![]() |
Nu înțeleg de ce vă pierdeți timpul cu un troll...
|
Citat:
|
troll=revenire dupa dictionarul meu.to troll a fredona.rostogoli
eu am gasit deja raspunsul la intrebarea cu religia. tb sa ii spun ceva de bine despre neoprotestanti (cu toate ca nu ma duc la bisericile lor),totusi au si ei o calitate :vorbesc frumos majoritatea si nu prea se cearta |
Citat:
Intentia era una, vorbele de pe buze altele.... |
Citat:
Neavand de lucru ceva bun, atunci isi face de lucru ceva rau...Zgandareala, arunca ipoteze care sa scandalizeze, sa ispiteasca, etc... Uneori posteaza sub mai multe nume. Nu toata lumea e onesta....Profitand de anonimatul pe care ti-l confera internetul, se tin de lucruri slabe... |
daca zici tu....tb sa ai dreptate
|
Citat:
Lipsă de respect și bun simț...să nu vorbesc de mai multe (îmi mușc mai bine limba)...astfel cataloghez eu o asemenea atitudine: Citat:
|
Am pacatuit citind tot ce-ati postat. Am pacatuit zic pentru ca pierderea de vreme este un pacat. Poate cineva cu sinceritate sa spuna ca s-a folosit de toata cearta asta? Daca da va rog iertati. Si daca nu tot va rog sa iertati. La cat v-ati certat, ma intreb cand ati mai avut timp de rugaciune. Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce duh si cu ce minte imprastiata. Doamne ajuta!
|
da recunosc ca trebuia sa caut pe google intii.dar mai greseste omu.si pt ca nu mai stau pe forumul asta decit citeva zile ca se termina concediul medical si tb sa plec la munca am de lamurit citeva lucruri :sa nu credeti ca am ceva cu ortodocsii.majoritatea oamenilor pe care ii cunosc sint ortodocsi si sint de treaba.nu-mi plac ortodocsii extremisti pe care am avut ocazia sa ii cunosc pe forumul asta,care spun ca tot ce nu-i ortodox nu-i bun,e diavolesc,plagiat etc.oamenii astia ma indeparteaza de ortodoxie.
|
S-au smintit cei smintiti !
|
nu inteleg ce vrei sa spui prin asta .
|
dar cred ca nu ma mai intereseaza
|
Citat:
Uite, de exemplu ce spuneau catolicii inainte, in dogma lor, ca doar cei ce sunt in Biserica catolica se pot mantui, in rest toti paganii, schismaticii si ereticii (adica si ortodocsii) merg in Iad, orice fapte ar face. |
extremisti sint peste tot si la ortodocsi si la catolici si la musulmani...ultimii sint cei mai rai musulmanii extremisti te omoara daca esti de alta religie.da zic mersi ca ortodocsii si catolicii din familia mea nu sint.
|
si daca cei catolici vroiau sa ma traga in religia lor o faceau de mult de cind eram copil.
|
Citat:
L.E. Acu' nu cumva să se înțeleagă că te ține cineva cu forța undeva! Doamne ferește! Mântuirea e o "chestie" extrem de personală, așa că alegerea e tot personală! |
Citat:
|
ce va mai place la unii sa intepati.... ce mai "crestini "adevarati.ma retrag acum ca din moment ce am gasit raspunsul discutia nu mai are rost.e de apreciat ca romano catolicii au fost prudenti si nu au participat la cearta.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Oare cine poate raspunde mai bine întrebarilor sau/si provocarilor decât Însusi Dumnezeu-Fiul, Cel Care ne-a revelat Adevarul? Multi nu admit ca Ortodoxia = dreapta credinta si dreapta slavire a Lui Dumnezeu si aceasta vine si din cauza ca s-au lasat "cuceriti" de tot felul de credinte lumesti, care nu fac decât sa atace frontal sau sub centura, brutal sau subtil, Adevarul Carele este viu. Citat:
În schimb, cuvintele Mîntuitorului pe multi (printre care ma numar si eu) i-a trezit la viata: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decât prin Mine" si "Eu sunt învierea si viata. Cel ce crede în Mine, chiar daca va muri, va trai; si tot cel ce traieste si crede întru Mine, în veac nu va muri!" |
Citat:
|
Citat:
2. Atentie! Scientismul (în care se include si tehnolatria) este o idolatrie care a dat si continua sa dea multi fanatici. Citat:
