Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

cristiboss56 02.02.2017 19:18:12

Protestele continuă!

Protestatarii s-au strâns, si in această seara, în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta, fiind nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale. Este a treia seară consecutivă de proteste.

"Am ieșit pentru copii, am ieșit pentru nepoți. Fiecare părinte își dorește să aibă copiii alături, nu să ne vedem o dată la trei, patru ani pentru..ce fac în țară? Se lovesc de cine? De acord, grațiază, dar ce face cei care vor fi grațiați. Le oferă locuri de muncă? Vor sta la colțul străzii și mă va tâlhări pe mine. Cum să fiu de acord cu chestiile astea? De acord, nu sunt condiții în închisori, dar în spitale, în școli? Cad copiii în secolul 21 în fosa septică", spune un protestatar din București.

"Ieșim pentru dreptate și pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru copii. Cred că oamenii care vin din bună-credință vor fi pașnici. Sunt mulții copii în jur. Sperăm ca premierul să se mai gândescă, să retragă ordonanța. Sperăm la bun simț al conducărtorilor", susține un participant la protest.

"Chestia cu băieții (n.r politicieni) ăștia, că renunța sau nu (n.r. la ordonanțe) e treaba lor. Nu renunțăm noi, noi știm ce avem de făcut", spune un alt protestatar.

cristiboss56 02.02.2017 19:21:23

Dragnea , tare in gură ca deobicei. . .

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că se duce o campanie de minciună și dezinformare, despre care a spus că "și eu dacă aș fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe motivarea și decizia Curții Constituționale, fără să mă uit pe ceea ce a adoptat Guvernul aș fi ieșit în stradă revoltat".

"Aș vrea să vă spun și câteva lucruri despre această campanie de minciună și dezinformare practicată în ultimele zile. Am auzit-o aseară pe Olguța Vasilescu spunând un lucru care este total adevărat. Și eu dacă aș fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe motivarea și decizia Curții Constituționale, fără să mă uit pe ceea ce a adoptat Guvernul aș fi ieșit în stradă revoltat. O asemnea mașinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluție și după Revoluție. Și au mai fost situații în care în România a fost folosit acest sistem profesionist de dezinformare", a declarat Dragnea.

"Aceeași mașinărie de dezinformare eu am mai văzut-o la revoluție", a completat Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi că orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept în România, cu referire la protestele de stradă din ultimele zile.

”PSD a câștigat alegerile în mod corect printr-un vot exprimat la urne de cetățeni. Guvernul a exercitat puterea de guvernare în mod legitim în baza votului primit în parlament în spiritul și litera constituției. Guvernul și partidele care îl susțin sunt în continuare determinați să exercităm într-un mod legitim și constituțional puterea executivă. A fost un vot de încredere pentru guvern, s-a reconfirmat susținerea în unanimitate pentru guvernul condus de Grindeanu”, a spus Liviu Dragnea.

cristiboss56 02.02.2017 19:30:27

Grindeanu rămâne pe poziții. . .

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că nu a luat în calcul demisia din funcție, așa cum au cerut protestatarii, subliniind că PSD a fost votat de milioane de oameni, și a adăugat că întâlnirea cu colegii săi de partid din Comitetul Executiv, care l-au propus în funcția de șef al Executivului, a fost importantă.

"Pentru mine a fost extrem de important să mă întâlnesc astăzi cu colegii mei, colegii din CEx, cei care m-au propus. A fost extrem de important pentru mine să văd ceea ce vor oamenii care m-au propus în această funcție. Și am mai spus lucrul acesta, am urmărit, urmăresc toate aceste manifestații. Sunt foarte mulți oameni de bună-credință, sunt alții, îmi pare rău, cum au fost grupurile violente de aseară, cu acțiuni cu care nu pot să fiu de acord", a declarat Sorin Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia, așa cum au cerut manifestanții.

Jurnaliștii au repetat întrebarea referitoare la demisie, invocând faptul că sute de mii de oameni au cerut să părăsească poziția de șef al Executivului, iar premierul în funcție a răspuns: "Și alte milioane bune au votat PSD".

