![]() |
Citat:
Va salut si fie ca Cel de Sus sa va caluzeasca pasii |
Citat:
|
salut,garrett
Citat:
|
Biserica "este stalp si temelie a adevarului" este Trupul lui Hristos- care este Calea, Adevarul si Viata. Cred ca multi gresec atunci cand confunda Biserica- Trupul lui Hristos- cu o parte din ierarhie sau cand rezuma Biserica la ierarhie.
|
doamne ajuta
Noi gresim nu biserica
|
mda...sincer ma plictisesc cuvintele tale sti e o vorba "Daca taceai filozof ramaneai"...Unde sa greseasca Biserica?Biserica nu greseste ci, mintea bolnava a omului care este manata de diavol, aia greseste nu Biserica....
|
Nu am fost înțeles deloc!
Citat:
Cine a spus că aceștia au fost executați noaptea? Eu nu am spus așa ceva! În nici un caz noaptea de care vorbesc nu este o perioadă de la 08:00 seara și până la ora 08:00 dimineața. Am spus că, Satana a semănat neghină noaptea. Dar asta este o noapte spirituală lungă de aproximativ 1800 de ani, adică până la timpul sfârșitului când reprezentanții religiei nu au înțeles că ei, ca "reprezentanți" ai lui Dumnezeu pe pământ nu aveau voie să verse nici o picătură de sânge, mai ales în Numele Domnului. Apoi, profetic, urma să apară o grupare care să despartă neghina din grâu, adică va îndrepta toate învățăturile false pe care Satan și adepții lui le-au semănat de-a lungul timpului. Atâta istorie știu și eu, nu te supăra. Nu ai avut același înțeles asupra termenului noapte. Dar dacă se dovedește că n-am dreptate, nu mă lua în considerare. Intenția mea este să ne zidim unii pe alții și să ne temem să nu intrăm sub influența Dumnezeului acestui veac: 2Co 4:3 Și dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării, 2Co 4:4 a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu. Am să-ți dau un exemplu de o posibilă greșită înțelegere a Scripturii de-a lungul timpului: Ps 149:1 Lăudați pe Domnul! Cântați Domnului o cântare nouă, cântați laudele Lui în adunarea credincioșilor Lui! Ps 149:2 Să se bucure Israel de Cel ce l-a făcut, să se veselească fiii Sionului de împăratul lor! Ps 149:3 Să laude Numele Lui cu jocuri, să-L laude cu toba și cu arfa! Ps 149:4 Căci Domnul are plăcere de poporul Său, și slăvește pe cei nenorociți, mântuindu-i. Ps 149:5 Să salte de bucurie credincioșii Lui îmbrăcați în slavă, să scoată strigăte de bucurie în așternutul lor! Ps 149:6 Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor, și sabia cu două tăișuri în mâna lor, Ps 149:7 ca să facă răzbunare asupra neamurilor, și să pedepsească popoarele; Ps 149:8 să lege pe împărații lor cu lanțuri, și pe mai marii lor cu obezi de fier, Ps 149:9 ca să aducă la îndeplinire împotriva lor judecata scrisă! Aceasta este o cinste pentru toți credincioșii Lui. Lăudați pe Domnul! Îți dai seama ce-au putut înțelege clerul din vremea aceea din textele de mai sus? Acum știi de unde ar fi putut izbucni cruciadele? Acum știi că interpretarea acestor versete noaptea (evident spirituală) ar fi putut fi foarte ușor greșită și în felul acesta ar fi putut duce la apariția inchiziției? Înțelegi cum gândesc? Apropos! Ce tot avea Isus Hristos cu preoții din vremea lui? Că-i beștelea ca la ușa cortului! Cunoști expresia? Să nu mă înțelegi greșit! Și mi se pare că Isus Hristos S-a născut evreu (iudeu) dar la un moment dat a devenit primul Creștin. Vă rog să mă-nțelegeți corect! Deci, dacă sunt atâtea învățături (apropos, chiar acum ascult la Alba Iulia emisiunea TV TRINITAS), este ca și cum am cădea într-o apă mare și iute. Ca să ieșim din ea trebuie să dăm cât mai tare din mâini și din picioare. Nu este altă soluție! Altfel suntem căldicei! Dacă nu te plictisesc aș mai dori să-mi spui când s-au hotărât lucrurile următoare de-a lungul timpului. S-au să-mi dai un link. În Sinoade sau unde? 1. Denumirea de "Părinte" pe care Isus a interzis-o: Mt 23:9 Și "Tată" să nu numiți pe nimeni pe pământ; pentru că Unul singur este Tatăl vostru: Acela care este în ceruri. 2. Denumirile de "preafericit", "înalt prea sfințit" etc... Și de ce, cei numiți așa nu refuză cu smerenie aceste superlative 3. Purtarea de păr lung. 1Co 11:14 Nu vă învață chiar și firea că este rușine pentru un bărbat să poarte părul lung, Și punctează Pavel: 1Co 11:16 Dacă iubește cineva cearta de vorbe, noi n-avem un astfel de obicei și nici Bisericile lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte el poruncește și nu admite comentarii (sper să nu fi înțeles greșit). 4. Mr 12:38 În învățătura, pe care le-o dădea, Isus le zicea: "Păziți-vă de cărturari, cărora le place să umble în haine lungi, și să le facă lumea plecăciuni prin piețe. Mr 12:39 Ei umblă după scaunele dintâi în sinagogi, și după locurile dintâi la ospețe; Mr 12:40 casele văduvelor le mănâncă, și fac rugăciuni lungi de ochii lumii. O mai mare osândă va veni peste ei." Apoi dacă Isus Hristos a spus despre Templul din Ierusalim că nu va mai rămânea piatră peste piatră care să nu fie dărâmată, de ce n-ar fi posibil ca și eu trecând pe lângă biserici să spun același lucru? Vă rog frumos să nu mă înjurați! Dacă greșesc cu ceva vă rog să folosiți Scriptura pentru a demonstra că nu am dreptate! Repet, nu vreau să jignesc pe nimeni, vreau doar să lămurim lucrurile așa cum dorea și Isus Hristos la vremea Lui. |
Citat:
|
Inca o chestie scurtă
Iată două citate din Biblie care arată atitudinea celor mărunți și săraci de pe vremea lui Isus:
In 9:22 Părinții lui au zis aceste lucruri, pentru că se temeau de Iudei; căci Iudeii hotărîseră acum că, dacă va mărturisi cineva că Isus este Hristosul, să fie dat afară din sinagogă. In 9:23 De aceea au zis părinții lui: "Este în vârstă, întrebați-l pe el." Chiar și unii fruntași se temeau să vorbească prea multe: In 12:42 Totuși, chiar dintre fruntași, mulți au crezut în El; dar de frica Fariseilor nu-L mărturiseau pe față, ca să nu fie dați afară din sinagogă. |
Nu mi-ati raspuns la intrebare.La ce grupare va referiti?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:24:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.