Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Eu cu cine votez? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7272)

iuliu46 27.04.2012 21:31:16

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 441845)
Intarzierea=negocierea
Da' ii numa' inceputu'. Inceputu' sfarsitului lui.
Nici astia nu or ramane datori. Nu victoras. Ca el e cu scheletu-n dulap... mai sunt si alti tartori.
Scriu si io ca matale, bre.

Edit: Oajdea, cel de la Iasi a votat cu o bomboana !!!

Eu cred ca la prima motiune vom vedea daca s-a schimbat ceva.Daca parlamentarii puterii vor sta in banci fara sa voteze atunci am picat din lac in put...(oricum eu cred ca de cate ori se schimba puterea picam din lac in put ):1:
Cel mai prost lucru care se poate intampla acum este un echilibru de putere ca pe vremea razboiului rece in care fiecare parte avea bomba atomica si se santajau reciproc.Dar e si cel mai plauzibil lucru care se poate intampla...pacat.
Cred ca cel mai bun lucru pe care-l va face Ponta ca premier va fi ca ne-a scapat de Ungureanu.:21:

Adriana Cluj 27.04.2012 21:39:25

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 441848)
Eu cred ca la prima motiune vom vedea daca s-a schimbat ceva.Daca parlamentarii puterii vor sta in banci fara sa voteze atunci am picat din lac in put...(oricum eu cred ca de cate ori se schimba puterea picam din lac in put ):1:
Cel mai prost lucru care se poate intampla acum este un echilibru de putere ca pe vremea razboiului rece in care fiecare parte avea bomba atomica si se santajau reciproc.Dar e si cel mai plauzibil lucru care se poate intampla...pacat.
Cred ca cel mai bun lucru pe care-l va face Ponta ca premier va fi ca ne-a scapat de Ungureanu.:21:

E ceva vreme de cand nu m-am mai uitat la TV. Azi ma uit. Pe Antena 3.
Din ce am auzit pana cum, ca de fapt nu stau sa si privesc ci doar ascult... inca nu pot trage nici o concluzie, astia vorbesc, dar pana la fapte e cale lunga.
Ce as vrea sa nu mai vad: UDMR la guvern si in parlament., ca nu sunt partid.
Desi ii admir pentru perseverenta lor (si in special pe Gyorgy Frunda, daca ar fi si politicienii romani atat de proptiti pe picioarele din-darat, ar arata altfel lucrurile la noi) eu una nu vreau sa mai aud de unguri in guvern.

iuliu46 27.04.2012 21:55:28

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 441850)
E ceva vreme de cand nu m-am mai uitat la TV. Azi ma uit. Pe Antena 3.
Din ce am auzit pana cum, ca de fapt nu stau sa si privesc ci doar ascult... inca nu pot trage nici o concluzie, astia vorbesc, dar pana la fapte e cale lunga.
Ce as vrea sa nu mai vad: UDMR la guvern si in parlament., ca nu sunt partid.
Desi ii admir pentru perseverenta lor (si in special pe Gyorgy Frunda, daca ar fi si politicienii romani atat de proptiti pe picioarele din-darat, ar arata altfel lucrurile la noi) eu una nu vreau sa mai aud de unguri in guvern.

Adriana eu am alta parere, eu cred ca e mult mai bine cu UDMR in parlament ( nu in guvern ) decat cu tot felul de organizatii obscure in afara parlamentului.
Cei de la Antena e normal sa fie optimisti si sa invite oameni cu pareri asemanatoare dar daca ne uitam in urma la anii care s-au scurs de la revolutie nu cred ca eu pot fi optimist.

Adriana Cluj 27.04.2012 22:01:25

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 441854)
1.Adriana eu am alta parere, eu cred ca e mult mai bine cu UDMR in parlament ( nu in guvern ) decat cu tot felul de organizatii obscure in afara parlamentului.
2.Cei de la Antena e normal sa fie optimisti si sa invite oameni cu pareri asemanatoare
3.dar daca ne uitam in urma la anii care s-au scurs de la revolutie nu cred ca eu pot fi optimist.