La ieșirea din sala unde s-a ținut conferința de presă, Grindeanu a infirmat, însă nu la microfon, faptul că s-a gândit la varianta demisiei.

"Nu!", a spus premierul.

iuliu46 02.02.2017 21:23:00

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642462)
Eu ma gandesc cum primavara nu-l mai prinde pe Iohannis la cotroceni, ci in locul lui va fi Dragnea.

Nici pesedistii aia vechi din 90 nu viseaza asta. :71:

Copacel 02.02.2017 21:49:37

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642476)
Nici pesedistii aia vechi din 90 nu viseaza asta. :71:

Astia noi sunt de alt soi.Scoliti de Trump.:10:

AlinB 02.02.2017 23:05:51

Deja e un soi de comedie stupida.

AlinB 02.02.2017 23:07:41

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642458)
... comentează Nick Kochan într-un editorial publicat în cotidianul Financial Times intitulat "Măsurile din România în sensul dezincriminării sunt de salutat".

"Anunțul potrivit căruia se intenționează dezincriminarea unor forme de abuz în funcție, grațierea a aproximativ 3.000 de persoane condamnate pentru acte minore de corupție - măsurile se referă la persoane care au sustras mai puțin de 50.000 de euro de la stat - și eliberarea din închisori nu doar că relaxează penitenciarele, dar transmite și un avertisment zelului excesiv al Direcției Naționale Anticorupție (DNA)", argumentează editorialistul FT.

Si asta e cretin? "Financial Times" e si asta o gasca de cretini?
N-au pe cineva sa le traduca din romana un text de lege?

iuliu46 02.02.2017 23:17:39

In general articolele despre Romania aparute in presa straina, se traduc din romana in limba respectiva si nu invers. :)
Adica sunt scrise aici la noi si aparitia lor e platita intr-un fel sau altul ca sa serveasca anumite interese.

Lancelot 02.02.2017 23:45:08

ma, suntem de tot rahatul, o tara nemernica...

cum e posibil sa nu vina un meserias in drept sa ne explice clar ce se prevede in OUG?

edit.copacele, esti nationalist, ma? cum vine asta, bolsevic nationalist?

iuliu46 02.02.2017 23:48:35

Uite-l si pe asta, alta scroafa in copac :

http://www.stiripesurse.ro/erban-hui...r_1177389.html

Hotii astia ! Nu se mai poate cu hotii astia! :)

iuliu46 03.02.2017 00:19:31

Algica vrea ca si BOR sa treaca de partea poporului. In fata nedreptatii, oamenii curati ca Patriarhul Daniel si CTP ar trebui sa faca front comun.
Probabil episcopesele alea luterane deja au condamnat gestul PSD. :)

iuliu46 03.02.2017 00:34:40

Si faimoasa facultate din cadrul UVT, locul unde si-a dat doctoratul in drept chiar cucuveauamov, protesteaza fata de actiunile odioase ale guvernului. Nu se mai poate cu hotii astia! :21:

iuliu46 03.02.2017 01:43:15

Un jurnalist de la EvZ scrie si el ca Dragnea joaca de partea adversa:)

http://www.evz.ro/liviu-dragnea-un-s...exploziva.html

"Acțiunile Guvernului Grindeanu, care au înfuriat paroxistic o parte a
populației, apar ca decise personal de Liviu Dragnea și puse în
executare de un Guvern al Său, fără știința altor centre de putere din
PSD, formale ori informale. În afara cercului lui Liviu Dragnea, unul în
care se execută, nu se discută, nimeni nu a fost întrebat nimic, nimeni
nu a știut nimic! Până acum, unicul rezultat palpabil este relansarea
unui Klaus Iohannis care respira precum vorbește, din ce în ce mai greu" :71:

cristiboss56 03.02.2017 08:39:26

Piesă manifest : "Dacă Romania ar putea vorbi "

https://youtu.be/yM9XGAE8kmc

iuliu46 03.02.2017 09:06:38

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 642501)

Mi-au dat lacrimile. Sau miau. :)

cristiboss56 03.02.2017 10:07:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642503)
Mi-au dat lacrimile. Sau miau. :)

Miaumiauuu:)))

DragosP 03.02.2017 10:51:36

Alt tefelist...

