Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

ovidiu b. 28.01.2013 22:36:00

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499237)
astept cu nerabdare replica :1:

Până îți dă Alin o replică uite aici ceva frumos de citit: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/

eliza-georgiana 28.01.2013 22:38:07

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 498652)
Cred că până la urmă trag concluzia că nu ai proprietatea cuvintelor. Altfel e greu de explicat cum de reușești să pui laolaltă atâtia termeni pretențioși care împreună nu spun absolut nimic. Ești ca un fel de Guță care se strofoacă să cânte Verdi...

daca toti termenii "pretentiosi" nu-ti spun nimic e poate pentru ca nu mai ai nimic de invatat. esti la maximul posibil :1:
cred ca l-ai ingrozit pe bietu' Guta, el desi de etnie roma, e cantaret, marele Verdi compunea muzica clasica... cum pisici sa cante/ sa interpreteze Guta din voce muzica clasica?? ma astept ca pe viitor sa te comporti mai atent :9:

AlinB 28.01.2013 22:41:11

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499244)
daca toti termenii "pretentiosi" nu-ti spun nimic e poate pentru ca nu mai ai nimic de invatat. esti la maximul posibil :1:
cred ca l-ai ingrozit pe bietu' Guta, el desi de etnie roma, e cantaret, marele Verdi compunea muzica clasica... cum pisici sa cante/ sa interpreteze Guta din voce muzica clasica?? ma astept ca pe viitor sa te comporti mai atent :9:

Pai tot cum asa cineva afon in ale ortodoxie poate sa citeze copios surse ortodoxe desi evident nu au nici o legatura cu discutia care se poarta doar pentru a ascunde faptul ca de fapt nu are nimic de spus la obiect.

Se cheama "a falsa".

eliza-georgiana 28.01.2013 22:42:48

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499241)
Până îți dă Alin o replică uite aici ceva frumos de citit: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/

dar Ovidiu, parintele Stanciu vorbeste in a doua fraza despre actele biometrice cu sau fără cip RFID cum ca pregătesc dependența și robia voită! a omului de un sistem politic-economic-social-educațional-medical și alimentar bazat pe niște legi din ce în ce mai anticreștine și antiumane, iar Concluzia este clară: ele trebuie evitate și respinse cu aceeași măsură cu care evităm și respingem toate păcatele!!
dar in slabiciunea noastra, tu ii acorzi respectabilului parinte Stanciu cu aceasta postare acea infailibilitate pe care le-o renegi Sfintilor ce-au pomenit de pecete? cu ce te convinge parintele Stanciu inaintea Sfantului Serafim de Sarov... de exemplu?

eliza-georgiana 28.01.2013 22:45:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 499245)
Pai tot cum asa cineva afon in ale ortodoxie poate sa citeze copios surse ortodoxe desi evident nu au nici o legatura cu discutia care se poarta doar pentru a ascunde faptul ca de fapt nu are nimic de spus la obiect.

Se cheama "a falsa".

nu cred ca Guta s-ar preta la asa ceva, cum nu cred ca tu vezi acele citate fara legatura cu discutia: pacatul ce poate fi savarsit in viata sociala, acceptand nemijlocit orice ni se pune dinainte!

eliza-georgiana 28.01.2013 22:54:24

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 498654)
Eliza Georgeta, cu replici de-astea își palmau furia adolescentele pișcate la orgoliu în anii 80'! La 38 de ani, accesele repetate de pubertate neîmplinită ar trebui să te îngrijoreze. Pe bune!

poti sa-mi spui "conita" decat sa ma botezi din nou :9:
faptul ca te-ai obosit si mi-ai aflat varsta imi dovedeste ca nu-ti sunt indiferenta! e important pentru mine lucrul asta :1:

totusi, din ce calitate imi pui diagnosticul de "accese repetate de pubertate neîmplinită"??
credeam ca suntem colegi de salon :) sau te confund cu alt pacient? ma rog, tu esti mai vechi decat mine pe aici asa ca sigur trebuie sa stii urmatoarea "apoftegmă":

Un student merse la profesorul sau cu o problema ce-l distragea de la invatat.
- Ma simt o nulitate, nu am puterea de a reactiona. Toti spun ca nu sunt bun de nimic. Cum sa fac sa imi schimb atitudinea? Ce pot face sa fiu mai mult stimat?
Profesorul il privi si spuse:
- Imi pare rau, dar acum nu te pot ajuta. Lasa-ma mai intai sa-mi rezolv o urgenta! Totusi, ai putea face ceva…
- Sigur.
Profesorul scoase verigheta de pe deget si zise:
- Du-te in piata si vinde acest inel. Dar sa nu accepti mai putin de 3 mii de lei.
Tanarul lua verigheta si pleca.
Prin magazine incerca sa gaseasca cumparatori, dar nimeni nu-I oferea mai mult de o mie de lei.
Cand le spunea pretul dorit, toata lumea incepea sa rada. Un singur batranel ii explica dupa o evaluare, ca acel inel nu valora mai mult de o mie de lei.
Descumpanit, se intoarse la professor:
- Imi pare rau, dar este imposibil sa obtin pretul ce l-ati cerut!
- Este important ce-mi spui tinere! Trebuie sa aflam valoarea lui exacta, asa ca mai bine mergi la un bijutier, vezi cat ofera dar nu-l vinde, adu-l inapoi.
Zis si facut. Ajuns in fata bijutierului, acesta zise:
- Pot sa-ti ofer cel mult 10 mii de lei in momentul de fata, dar daca clientul nu se grabeste, as putea sa-I dau si mai mult….
Tanarul se intoarse nerabdator la professor, incantat de pretul oferit de bijutier.
- Ia loc, spuse proful. Vezi, tu esti exact ca acest inel: UNIC si PRETIOS, doar ca poti fi evaluat numai de un EXPERT. Credeai ca oricine ii poate sti adevarata valoare?
Spunand acestea, isi puse verigheta inapoi pe deget.
Noi toti suntem precum o Bijuterie! Pretiosi si Unici, mergem prin Viata pretinzand ca personae necunoscute sa ne aprecieze.
Numai expertul (Iisus) cunoaste in Realitate adevarata noastra VALOARE!

