vasalie |
04.05.2010 21:08:06 |
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
(Post 242918)
Pai stii cum e, ortodocsii sunt acuzati ca merg cu valul...insa eu consider ca nu am de ce sa imi cer scuze, ce sa-i fac, daca asta simt, ai vrea sa fac ceea ce faci tu, fara sa simt asta?
|
Simti nevoia sa spui minciuni? Nu este deloc bine. "Oridecîteori spune o minciunã, vorbeste din ale lui, cãci este mincinos si tatãl minciunii."(Ioan 8:44).
Citat:
(Post 242918)
Care sunt nenumaratele minciuni spuse la adresa celor din alte Biserici, pe care eu le numesc secte...ca nu prea am memorie buna?
|
Ai un exemplu de minciuna, putin mai jos, in postarea ta (cea pe care o comentez).
Citat:
(Post 242918)
As zice ca ceea ce ai facut a fost o greseala, dar in acelasi timp ne-ai si acuzat pe noi de credinta in ceva fals, cand totusi raspunsul era in Biblie, Biblie pe care se presupunea ca tu o cunosteai, intelegere in baza careia ai ales un cult...si ai ajuns si la concluzia ca Biserica Ortodoxa nu stie ce e cu ea, si are nevoie de lumina!
|
Uite aici minciuna (cat carul). AlinB mi-a pus o intrebare (cati apostoli au fost). Eu am raspuns foarte gresit. Asta a fost tot. Punct. Unde ai vazut tu "acuzatii de credinta in ceva fals" sau ...... (toate aiurelile tale)?
Citat:
(Post 242918)
Acum zi sincer, te-ai bucura daca noi toti ortodocsii astia de aici, fanatici...ne-am duce dupa Penticostalul mantuibil, sau Doriana...si nu dupa tine, sau de fapt tu ai vrea ca noi sa tinem Sabatul, sa nu mancam porc, si sa credem in moartea totala?
Fii sincer...te rog!!!
|
Repet ce am mai spus de multe ori (inclusiv atunci cand aveam alte nume): dorinta si bucuria mea este ca oamnii sa cerceteze cu sinceritate Sfanta Scriptura. Apoi, sa se duca unde ii va mana Duhul lui Dumnezeu, sau sa ramana unde sunt.
Fiecare va fi rasplatit pentru credinciosia sa. Totul este sa fii sincer, sa cercetezi si faci voia Domnului (pe care El ti-a dezvaluit-o).
|