1. asa o fi, eu una fiind in Ardeal, vad altfel lucrurile... (si sa stii ca una din stramoasele mele a fost unguroaica... dar eu is romanca, au bagat prea multa zazanie intre unguri si romani ca sa se poata mentine ei pe scaune...)
2. apoi sunt convinsa, doar au si ei o culoare
3. despre optimism, daca citesti postarile mele, vei vedea ca stau la fel... nici o speranta

Insa azi, vorba ioannei, nu pot sa nu am o mica satisfactie ca incep sa pice astia..prea ne-au ras in nas.... daca as fi vazut o urma de omenie, o urma de compasiune, eu as fi acceptat taierile altfel, sa zicem ca e nevoie de sacrificiu, sunt de acord daca trebuie facut, il facem.... dar sa vad ca ne rad mereu in nas, fara nici o mila...prea multa sfidare. Si n-am zis tot.

cum am scris mai sus as vrea alegeri mai dese, sa nu se invete asa de tare la furat..

iuliu46 27.04.2012 22:20:48

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 441855)
1. asa o fi, eu una fiind in Ardeal, vad altfel lucrurile... (si sa stii ca una din stramoasele mele a fost unguroaica... dar eu is romanca, dar au bagat prea multa zazanie intre unguri si romani ca sa se poata mentine ei pe scaune...)

Adriana eu nu ma refer la oamenii simpli, dar sant oameni pe lumea asta carora le place foarte mult sa se joace cu foarfeca pe harta altor tari.Din motivul asta cred ca este mai bine sa avem o formatiune in parlament decat niste oameni care vor sa-i conduca pe altii in afara parlamentului.Asa vad eu lucrurile, eu cred ca faptul ca in martie 90 s-a stins foarte repede conflictul din Tg Mures a fost o minune daca privim ce s-a intamplat in Iugoslavia sau Cehoslovacia si daca ne uitam la ce politicieni slabi am avut noi.

Adriana Cluj 27.04.2012 22:29:56

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 441861)
Adriana eu nu ma refer la oamenii simpli, dar sant oameni pe lumea asta carora le place foarte mult sa se joace cu foarfeca pe harta altor tari.Din motivul asta cred ca este mai bine sa avem o formatiune in parlament decat niste oameni care vor sa-i conduca pe altii in afara parlamentului.Asa vad eu lucrurile, eu cred ca faptul ca in martie 90 s-a stins foarte repede conflictul din Tg Mures a fost o minune daca privim ce s-a intamplat in Iugoslavia sau Cehoslovacia si daca ne uitam la ce politicieni slabi am avut noi.

astea-s niste ite tare incurcate, capetele sforilor nu-s la noi, is afara...

Doamne fii laudat, ca pana acum nu s-au atins de noi!
Vorba parintelui Paisie: sangele e cald inca (in Ardeal)

Theodor_de_Mopsuestia 27.04.2012 22:32:25

Tot aia e!

Toti sunt doar niste gunoaie de membri ai serviciilor secrete si societetilor de initiati, care fac teatru politic spre prostirea "fraierilor". Intr-o lume normala ar fi procesati, si asta fara asomare sau anestezie, ca faina proteica pentru ingrasamant sau hranirea pestilor din iazuri. Eu nu consider fiinte umane pe cei care sunt agenti naimiti ai oricui, numai ai propriului popor, nu. Au atata sange si lacrimi pe maini, incat cred ca si ingerii sunt socati.
Ah, am uitat, crestinul este victima ca vocatie, dupa unii. Nu are dreptul/nevoia sa lupte pentru o lume mai buna. Totul este ovinizarea umanitatii, adica translatia ei spre o specie destinata permanentei jertfe, proces inceput acum doua mii de ani.

Adriana Cluj 27.04.2012 22:54:02

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 441848)
Cel mai prost lucru care se poate intampla acum este un echilibru de putere ca pe vremea razboiului rece in care fiecare parte avea bomba atomica si se santajau reciproc.

Stai linistit ca n-au nici o bomba. Isi dau mana prin spate si se menajeaza reciproc (vedeti ca nu v-am dat prea tare la gioale? numai ne-am prefacut! ei, cand veniti voi la butoane faceti la fel!). Cel mai rau dau in aia care nu-s in nici o tabara, la orice nivel, ca doar caracatita asta are brate lungi, pe nivele, pana jos...
Stiu din experienta proprie, cate suturi am luat de la toti....