daca zici totusi ca esti expert in a-mi descrifra profilul psihologic, accept diagnostigul postat de tine :( poate tine de domeniul pacatelor nestiuite.... crezi ca poti sa vii cu detalii? :9:

eliza-georgiana 28.01.2013 23:06:46

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 498592)
Sau poate UE se va destrăma. La varinata asta nu te-ai gândit.

ps: ești Neti Sandu?

uite ce zice Neti Sandu:
Sigur, nu e o noutate in Uniunea Europeana cedarea de suveranitate (...) Acum s-a accentuat cedarea de suveranitate, dar ea este insuficienta, pentru ca, in viitor, sa avem o Uniune Europeana competitiva. Pasii urmatori va trebui sa-i facem destul de repede, pentru ca aici nu mai este vorba despre interes national, discutam de un interes european.
http://stirileprotv.ro/stiri/politic...e-europei.html

antoniap 28.01.2013 23:11:43

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 499185)
Da, m-a dat pe spate :)

Până la urmă, nu ne-au lămurit doamnele Miha-Anca și AntopiaP dacă Sfântul Ioan Teologul a scris în Apocalipsă despre implanturi, despre implementarea implanturilor sau despre implementarea implantării implanturilor.

E un subiect deschis, și e on-topic. LOL.

Du-te si te documenteaza. Raspunzi pentru ceea ce scrii si pentru ceea ce faci. Daca vrei, explicatii, acestea au fost date deja. Reciteste-le.

Mantuirea este o comoara pe care nimeni nu are interes sa te oblige s-o iei. Cu implanturile, lucrurile stau exact invers.

eliza-georgiana 28.01.2013 23:20:16

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 498596)
Ar fi bine sa precizezi de fiecare data sursa de unde ai preluat informatia, ca cei interesati de “enigme si conspiratii” sa poata citi tot articolul, nu doar un fragment selectat. Pe mine nu ma deranjeaza copy-paste-ul de pe alte site-uri, dar mi-ar place ca cei care fac asta, sa spuna succint si pozitia lor personala fata de cele expuse. De exemplu, dai acel scenariu, dar ce propui in schimb, ce atitudine ar trebui sa avem? Cel care a scris articolul, sa intre el il politica si sa-si asume aceasta responsabilitate. Eu o sa-l votez :) E usor sa caraim din afara, ca toti sunt tradatori, ca toti ne vand, dar niciunul din cei care comenteaza nu isi asuma responsabilitatea, nu se implica in viata politica sa dea el exemplu de corectitudine.

Imi place ca l-ai citat pe Murphy :)

http://acvilaortodoxa.wordpress.com/...nea-europeana/
linkul ca linkul, dar remarca ta cu atitudinea e chiar hotaratoare!! chiar, ce atitudine sa avem? sa ne vanam cuvintele care mai de care mai cu mot, pentru a ne putea arunca cu reprosuri si etichete de sectari? situatia asta ne priveste pe toti si tu stii, ca ai mentionat candva despre insemnatatea acelui 666 ca numar din economia evreilor... nu vad ce folos ai sa bati toba aia alaturi de Alin, cu wierllesu si nanotehnologia... sa nu ne dorim sa ne transformam in roboti! (vezi cazurile cand operatorul tv. sau telefon, depinde cum are fiecare...cand te suna insistent sa-ti propuna noi si minunate oferte si vorbeste ca dupa sablon si daca-i spui nu, se blocheaza... parca l-ai scos din priza)... io nu stiu ce le-or face la trainingu ala, dar pe cuvant!! par mecanizati :(

ovidiu b. 28.01.2013 23:36:21

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499246)
dar Ovidiu, parintele Stanciu vorbeste in a doua fraza despre actele biometrice cu sau fără cip RFID cum ca pregătesc dependența și robia voită! a omului de un sistem politic-economic-social-educațional-medical și alimentar bazat pe niște legi din ce în ce mai anticreștine și antiumane, iar Concluzia este clară: ele trebuie evitate și respinse cu aceeași măsură cu care evităm și respingem toate păcatele!!

De ce te-ai oprit doar la acestă idee, restul nu ai mai citit?
Este clar că nu este pentru actele cu cip, dar ia aminte la ce mai spune el: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=603, http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=604

Cred că poți sesiza greșeala acelora care au ca sursă de informare doar site-urile care pot fi chiar agenții sistemului. Cât de clar ne explică părintele că noi tocmai facem jocul acestui sistem, încercând să luptăm chipurile împotriva sistemului. Ia aminte la ce sfaturi, scrie acolo atât de frumos. Trebuie numai să și vezi și să sesizezi penibilul în care vă aflați. Nu e nici un bai că ați greșit, toți greșim, dar treziți-vă și lăsați "circul" ăsta care nu face decât voia celui rău. Nu observi că toate argumentele aduse sunt în dezavantajul vostru? De ce? Pentru că sunteți manipulați de sistem, voi având vaga impresie că luptați împotriva lui. Dar Bisserica ne spune clar să ne întărim în credință, trăirea în Hristos și păstarea unității Bisericii Sale.

