despre persoana respectiva(nu de bine). In momentul acela imi dau seama ca e o barfa si asa de usor as putea sa zic, dar ma rog sa capat puterea sa tac (lucru care la unii nu e f usor :P), cer putere de la Dumnezeu sa imi tin gura si asa reusesc...ca altfel crede-ma ca de la mine nu pot.

DAAAA, subscriu si eu aici! :)

topcat 22.10.2009 22:09:53

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 175411)
DAAAA, subscriu si eu aici! :)

Hai mai fetelor, cum puteti crede ca o fiinta rationala care a creat lumea si tot ce exista in ea, cu miliarde de galaxii si miliarde de miliarde sori, probabil cu tot atita de planete, cu miliarde de oameni pe Pamint care sufera de foame, cu zeci de mii de copii ce mor intr-o singura zi, l-ar interesa birfa unor fete?

lavinia40 22.10.2009 22:35:26

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175449)
Hai mai fetelor, cum puteti crede ca o fiinta rationala care a creat lumea si tot ce exista in ea, cu miliarde de galaxii si miliarde de miliarde sori, probabil cu tot atita de planete, cu miliarde de oameni pe Pamint care sufera de foame, cu zeci de mii de copii ce mor intr-o singura zi, l-ar interesa birfa unor fete?

Da' tu de unde stii ca nu intereseaza?

(Nu barfa in sine, ci rautatea ei)

glykys 22.10.2009 23:28:50

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 175449)

Ba eu cred ca il intereseaza. si il intereseaza si o finta care se zbate incolo si incoace pe acest forum, care se numeste Topcat si are la semnatura o maimuta! ;)

florina_drossu 05.11.2009 14:17:59

Si steriletul este avortiv!

Cat despre copiii avortati, cand eram in clasa a IX-a, le-am dedicat o poezie, cutremurata de drama lor. Poezia o gasiti aici:

http://florina.megablog.ro/2009/09/25/fara-nume/

kosmmy 05.11.2009 14:27:35

chiar ieri am impiedicat a nu se face un avort,intradevar am dus multa munca de lamurire cu ei,dar azi era programata fata [pt avort..eu sper din tot sufletul sa nu il faca,dar...cine stie..

kosmmy 05.11.2009 14:29:23

[felicitari pt poezie florina..

florina_drossu 05.11.2009 14:30:56

Citat:

În prealabil postat de kosmmy (Post 178961)
chiar ieri am impiedicat a nu se face un avort,intradevar am dus multa munca de lamurire cu ei,dar azi era programata fata [pt avort..eu sper din tot sufletul sa nu il faca,dar...cine stie..

Multumesc... Sa ne rugam pentru acea fata sa nu faca avort, este mare lucru un suflet salvat!!!

kosmmy 05.11.2009 14:33:47

sincer imi doresc din suflet sa nu il faca,dar am vazut ca nu am cu cn sa vb,la cine sa explic cat de mare este pacatul,am zis sa il tina si il voi creste eu..numai sa nu il dea afara..dar..

ai2 05.11.2009 15:02:49

Citat:

În prealabil postat de kosmmy (Post 178967)
sincer imi doresc din suflet sa nu il faca,dar am vazut ca nu am cu cn sa vb,la cine sa explic cat de mare este pacatul,am zis sa il tina si il voi creste eu..numai sa nu il dea afara..dar..

Poti sa cresti si acum alti copii "nedati" afara, dar abandonati pe unde se nimereste. Ai fi ceva mai convingatoare daca faci asta. Altfel, raman doar vorbe goale si amenintarea unei pedepse virtuale, parerea mea, reale, parerea voastra.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:00:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.