CristianR 03.02.2017 11:23:18

Ce-i un tefelist?

CristianR 03.02.2017 12:46:19

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642489)
cum e posibil sa nu vina un meserias in drept sa ne explice clar ce se prevede in OUG?

Am găsit aici OUG s™i efectele ei explicate de un judecător.

Copacel 03.02.2017 13:13:44

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642511)
Am găsit aici OUG s™i efectele ei explicate de un judecător.

Haoleu , te trailes bahtalo, pai mai bine se pricepe o bulibasa decat asta
Cuplul Macovei-Danilet l-a albit pe Basescu pana si acolo unde nu intra soarele.:21:

cristiboss56 03.02.2017 13:15:59

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj după protestele masive din ultimele zile: "În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de pace", afirmă Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

"În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare.", afirmă patriarhul Daniel, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a agenției Basilica.

"Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite.", adaugă Patriarhul Daniel în mesajul transmis, care este și un "îndemn la rugăciune".

"Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi", îndeamnă Patriahul.

"Pacea și bucuria sunt două daruri Dumnezeiești care trebuie primite cu recunoștință, ele trebuie căutate și cultivate. Când omul nu mai are pace în suflet, în familie, când nu mai există pace în societate, toate se tulbură, toate se întristează, ajung în stare de confuzie. Dar pacea Dumnezeiască este armonia pe care Duhul Sfânt o construiește în sufletul omului, făcându-l să se uite la sine, în iubirea lui Dumnezeu și în iubirea față de semeni.", arată Patriarhul Daniel.

CristianR 03.02.2017 13:21:56

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642512)
Haoleu , te trailes bahtalo, pai mai bine se pricepe o bulibasa decat asta
Cuplul Macovei-Danilet l-a albit pe Basescu pana si acolo unde nu intra soarele.:21:

Și ce are a face? Aici e o analiză pe text, o comparație între prevederile vechi și cele noi. Nu asta ne interesează? Ca să știm despre ce vorbim.

Copacel 03.02.2017 13:28:19

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642515)
Și ce are a face? Aici e o analiză pe text, o comparație între prevederile vechi și cele noi. Nu asta ne interesează? Ca să știm despre ce vorbim.

Ai man las-o incolo de teatru.Ca amandoi stim ca virgula cauza reala nu este OUG lui peste prajit.Cauza reala este ca cei care au votat cu PNL/USRI nu accepta ca au pierdut alegerile din 11 Dec si vor sa ajunga la putere incalcand regulile jocului democratic. Insa pt asta se folosec tot de democratie pt a-si masca actiunile si de a se legitima in fata strainilor.
Ca oricum PSD si cei care au votat cu PSD nu vor ceda in vecii vecilor si cei care au votat cu PNL/USRI nu vor sa accepte infrangerea niciodata , deci o doar o chestiune de timp pana cand se va ajunge la razboi civil.
Parca am fi la gradi, ne ascundem duppa OUG, hai sa fim seriosi.

Toata lumea stie ca DNA actioneaza dupa principiul lui Beria: "Nu exista oamenii nevinovati, exista oameni de care nu ne-am ocupat".Dar si se vede orientarea stalinista-satanista a DNA-ului.

CristianR 03.02.2017 13:31:45

Păi uite că pe Lancelot, pe mine ș™i pe alț›i 300.000 ne interesează OUG, ca să știm de ce ne agităm.

Copacel 03.02.2017 13:36:26

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642517)
Păi uite că pe Lancelot, pe mine și pe alții ne interesează OUG, ca să știm de ce ne agităm.