Citat:

dar in slabiciunea noastra, tu ii acorzi respectabilului parinte Stanciu cu aceasta postare acea infailibilitate pe care le-o renegi Sfintilor ce-au pomenit de pecete? cu ce te convinge parintele Stanciu inaintea Sfantului Serafim de Sarov... de exemplu?

Hai să vedem ce spune Sf Serafim de Sarov, un părinte drag mie. Chiar m-ai facut curios :1:

eliza-georgiana 28.01.2013 23:54:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499238)
Dacă nu ar fi legea asta, ți-ai pus problema ce s-ar fi ales de pădurea și fauna? Și așa cu legea asta se taie la greu...dar a face legătura cu planul "conspiraționist" al lui antihrist e cale lungă.

pai cine face legatura? noi sutem departe inca (dea Domnu') de vremurile alea!! niciun Parinte nu ne-a trimis in padure!!!
multe paduri sunt defrisate deja :(

ovidiu b. 28.01.2013 23:56:34

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499257)
uite ce zice Neti Sandu:
Sigur, nu e o noutate in Uniunea Europeana cedarea de suveranitate (...) Acum s-a accentuat cedarea de suveranitate, dar ea este insuficienta, pentru ca, in viitor, sa avem o Uniune Europeana competitiva. Pasii urmatori va trebui sa-i facem destul de repede, pentru ca aici nu mai este vorba despre interes national, discutam de un interes european.
http://stirileprotv.ro/stiri/politic...e-europei.html

Dureros ce mai pun ăștia la cale...dar te contrazic și spun că UE va pica, deja e în picaj liber. Și dacă tot e la modă a cita din sfinți, Sf Iustin Popovici spune același lucru. :1: Deci hai să nu ne mai dăm cu presupusul ce va fi și ce vom face. Hai să trăim în prezent și nu în viitor.

ovidiu b. 28.01.2013 23:58:26

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499284)
pai cine face legatura? noi sutem departe inca (dea Domnu') de vremurile alea!! niciun Parinte nu ne-a trimis in padure!!!

Și atunci de ce facem atâta zarvă cu actele astea și cu ce va fi?

AlinB 29.01.2013 00:05:57

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499284)

Citat:

V-a trimis sa exersati privatiunile apocaliptice?
Da.

Pai cum sa le exersati luand un pasaport fara cip in locul celui cu cip sau buletin clasic in loc de cel cu cip sau mergand la banca in loc de bancomat?

Renuntati de tot la pasaport, buletin, cont in banca, mancarea de supermarket sau chiar de la piata, servicii medicale - ca doar aici ai punctat dependenta si atunci vezi adevarata proba a credintei.

Pana acolo - abureli pentru naivi.

De fapt asta si este ideea, se prezinta o mare virtute ceva care practic nu inseamna nimic, nici un efort deosebit - doar aderarea la ideile unei grupari sectare.

Exact ca si momeala sectara - faceti parte din grupul nostri ca sa fiti partasi la o lucrare de mare virtute.

De fapt, nu trebuie sa faceti mai nimic - decat sa ne oferiti increderea voastra si sa va puneti mantuirea in mainile noastre ca stim noi ce sa facem mai departe cu ea.

Si mai vorbeai de faptul ca nu trebuie sa inghiti tot ce ti se pne in fatza..

AlinB 29.01.2013 00:09:24

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499247)
nu cred ca Guta s-ar preta la asa ceva, cum nu cred ca tu vezi acele citate fara legatura cu discutia: pacatul ce poate fi savarsit in viata sociala, acceptand nemijlocit orice ni se pune dinainte!

Sunt "Guti" care nu se tem de penibil, probabil au exersat chestia asta indelung si inafara forumului.

Sigur ca poti refuza orice, atat timp cat in practica de fapt nu inseamna nimic, te bucuri de aceleasi comoditati :)

ovidiu b. 29.01.2013 00:19:36

Editat......

eliza-georgiana 29.01.2013 00:25:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499285)
Dureros ce mai pun ăștia la cale...dar te contrazic și spun că UE va pica, deja e în picaj liber. Și dacă tot e la modă a cita din sfinți, Sf Iustin Popovici spune același lucru. :1: Deci hai să nu ne mai dăm cu presupusul ce va fi și ce vom face. Hai să trăim în prezent și nu în viitor.

Doamne ajuta sa ai dreptate!! Sa ne rugam sa ajungem ziua aia mareata cand UE va pica!!

in privinta Sfintilor e foarte riscant sa dai cu presupusu! Sfintii sunt mijlocitorii nostri, sunt rugatori inaintea Tronului Imparatesc! nu putem, nu avem cum sa le impartim noi dreptatea in cuvant sau "infailibilitatea" in vedenii! ce mai e si asta?

vezi ca Sfantul Iustin Popovici e antiecumenist :1: ca o mica paranteza, observi asa intr/o doara ca majoritatea persoanelor carora nu li se pare nimic "suspect" in actele bio, sunt catolice sau protestante? nu stiu cu ceilalti cum or fi, dar ca tot il pomenisi pe Sfant, uite ce zice:

Apusul a dat în mintea copiilor. În asta stă monstruozitatea și nebunia lui. În epoca sa creștină, cînd Apusul era ortodox, el vedea cu duhul și privea cu mintea: dar, pe cît s-a îndepărtat de adevărul și fapta bună creștină, vederea lui duhovnicească s-a îngustat tot mai mult, pînă ce, în veacul al XX-lea, s-a întunecat cu desăvîrșire. Acum i-au rămas numai ochii trupești pentru observarea obiectelor care cad sub simțuri. El și-a înarmat ochii cei trupești cu multe aparate uimitoare, ca să poată vedea mai bine și mai adevărat lumea simțită, forma și culoarea lucrurilor și ființelor simțite, numărul, mărimea lor și distanța dintre ele. Observă cu microscopul, și vede viermii cei mai mici, microbii, așa cum nimeni nu i-a mai văzut vreodată. Observă cu telescopul și vede astrele de deasupra căminului lui, așa cum nimeni altul nu le-a văzut vreodată. Aici se oprește și pînă aici ajunge vederea lui. Cît privește privirea gînditoare și vederea duhovnicească în miezul cel ascuns al lucrurilor și în înțelesul și însemnătatea întregii zidiri din marele univers din jurul nostru, în ceea ce privește aceasta - o frații mei! - omenirea apuseană este astăzi mai oarbă decît Arabia musulmană, și decît India brahmanică, și decît Tibetul buddhist, și decît China animistă. Într-adevăr, Hristos nu a văzut o mai mare rușine ca aceasta în cele două milenii care au trecut: ca oamenii botezați să fie mai orbi decît cei nebotezați!

http://www.doxolog.ro/web/apologetic..._si_ecumen.htm

asta ca tot e floare la ureche cu copy/pastu pe "langa subiect"! sau poate nu se vede bine subiectu din pricina lipsei acelui bob de mustar?

eliza-georgiana 29.01.2013 00:27:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 499290)
Sunt "Guti" care nu se tem de penibil, probabil au exersat chestia asta indelung si inafara forumului.

Sigur ca poti refuza orice, atat timp cat in practica de fapt nu inseamna nimic, te bucuri de aceleasi comoditati :)

speculatii!!... idem cu wierllesu.... iar acei "guti" care nu se tem de penibil or face-o pentru ca n-au nimic de pierdut... eu nu ma simt asa... "guta" :)

eliza-georgiana 29.01.2013 00:35:00

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499286)
Și atunci de ce facem atâta zarvă cu actele astea și cu ce va fi?

pentru ca Insusi Hristos ne-a atras atentia: Vedeți să nu vă înșele cineva. Luați seama la voi înșivă. (Matei 13:5)

eliza-georgiana 29.01.2013 00:39:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 499288)
V-a trimis sa exersati privatiunile apocaliptice?
Da.

Pai cum sa le exersati luand un pasaport fara cip in locul celui cu cip sau buletin clasic in loc de cel cu cip sau mergand la banca in loc de bancomat?

Renuntati de tot la pasaport, buletin, cont in banca, mancarea de supermarket sau chiar de la piata, servicii medicale - ca doar aici ai punctat dependenta si atunci vezi adevarata proba a credintei.

Pana acolo - abureli pentru naivi.

De fapt asta si este ideea, se prezinta o mare virtute ceva care practic nu inseamna nimic, nici un efort deosebit - doar aderarea la ideile unei grupari sectare.

Exact ca si momeala sectara - faceti parte din grupul nostri ca sa fiti partasi la o lucrare de mare virtute.

De fapt, nu trebuie sa faceti mai nimic - decat sa ne oferiti increderea voastra si sa va puneti mantuirea in mainile noastre ca stim noi ce sa facem mai departe cu ea.

Si mai vorbeai de faptul ca nu trebuie sa inghiti tot ce ti se pne in fatza..

bine ca macar in momentu asta nu ne mai trimiti in padure :1:

la faza cu pusul "mantuirii in mainile voastre sa ca faceti mai departe".... esti prea subtil pentru mine! aici ma "predau"!!!
chiar nu trebuie sa fim timorati inaintea tavalugului! Parintii (preotii) au dreptate: vazand ca avem fermitate, in virtutea acelei "carte europene a drepturilor omului" statul ne va lasa alternativa!!

ovidiu b. 29.01.2013 00:40:04

Ai citit articolu pe care ți l-am dat? Chiar nu ai luat seama la ce se spune pe acolo? Nu s-a prins nimic?

ovidiu b. 29.01.2013 00:44:29

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499296)
in privinta Sfintilor e foarte riscant sa dai cu presupusu! Sfintii sunt mijlocitorii nostri, sunt rugatori inaintea Tronului Imparatesc! nu putem, nu avem cum sa le impartim noi dreptatea in cuvant sau "infailibilitatea" in vedenii! ce mai e si asta?

