![]() |
"A-ti arata ura si mania prin cuvinte sau prin gesturi e degeaba, e primejdios, e imprudent, e ridicol, e trivial" - Schopenhauer
|
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana; iar de cea din urma sunt foarte sigur." Albert Einstein
|
"Nu sunt nebun, realitatea mea e doar diferita de a voastra."
|
"Tot ce ne irită la alţii, ne poate conduce la o înţelegere mai bună a noastră înşine."
Carl Jung |
"Criticul nepriceput se recunoaste dupa felul in care incepe sa vorbeasca despre poet, in loc sa discute despre poem." Ezra Loomis Pound
|
"Diferenta dintre a fi informat asupra realitatii si a cunoaste realitatea, este incomensurabila." Osho
|
Bine,bine...bine spus despre maxima supra realitatii,Silverstar.
|
Toate aceste citate sunt adunate cu grija, rastalmacite intai de mine insami si-apoi postate, cu un scop foarte bine definit. Dar se pare ca raman scopul si bunele intentii. Dar, macar un singur OM sa inteleaga, sa se lumineze/sa se dumireasca in anumite privinte si efortul meu/dorinta, mai bine-zis, nu-i in zadar.
|
"Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti." Euripide
|
Silverstar sau ory, va rog citati si niste cugetari ale lui PETRE TUTEA . Momentan nu le am la indemina. Ar fi interesant daca pute-ti sa-mi spuneti ceva titluri de carti scrise de Petre Tutea, ceva despre viata lui si daca se gaseste la ora actuala ceva pe piata. Cel putin pe mine m-a impresionat mereu cind mi-a cazut ceva in mina de el. Va multumesc anticipat!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:20:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.