Mai multe despre aceasta tema în postarea nr. 299, aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...547#post402547 Iar aici ai câteva trimiteri: TEORIA EVOLUTIONISTA = UN ROD AL IMAGINATIEI, Pr Seraphim Rose: http://www.sfaturiortodoxe.ro/teoria-evolutionista.htm "Evoluționism.Creaționism științific.Antievoluționism", de Oana Iftime si Alexandru Iftime: http://sites.google.com/site/oiftime...iintific.antie Pr. Dan Badulescu vadeste minciuna conlucrarii dintre religie si stiinta http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ie-si-stiinta/ ORTODOXIA si EROAREA EVOLUTIONISTA http://www.crestinortodox.ro/carti-o...sta-81324.html "Exmatriculat. Inteligenta nu este permisa." - un documentar recomandat de alexmatei: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uKX4vfuOpUU AFIRMAȚII ANTIEVOLUȚIONISTE ALE UNOR EVOLUȚIONIȘTI http://apologeticum.wordpress.com/20...evolutionisti/ Intentia mea nu este de a jigni, ci de a atrage atentia ca suntem bombardati cu o ploaie de informatii false, care ne dau iluzia ca am fi culti, cunoscatori a toate, când de fapt, nu facem decât sa ne ticsim mintea cu tot felul de "putregaiuri" care ne otravesc gândirea, în loc sa facem loc Adevarului. Orgoliul joaca si el un rol foarte important, fiind o piedica în calea adevaratei cunoasteri. |
Adriana98, omul s-a calmat de ceva timp...a renunțat, a dat dreptate teoriei noastre, întradevăr ironic - dar ce mai contează...de ce punem iarăși paie pe foc?
|
Citat:
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar nici nu vreau sa ma fac ca nu vad focul. Iertare! |
Citat:
"Nu te mai obosi sa-mi raspunzi, eu nu mai continui, nu are sens, ai dreptate, si tu si toti ceilalti..." |
Citat:
|
Citat:
In Ro stiu ca am invatat despre evolutie la istorie, insa nu s-a pus accentul prea tare pe aceasta teorie, nu s-a batut cu pumnul in masa ca ar fi adevarul. In schimb aici, in Canada, evolutia a fost studiata destul de intens si detaliata, nici nu se punea problema ca ar fi doar o teorie si ca ar fi si alte variante. "Noi am aratat asa in trecut,plin de par si cu bate in spate"."Noi traiam in copaci". "Noi avem urmas comun cu maimutele" si cate si mai cate, asa mare accent s-a pus..ei, m-am enervat si am renuntat la curs :)) am avut optiunea asta; initial eu credeam ca voi invata despre psiholiogie,filozofie si logica, nu despre evolutie.In sfarsit. Te duci la scoala sa inveti mai multe, dar defapt vii acasa mai prost. [vorba vine.] |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Daca ai sti ce greu îi este omului sa-si faca ordine în minte dupa ce a adunat o multime de "informatii" inutile, ba chiar daunatoare ... |
Citat:
|
azi am luat decizia :nu mai fac donatiii nici la BOR nici la BRC (m-am convins si cu biserica catolica are aceleasi bube ca si BOR)nici la alta biserica evanghelista sau de care o fi.taxa care o dadeam la BOR /ajun craciun/ajun boboteaza sau banii pt acatiste vor merge la bolnavii de cancer sau cumpar alimente la familiile sarace cu multi copii.Doamne iarta-ma !
|
Citat:
|
cred in Dumnezeu dar nu mai am incredere in biserici.si catolicii din familia mea au ajuns la concluzia asta.
|
Dumnezeu să vă ierte!
|
Citat:
Si banii pt bolnavii de cancer, tot la Dumnezeu ajung. Atata vreme cat va pastrati credinta in Dumnezeu,chiar fara Biserica, mai aveti sansa ca intr-o zi ,Dumnezeu sa va reimpace cu Biserica. Faceti doar astfel de gesturi de bunatate ,si veti vedea ca Dumnezeul cel Viu este peste tot,si va veti umple de intelegerea Sa. Atunci nimic nu va va mai tine departe de invatatura Bisericii,caci o veti vedea ca o continuare a credintei din sufletul dv. Daca Dumnezeu este dragoste si Biserica este tot dragoste . Si daca Dumnezeu vi se descopera in viata dv prin dragoste ,pina la urma veti accepta ca si Biserica sa ,e doar o continuare a adoratiei fata de El. Nu dati vina neaparat pe Biserica,oricat vi s-ar pare ea de stramba.Ci ganditi-va ca poate nu a-ti inteles inca intreaga dragoste a lui Dumnezeu... |
Citat:
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 04:07:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.