Poate îmi explici mai clar ce ai vrut să spui aici.

ovidiu b. 29.01.2013 00:49:21

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499296)
vezi ca Sfantul Iustin Popovici e antiecumenist :1: ca o mica paranteza, observi asa intr/o doara ca majoritatea persoanelor carora nu li se pare nimic "suspect" in actele bio, sunt catolice sau protestante? nu stiu cu ceilalti cum or fi, dar ca tot il pomenisi pe Sfant, uite ce zice:

Eu îi văd ortodocși cu capul pe umeri. Alin mai sare calul câte o dată, dar îl înțeleg, la ce aberații se postează își pierde omul răbdarea. :1:

ps: dar tu absurdul din tabăra cealaltă nu îl observi? (să spun protestantă)

eliza-georgiana 29.01.2013 00:49:47

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499304)
Ai citit artcolu pe care ți l-am dat? Chiar nu ai luat seama la ce se spune pe acolo? Nu s-a prins nimic?

pana-n scoarta :)
razboinicii sunt "porniti" pe blogerii anti-sistem de la disputa colosala cu saccsiv!!! in toamna citeam si eu pe site-ul lor (sacciv) ca adminul... un oarecare Vasile Vieru, extorca lumea de bani, pretinzandu-se "prigonit", ocazie cu care nu contenea sa-i "umple de respect" pe cei care pana mai ieri le erau frati intru credinta... Razboi Intru Cuvant!! adminii de la Razboi i-au demascat... de la arestarea lui nenea asta, Vasile, cele doua site-uri sunt in lupte continue.
articolul cu parintele Stanciu e din vara lui 2010 si luptele cam atunci par sa fi inceput. in orice caz, una e informatia pe net, conversatia si alta lupta anti-cip ...tot pe net!!
rezultatul tre' sa fie in viata reala, altfel ne transformam ca desenele animate din filmu ala.. Fard!!
aici e imperios a face diferenta: realitatea virtuala sau reala!
o noapte linistita sa ai!!

p.s. stiu ca nu erai in tonul acesta de zeflemea ce-l tot fluturi de ceva timp, chiar lui Alin ii explicai pe topicu cu 2012 ca sfintii n-aveau cum sa cunoasca termenu de cip... e prea tarziu sa caut acu' mesaju acela al tau! dar sincer, asa flegmatic cum devii pe cine vrei sa impresionezi? :(

eliza-georgiana 29.01.2013 00:57:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499307)
Poate îmi explici mai clar ce ai vrut să spui aici.

mi-a ramas in cap ce spunea Ioana cu ceva pagini inainte despre Sfinti.. ca nici ei nu sunt infailibili si ca numai Hristos e! dar Hristos le-a dat Sfintilor daruri nespuse: har, inainte-vedere, rabdare, talcuire, puteri mari... sa presupui ca un cuvant de-al unui sfant e "indoielnic" ca nu e "infailibil".... la ce te mai rogi la sfantul respectiv?!!
poate m-ansel in aprecieri, dar Insusi Hristos a spalat picioarele ucenicilor Sai... si cu asta i-a "investit" cu toata puterea dumnezeiasca!! la cincizecime deja vorbeau in alte limbi, erau "altii"!! nu stiu, e de discutat, asta cu "infailibilitatea" Sfintilor!!
noapte buna!

ovidiu b. 29.01.2013 01:00:19

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499309)
p.s. stiu ca nu erai in tonul acesta de zeflemea ce-l tot fluturi de ceva timp, chiar lui Alin ii explicai pe topicu cu 2012 ca sfintii n-aveau cum sa cunoasca termenu de cip... e prea tarziu sa caut acu' mesaju acela al tau! dar sincer, asa flegmatic cum devii pe cine vrei sa impresionezi? :(

Să reții eu nu sunt pentru cipuri. Dar nu pot fi nici cu absurdul pe care îl tot postați. Voi nu faceți decât să dispersați răul având impresia că luptați împotriva lui.

eliza-georgiana 29.01.2013 01:00:36

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499308)
Eu îi văd ortodocși cu capul pe umeri. Alin mai sare calul câte o dată, dar îl înțeleg, la ce aberații se postează își pierde omul răbdarea. :1:

ps: dar tu absurdul din tabăra cealaltă nu îl observi? (să spun protestantă)

Alin sare herghelia nu calu'! da' suntem toti pacatosi :)

"tabara" vrea sa spuna ca nu e vorba de prafu de sare din drobu acela ce mi l-a trimis Mihai!
eu asa cred! ar fi bine sa ne intelegem omeneste!

ovidiu b. 29.01.2013 01:04:45

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499314)
"tabara" vrea sa spuna ca nu e vorba de prafu de sare din drobu acela ce mi l-a trimis Mihai!
eu asa cred! ar fi bine sa ne intelegem omeneste!

Păi s-a cam demonstrat contrariul, "tabăra" și-a cam bătut cuie în talpă. Exemple sunt destule m-am plictisit să le tot reiau.

Demetrius 29.01.2013 04:36:26

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499313)
Să reții eu nu sunt pentru cipuri.

Să te cred, așa, pe cuvânt? După ce să-mi dau seama?
Din toate postările tale nu prea se înțelege altceva decât că ești pro, pentru că tu doar o hărțuiești pe Eliza(nu și ”opoziția”!!!), fără să exprimi o atitudine; doar sporești numărul mesajelor.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499313)
nu pot fi nici cu absurdul pe care îl tot postați. Voi nu faceți decât să dispersați răul având impresia că luptați împotriva lui.

De data asta te dai de gol; dacă spui că nu ești pentru cipuri, dar contrezi pe cei ce sunt împotrivă, ba-i și acuzi cu absurdul și dispersia răului, rezultă că ești pentru cipul ”cel bun” deși te juri că nu; și-apoi, dacă n-ar fi rău, deși e argumentat ca fiind periculos, atunci de ce spui că se dispersează răul care nu-i rău?

P.S. Off-topic.
P.P.S. De fapt este o invitație să te definești cu rațiune sau înțelepciune(cum vrei) în tema acetui topic.