Si pe altii cateva sute de mii.
Dar atunci cand o minoritate incearca sa rastoarne o majoritate
asta se cheama lovitura de stat,iar cei care o organizeaza dar si cei care participa se numesc teroristi.
http://image.stirileprotv.ro/media/i...6/61853074.jpg

iuliu46 03.02.2017 13:43:57

PSD deja a pierdut bre si nu de acum ci de ani de zile. Nu mai au cum sa schimbe lucrurile...poate doar sa scoata cateva milioane in strada si sa faca si ei scandal dar fara controlul butoanelor asta nu s-a intamplat si nici nu se va intampla vreodata in Romania.

PSD a pierdut din 2004 de cand licuriciul ala mare l-a preferat pe Basescu. Ca sa aiba liniste, ca ala facea scandal. Si ii va prefera mereu pe cei care l-au crezut atunci pe Basescu ca ii fura Nastase voturile. Ca aia sunt singurii care fac scandal si stapanul vrea liniste.

Plus ca acum exista un sistem care functioneaza. A functionat si in 2012 si functioneaza perfect si acum. Nu doar ca se "indigneaza" strainii fata de marsavia petrecuta in Romania, de la neamtul ala pe care l-au maritat cu fosta consilera a lui M10 si pana la cine vrei tu, nu numai ca oamenii muncii trimit scrisori in care condamna activitatea guvernului, dar dezerteaza chiar si ai lor. Ca multi au dosar sau se gandesc ca li se poate face un dosar, asa ca e mai sigur sa treci de partea poporului. :71:

Care vrea sa aiba o cariera cat de cat ... in politica sau in alt domeniu afectat de politica, sa fie sigur ca nu pierde busola si ca are mereu acelasi punct de vedere cu cei de la 22 sau Hotnews sau Digi sau cum s-o fi chema viitoarea televiziune unde or sa-i adune pe toti dupa Realitatea si Digi. Si vor avea mereu succes - daca gandurile exprimate de oamenii de la mijloacele de informare in masa de mai sus sunt si gandurile voastre cu atat mai bine, nici nu trebuie sa faceti vreun compromis. Ceilalti sa faca acest compromis sau daca nu-s in stare macar sa taca, nu sa viseze ca nu stiu ce o sa faca poporul sau PSD sau naiba stie cine ca nu o sa se intample nimic. Partea mai rea e ca nu vor avea succes nici alte partide care ar putea aparea. O sa avem USR si Demos ala in cativa ani. Cam bolsevici asa, dar macar o sa fie cinstiti. La fel de cinstiti pe cat erau si pesedistii cand aveau toate butoanele, unul nu era anchetat ca ar fi facut ceva. :71:

CristianR 03.02.2017 13:57:39

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642518)
asta se cheama lovitura de stat,iar cei care o organizeaza dar si cei care participa se numesc teroristi.

Dacă citeai articolul acela, puteam avea o discuție rațională. Dar tu nu asta vrei.

iuliu46 03.02.2017 14:14:26

Iohannis : "Romanii mei sunt in strada si am incredere in ei".
Sunt sigur ca sentimentul e reciproc. Bine ca macar a recunoscut ca aia-s romanii lui, si nu mai vorbeste despre cum se revolta romanii in general. :)

CristianR 03.02.2017 14:48:34

Copăcel, dă-ți seama că nu e deloc în interesul opoziției să preia acum puterea, când nu doar că e slabă, dar ar trebui să scoată din foc cu mâinile goale toate castanele încinse aruncate acolo de PSD. E ca și cum unii consumă și ceilalți achită nota de plată.

iuliu46 03.02.2017 14:58:06

Astea-s prostii. Orice partid de pe lumea asta ar prelua aproape la orice ora puterea. In afara poate de situatiile in care tara e in razboi, acolo e mai rau. Dar in rest, ii doare undeva de castanele pe care ar trebui sa le scoata. :)

Mai degraba m-as teme daca as fi pesedist. Dar daca as fi fost oricum imi dadeam demisia. Am scris pe fb pe 18 februarie : "Pesedistii nu au nici o sansa. Daca forteaza schimbari majore, vor pleca foarte repede de la putere. Daca nu, daca incearca sa se ocupe doar de economie si lasa catusele in grija celor care le au acum, vor supravietui un an sau doi dar nu ii apuca 2020 la putere. Asta s-a intamplat deja pe timpul lui Ponta si s-a sfarsit rau."