Mihailc 29.01.2013 08:07:51

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499250)
faptul ca te-ai obosit si mi-ai aflat varsta

Dar nu m-am obosit deloc, ți-am accesat cipul de pe certificatul de naștere, de pe pârtia de schi, cu ajutorul telefonului mobil, în pauza dintre două coborâri. Am încercat prima dată să intru pe cipul subcutanat, dar l-am prins online doar câteva zeci de secunde și apoi s-a întrerupt conexiunea prin satelit... , că ăla cică știe mai multe, nu numai când te-ai născut ci și de ce te-ai născut. Vezi că nu ți-ai mai actualizat profilul biometric de cam multă vreme și cianura are termenul de valabilitate expirat....

AlinB 29.01.2013 11:51:39

This is how it works

A chatter robot, chatterbot, chatbot, or chat bot is a computer program designed to simulate an intelligent conversation with one or more human users via auditory or textual methods, primarily for engaging in small talk.

The primary aim of such simulation has been to fool the user into thinking that the program's output has been produced by a human (the Turing test). Programs playing this role are sometimes referred to as Artificial Conversational Entities, talk bots or chatterboxes.

The notoriety of Turing's proposed test stimulated great interest in Joseph Weizenbaum's program ELIZA, published in 1975, which seemed to be able to fool users into believing that they were conversing with a real human.

ELIZA's key method of operation (copied by chatbot designers ever since) involves the recognition of cue words or phrases in the input, and the output of corresponding pre-prepared or pre-programmed responses that can move the conversation forward in an apparently meaningful way (..).[4]

Thus an illusion of understanding is generated, even though the processing involved has been merely superficial.

ELIZA showed that such an illusion is surprisingly easy to generate, because human judges are so ready to give the benefit of the doubt when conversational responses are capable of being interpreted as "intelligent".

Thus the key technique here—which characterises a program as a chatbot rather than as a serious natural language processing system—is the production of responses that are sufficiently vague and non-specific that they can be understood as "intelligent" in a wide range of conversational contexts.

The emphasis is typically on vagueness and unclarity, rather than any conveying of genuine information.

AlinB 30.01.2013 14:50:35

[quote=anita;498954]Cnp-ul se foloseste acum si in evidentele computerizate ,sanatate ,politie ,etc
Dar cnp-ul existent nu permite urmarirea persoanei si arhivarea datelor fiecarei actiuni a persoanei respective.
[quote]

"Arhivarea datelor" nu depinde de CNP.
CNP -ul e doar o metoda de identificare.
Ce alt fel de "CNP" cunosti?

Citat:

BOR ,prin purtatorul de cuvant a spus atunci ca nu e nici o problema in primirea buletinului biometric
Asta nu inseamna ca este si pozitia sf.Sinod
Daca in tara ar fi credinta adevarata ,si in fapte ,nu cred ca Dumnezeu ar ingadui sa patim ceva
Scrie clar in Psaltire cum Dumnezeu a pazit poporul ales si cum l-a pedepsit pentru neascultare si inchinare la idoli.
Ori stim ca Psaltirea a fost inspirata de sf.Duh
La fel stim ce au patit evreii care au fost inrobiti si dusi in Babilon pentru imputinarea credintei
"Purtator de cuvant" ce iti spune expresia?

celestial_pottery 30.01.2013 14:59:13

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 499335)
Dar nu m-am obosit deloc, ți-am accesat cipul de pe certificatul de naștere, de pe pârtia de schi, cu ajutorul telefonului mobil, în pauza dintre două coborâri. Am încercat prima dată să intru pe cipul subcutanat, dar l-am prins online doar câteva zeci de secunde și apoi s-a întrerupt conexiunea prin satelit... , că ăla cică știe mai multe, nu numai când te-ai născut ci și de ce te-ai născut. Vezi că nu ți-ai mai actualizat profilul biometric de cam multă vreme și cianura are termenul de valabilitate expirat....

:24::24::24:
Tare, frate, nu mai pot...

ovidiu b. 30.01.2013 19:07:07

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 499330)
Din toate postările tale nu prea se înțelege altceva decât că ești pro, pentru că tu doar o hărțuiești pe Eliza(nu și ”opoziția”!!!), fără să exprimi o atitudine; doar sporești numărul mesajelor..

Asta e părerea ta. Poți urmări istoricul, nu mai rețin dacă pe acest topic, cred că pe altul, inițial l-am contrat pe Alin. Apoi am fost surprins când am văzut postările celor care luptă împotriva cipurilor. Primul șoc a fost înregistrarea cu d-na judecătoare, apoi prosteste acelea de stradă care mie mi s-au părut penibile. Nefiind de acord cu așa ceva, am fost exclus din tabără. Și elucubrațiile au continuat.

Citat:

dacă spui că nu ești pentru cipuri, dar contrezi pe cei ce sunt împotrivă, ba-i și acuzi cu absurdul și dispersia răului, rezultă că ești pentru cipul ”cel bun” deși te juri că nu;.

Tu nu ai sesizat absurdul până acum? Cel mai recent este cazul studentei din SUA care "refuzând a fost dată afară", însă, în top, rămâne d-na judecătoare. Acestea sunt motivele pentru care contrez și nu sunt de acord cu iedologia asta prostească.

Citat:

și-apoi, dacă n-ar fi rău, deși e argumentat ca fiind periculos, atunci de ce spui că se dispersează răul care nu-i rău?.

Lupta acesta eu o văd altfel, o văd prin nevoință duhovnicescă, prin cultivarea virtuților, prin căință, prin rugăciune și post, printr-o viață liturgică intensă, prin strădania noastră de zi cu zi de a urma sfinților și prin ei implict Mântuitorului, prin unirea noastră cu El și Biserica Sa prin Sfintele Taine, într-un cuvânt prin asceză care este singura misiune internă a Bisericii. Nu prin a răspândi tulburare, isterie și ură, ci cu pace în suflet și echilibru, nu prin bravare ci prin răbdare, dragoste, prin iubire chiar și a vrășmașului, prin răbdarea crucii, văd eu adevărata luptă. Cum spunea și părintele Mihail Stanciu "să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă".

ovidiu b. 30.01.2013 19:08:42

Citat:

De fapt este o invitație să te definești cu rațiune sau înțelepciune(cum vrei) în tema acetui topic.

Sunt pentru a respinge actele biometrice în măsura în care noi putem. Un monah/monahie, un văduv/văduvă, oamenii care trăiesc mai simplu sau care trăiesc mai retrași/izolați de nebunia acestei lumi (pe care nimeni nu o poate contesta), mai ușor pot refuza aceste acte. Cei care pot să o trăiască fără aceste acte, să o facă, nimeni nu-i oprește. Dar o familie, soț și soție, care au copii de crescut sunt nevoiți să se folosească de ceea ce societate le oferă, de "nebuniile" acestei societăți pentru a putea trăi.

Oricum acceptarea actelor cu cip nu poate fi interpretată ca o lepădare de Hristos. Ceea ce va urma, Dumenezeu știe mai bine, un lucru e cert că sistemul tinde spre o globalizare politică, economico-socială și religioasă. Dar sunt de părere că trebuie să ținem unitatea BO și să nu generăm tot felul de curente chipurile anti-sistem, care sunt convins că vin de la vrășmaș. Atâta timp cât suntem în Biserică și ne vom ține de ea, cel rău nu va avea putere asupra noastră, iar Dumnezeu la momentul potrivit ne va da soluția, în cazul în care teoria că "implantarea cipurilor va fi obligatorie și fără de care nu vom mai putea face nimic (să cumperi/ să vinzi etc)" devine realitate. Dar nu văd o soluție a face "can can" din pericolul utilizării actelor cu cip și a ceea ce va veni (implantarea cipului). Noi sutem datori să trăim fiecare clipă cu și prin Hristos și nu să ne gândim mereu ce vom face. De ce ne îngrijim de ziua de mâine, când ziua de mâine poate fi a Domnului? De ce nu ne îngrijim de ziua de astăzi?

Să știi că actele biometrice de care noi ne tot plângem sunt consecința faptelor noastre, le merităm, ele vor veni ca urmare a fărădelegilor noastre. De asta eu îndemn la rugăciune și nu la isterie, frică și tulburare, iar când va fi cazul să mărturisim. Părinții și Biserica ne vor îndemna să o facem. Dar până atunci să ascultăm de ei, să rămânem în Biserică și cu Hristos și să nu luăm de bun tot felul de curente care se prezintă sub masca luptătorilor împotriva sistemului, dar care de fapt sunt chiar de ai lor, lupii în blană de oaie.

Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

eliza-georgiana 30.01.2013 23:24:57

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 499335)

ei lasa, nu te speria, o fi doar o defectiune telefonului, poate n/o fi asa 'smart'? o trebui sa-l inlocuiesti!
te pomenesti ca ai fi in stare sa urci pe cel mai inalt munte doar ca sa-mi citesti "profilul biometric" :)))) continui sa ma uimesti cu declaratiile astea :9:
cianura ar fi ultima "solutie" in caz ca nu ma gasesti prin satelit? sa fim seriosi, pana si romeo si julieta si-au acordat termen de respiro inaintea unei alegeri extreme! sa nu ne pierdem cumpatul :1:

eliza-georgiana 30.01.2013 23:34:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 499381)
A chatter robot, chatterbot, chatbot, or chat bot is a computer program designed to simulate an intelligent conversation with one or more human users via auditory or textual methods, primarily for engaging in small talk.

The primary aim of such simulation has been to fool the user into thinking that the program's output has been produced by a human (the Turing test). Programs playing this role are sometimes referred to as Artificial Conversational Entities, talk bots or chatterboxes.

The notoriety of Turing's proposed test stimulated great interest in Joseph Weizenbaum's program ELIZA, published in 1975, which seemed to be able to fool users into believing that they were conversing with a real human.

ELIZA's key method of operation (copied by chatbot designers ever since) involves the recognition of cue words or phrases in the input, and the output of corresponding pre-prepared or pre-programmed responses that can move the conversation forward in an apparently meaningful way (..).[4]

Thus an illusion of understanding is generated, even though the processing involved has been merely superficial.

ELIZA showed that such an illusion is surprisingly easy to generate, because human judges are so ready to give the benefit of the doubt when conversational responses are capable of being interpreted as "intelligent".

Thus the key technique here—which characterises a program as a chatbot rather than as a serious natural language processing system—is the production of responses that are sufficiently vague and non-specific that they can be understood as "intelligent" in a wide range of conversational contexts.