Si acum cred la fel. Daca nu s-ar amesteca in "justitie" or sa inceapa aia sa suspende ministri exact cum faceau pe timpul lui Ponta. Daca se amesteca, vedem ce se intampla. :)

CristianR 03.02.2017 15:13:37

Păi s-ar repeta situația cu guvernul Cioloș, care ar conveni de minune tot PSD-ului. Lasă-i pe ăștia la guvernare pentru vreun an, ar zice ei, să vedem pe unde scot cămașa bugetului (că n-au cum), să bage ei taxe și împrumuturi, ca noi să venim din nou, apoi, ca niște eroi, eliberându-i de vânzătorii de țară care nu vor să dea salarii mari poporului.

În stradă se cere retragerea OUG, eventual și demisia acestui guvern al lui Dragnea. Dar un nou guvern ar trebui să fie tot PSD. Nu poți schimba acum programul de guvernare. Cel mult după alegeri anticipate, dacă ar fi cazul.

GMihai 03.02.2017 15:15:21

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642518)
http://image.stirileprotv.ro/media/i...6/61853074.jpg

Te referi la faptul ca penalii din PSD și trepădușii lor sunt terorizați de ideea de a răspunde pentru infracțiunile comise ?

Mihnea Dragomir 03.02.2017 15:23:52

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642526)
În stradă se cere retragerea OUG, eventual și demisia acestui guvern al lui Dragnea. Dar un nou guvern ar trebui să fie tot PSD. Nu poți schimba acum programul de guvernare. Cel mult după alegeri anticipate, dacă ar fi cazul.

Da, dar in programul asta de guvernare (in forma lui publica, ma refer) zice si de gratierea ticalosilor ? Dar de dezincriminarea abuzului in serviciu, zice ?

iuliu46 03.02.2017 15:27:02

Citat:

Păi s-ar repeta situația cu guvernul Cioloș, care ar conveni de minune tot PSD-ului. Lasă-i pe ăștia la guvernare pentru vreun an, ar zice ei, să vedem pe unde scot cămașa bugetului (că n-au cum), să bage ei taxe și împrumuturi, ca noi să venim din nou, apoi, ca niște eroi, eliberându-i de vânzătorii de țară care nu vor să dea salarii mari poporului.

Sa profite de pe urma lui Ciolos ca sa ce ? Sa castige iar, sa faca iar guvern si sa o luam de la inceput ? :71:

CristianR 03.02.2017 15:28:45

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 642529)
Da, dar in programul asta de guvernare (in forma lui publica, ma refer) zice si de gratierea ticalosilor ? Dar de dezincriminarea abuzului in serviciu, zice ?

Bineînțeles că nu. Dar nu prea înțeleg unde bateți.

iuliu46 03.02.2017 15:30:15

Mai bine s-ar face anticipate cat mai repede si atunci daca iese tot PSD sa plece si Klaus si Luluta, iar daca ies ceilalti cu atat mai bine. Asa s-ar lamuri situatia, desi ma indoiesc ca foarte multi dintre useristi nu ar face tot acelasi circ pe care il fac si acum daca iar nu castiga. :)

CristianR 03.02.2017 15:31:06

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642530)
Sa profite de pe urma lui Ciolos ca sa ce ? Sa castige iar, sa faca iar guvern si sa o luam de la inceput ? :71:

Ar conveni ca soluție de avarie, să zicem. Sigur că ei doresc puterea acum. Dar când se vor eroda sunt convins că nu vor fi deranjați de eventualitatea vreunei moțiuni de cenzură. Cât mai aproape de alegeri, dacă se poate.