The emphasis is typically on vagueness and unclarity, rather than any conveying of genuine information.

m-ai zdrobit pur si simplu!!! :))))
n-am ce critica, esti fantastic!!
dupa sugestia ta cu "alta abordare" cum te plangeai lui Mihai, uite ce-ai ajuns: sa dai copy-paste de pe uichipedia!! pai asa? unde-i Alin cel original?
nu pot decat sa inteleg ca in felul tau stangaci (acrobat cum esti la sarit calu') atat te-ai priceput tu la a face complimente! "robot inteligent" :)))))) iata ce deductie tipic.....? masculina? poate o sa te lamureasca Mihai cand si-o repara telefonu si-o reusi sa-mi citeasca "cipul" cum e cu "de ce/ul" pentru care m-am nascut pentru ca el recunoaste indirect c-as fi o fiinta umana (un chat bot d-asta ce bolborosesti tu acolo n-ar avea cum sa se nasca nu? robotul e cum spui, un program, deci e creat!) astept sa vad la ce consens ajungeti, sunt foarte emotionata!! :)
exemplara atitudine de cititor de personalitate!! fie ea si "roboata" :))))) n-am ce sa mai zic... sunt paf....

eliza-georgiana 30.01.2013 23:37:33

Citat:

În prealabil postat de celestial_pottery (Post 499679)
:24::24::24:
Tare, frate, nu mai pot...

asa e "frate" , baietii astia sunt nauciti total de chat cu botul ala :)))))!! nici eu nu prea mai pot, dar incerc sa ii prind din urma :1:

eliza-georgiana 30.01.2013 23:55:53

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 499739)
Asta e părerea ta. Poți urmări istoricul, nu mai rețin dacă pe acest topic, cred că pe altul, inițial l-am contrat pe Alin. Apoi am fost surprins când am văzut postările celor care luptă împotriva cipurilor. Primul șoc a fost înregistrarea cu d-na judecătoare, apoi prosteste acelea de stradă care mie mi s-au părut penibile. Nefiind de acord cu așa ceva, am fost exclus din tabără. Și elucubrațiile au continuat.

Tu nu ai sesizat absurdul până acum? Cel mai recent este cazul studentei din SUA care "refuzând a fost dată afară", însă, în top, rămâne d-na judecătoare. Acestea sunt motivele pentru care contrez și nu sunt de acord cu iedologia asta prostească.

Lupta acesta eu o văd altfel, o văd prin nevoință duhovnicescă, prin cultivarea virtuților, prin căință, prin rugăciune și post, printr-o viață liturgică intensă, prin strădania noastră de zi cu zi de a urma sfinților și prin ei implict Mântuitorului, prin unirea noastră cu El și Biserica Sa prin Sfintele Taine, într-un cuvânt prin asceză care este singura misiune internă a Bisericii. Nu prin a răspândi tulburare, isterie și ură, ci cu pace în suflet și echilibru, nu prin bravare ci prin răbdare, dragoste, prin iubire chiar și a vrășmașului, prin răbdarea crucii, văd eu adevărata luptă. Cum spunea și părintele Mihail Stanciu "să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă".

daca un banal clip cu o oarecare judecatoare "te/a socat" si te-a determinat sa-ti reconsideri pozitia, probabil ca nu erai prea convins nici inainte de influenta "luptei anti-cip" in viata duhovniceasca, erai mai mult luat de val, iar judecatoarea te-a facut sa te rusinezi de "convingerea" ta :) acum crezi ca luandu/te dupa argumentele "rationale" pe care atat de "acidulat" le posteaza Alin, esti la adapost de "penibil" si alte elucubrații... Dar nu asta ar trebui sa te convinga, ci scrierile Sfintilor, sfaturile Parintilor si discutia personala cu duhovnicul! acolo e limanul si doar acolo gasesti motivele determinante care sa te situeze "impotriva"! la o adica e vorba de alegere, dar stii ca luati de val, ne e greu sa ne refuzam "micile placeri" care ne scutesc de batai de cap :)

e vorba de simplificarea vietii, de-a renunta rand pe rand la "nevoi", "necesitati" pentru ca noi dorim sa fim cu totii importanti si sa fim inconjurati cu de toate, in cele mai multe cazuri nu pentru slujirea aproapelui, ci pentru mandria noastra.

dar noi ne comportam exact ca-n descrierea Parintelui Cleopa:
Zice cel necredincios: "Da... Eu nu-s paianjen, sa traiesc c-o musculita mica, sau c-o musca. Eu am femeie, eu am copii, eu am dari la stat, eu trebuie sa mananc mult, sa fac...!" "O, rautatea ta, necredinciosule! zice Marele Vasile in Hexaimeron. Dumnezeu, Care hraneste pe paianjenul cel mic cu o musca mica si pe cel mare cu o musca mare, Acela hraneste si pe carida si verida - cei mai mari chiti ai lumii care traiesc in oceane (azi le spune balene albastre), si care unul din ei mananca intr-o zi cat doua sate, ca sa-ti arate tie ca El poarta grija de si de cel ce mananca o musca si de cel ce mananca cat doua sate intr-o zi; e din Cuvant pentru pronie al Marelui Vasile.
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...lui-81160.html

ce crezi o fi asta referitoare la lupta aia de care vorbesti tu acolo... cu nevoință duhovnicescă, prin cultivarea virtuților, prin căință, prin rugăciune și post??
drumul spre mantuire este si individual dar mult ajuta sa te stii sprijinit, sa fii in comuniune cu fratii tai :)

Mihailc 31.01.2013 21:24:14

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 499805)
cianura ar fi ultima "solutie" in caz ca nu ma gasesti prin satelit?

Ooo, să nu-mi spui că nu știai că între timp statul terorist a inventat cipul all inclusive, cu tot ce trebuie pentru buna psihotronizare a cetățeanului....

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 495093)

Daca dupa aceea li se va cere medicilor specialisti sa le administreze cate un dispozitiv ce contine o doza de cianura celor care nu accepta cardul

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:41:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.