iuliu46 03.02.2017 15:35:08

Daca PSD ar mai fi fost vreun partid cat de cat, ar fi trebuit sa se opuna la referendumul lui Iohannis si daca ala ar fi intrebat "nu-i asa ca vreti toti sa fiti bogati si sanatosi ? " :)

Eu cred ca Basescu de exemplu, asa ar fi facut. Sau cel putin i-ar fi indemnat pe oameni sa nu participe indiferent de ce ar fi intrebat adversarii. Dar parca vad ca la noi va fi o veselie, toti se vor declara de acord ca e bine sa fim frumosi si bogati.

suslik 03.02.2017 16:10:28

Citat:

Cristian, tie ti se pare normal ca salariile sa fie mici?
Doamne, ce inregimentati sinteti voi, prooccidentalii.
Uite, de aia ma rog zilnic sa apara o splendida falie tectonica sub Bruxelles si Berlin, una pe linga care lantul vulcanilor din Pacificul de Vest sa fie apa de trasnpiratie. :) Poate ramineti curind fara idoli. Si, stati linistiti ca nu sint pro-rus, sub nici o forma: sper sa apara, pe aceeasi cale geologica, o mare interioara unde e Rusia acum. La propriu in ambele cazuri. (Sint precedente, ginditi-va la extinctia permian-triasica, cind practic un intreg continent a erupt in citeva luni sau ani. In ultima vreme chiar creste numarul vulcanilor activi.). Sint satul de imperii care vin sa ne ocupe (rusii) sau sa ne spolieze prin interpusi din institutiile de represiune (occidentalii), motivind ipocrit actiunilor lor criminale, si de rominii naivi si gregari care se aglutineaza sub steaguri straine oricind e rost ceva haleala (cazul masselor sarace) sau se autoamegesc conceptual (cazul inteelctualilor naivi sau conditionati politic-cultural prin regiunea in care traiesc, ca tine si Mihai). Sper ca prabusirea imperiilor (care, ca si crestini, stim cu totii ca e profetita) sa va ia jucariile/stapinii. Ia sa vedem, veti plinge dupa ele?
De acum inainte, cind o sa aud de o multinationala ca a dat faliment, o sa dau acatiste de bucurie. Sper sa ii vad pe tefelisti iesind in strada pe motive reale. Cum ar fi de pilda, ca vor muri de foame.

CristianR 03.02.2017 16:25:45

Tot încerc să aduc discuția mai la argumente și la realități mai concrete, să zic așa; și mai puțin la teorii și la persoane.
Sigur că nu sunt pentru salarii mici. Chiar cred că ar trebui să ajungem cât mai repede la media europeană. Dar cred că asta nu e posibil dacă nu oprești întâi robinetul banilor care se scurg aiurea, în buzunarele profitorilor. Degeaba promiți salarii (un pic) mărite, dacă nu poți să le dai.

Apoi, cred că toți - și Iuliu, și eu - chiar dacă avem opinii politice diferite, ne-am dori un stat de drept solid, adică unul în care instituțiile care legiferează și aplică legea să fie mai presus de influențele politice, să fie puternice și să-i trateze pe toți la fel. Dar e clar că nu suntem în situația asta. Asupra justiției se fac presiuni fie din interior, fie din afară. Diferențele între noi sunt că unii le considerăm mai nocive pe unele pe când alții pe celelalte.

Însă, repet, de dorit e ca Justiția să fie independentă. Nu știu dacă va fi cu adevărat așa vreodată. Dar șansele sunt cu atât mai mari cu cât cei care o vor așa sunt mai mulți și se exprimă în sensul ăsta.

Cred că sunt mai liber de idoli decât crezi și mai puțin prooccidental decât ești tu anti-; îmi place libertatea, însă; îmi place și echitatea; mă bucur când văd mulțimi de oameni dorind binele nu doar pentru ei, ci pentru toți.

Mediul multinaționalelor îmi e străin, nu le cunosc nici dinăuntru, nici din afară. Însă, văzând cum gândește Copăcel, pot spune că pot avea opinii surprinzătoare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:49:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.