Edit: dupa cum ai raspuns mai jos se pare ca nu ai inteles, nu e vorba de ura, e vorba de a sta mereu impotriva lupilor pusi paznici la oi.

iuliu46 27.04.2012 23:08:17

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 441875)
Stai linistit ca n-au nici o bomba. Isi dau mana prin spate si se menajeaza reciproc (vedeti ca nu v-am dat prea tare la gioale? numai ne-am prefacut! ei, cand veniti voi la butoane faceti la fel!). Cel mai rau dau in aia care nu-s in nici o tabara, la orice nivel, ca doar caracatita asta are brate lungi, pe nivele, pana jos...
Stiu din experienta proprie, cate suturi am luat de la toti....

Eu cred ca sant multe bombe tinute in sertar.Poate intr-o zi vom vedea mai bine o mare parte din mizeria care e acum ascunsa sub pres.
Cred ca cel mai rau este pentru cei care lucreaza in institutiile publice si care-si urasc sefii...sa-i vada cum raman si in continuare in functie sub sigla USL acum.:71:

N.Priceputu 27.04.2012 23:10:26

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 441870)
Ah, am uitat, crestinul este victima ca vocatie, dupa unii. Nu are dreptul/nevoia sa lupte pentru o lume mai buna.

S-a mai spus, de multe ori, că, de fapt, creștinul nu trebuie să fie victimă și nu trebuie să fie pasiv. Din contră, are datoria să-i pese, să se implice, să mărturisească viața cea adevărată, să lumineze cu lumina lui Hristos, să-și facă datoria față de semeni. Iar asta, din nou s-a repetat, nu se face prin implicare politică (deși nici asta nu e exclusă), ci prin misiunea fiecăruia la locul unde se află, în profesia pe care o practică, cu oamenii pe care-i are în jur: dacă-i politician, să fie politician creștin, dacă-i judecător, asemenea, dacă-i doctor, ziarist, artist ș.a.m.d., acolo e câmpul lui de luptă.
Atitudinea de forță pe care o dorești nu poate decât să eșueze, așa cum au eșuat atâtea mișcări sau războaie care au adoptat eticheta de creștine.

Citat:

Totul este ovinizarea umanitatii, adica translatia ei spre o specie destinata permanentei jertfe, proces inceput acum doua mii de ani.
Umanitatea era „ovinizată” și pe vremea când Hristos vorbea oamenilor, asemănându-i de atâtea ori cu oile. Există turmă și există păstori. Responsabilitatea mai mare este, însă, evident, a celor din urmă. Lor li se cere să fie păstori buni, iar nu lupi în blană de oaie. Revolta oilor nu se poate solda cu alegerea unor păstori mai buni. Ei sunt o tagmă aparte, cred eu, căci oaia n-are vocație pentru așa ceva.

E normal să nu ne placă să fim manipulați, imbecilizați, folosiți în toate chipurile de lacomii lumii. Totuși, cred că trebuie mers mai adânc, la sursa răului, pentru că lăcomia, viclenia, manipularea, interesele meschine nu sunt apanajul organizațiilor masonice; ele se întâlnesc la tot omul aproape, însă devin, e adevărat, mai periculoase, puternice și evidente atunci când se organizează.

Theodor_de_Mopsuestia 28.04.2012 00:02:32

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 441884)
S-a mai spus, de multe ori, că, de fapt, creștinul nu trebuie să fie victimă și nu trebuie să fie pasiv. Din contră, are datoria să-i pese, să se implice, să mărturisească viața cea adevărată, să lumineze cu lumina lui Hristos, să-și facă datoria față de semeni. Iar asta, din nou s-a repetat, nu se face prin implicare politică (deși nici asta nu e exclusă), ci prin misiunea fiecăruia la locul unde se află, în profesia pe care o practică, cu oamenii pe care-i are în jur: dacă-i politician, să fie politician creștin, dacă-i judecător, asemenea, dacă-i doctor, ziarist, artist ș.a.m.d., acolo e câmpul lui de luptă.
Atitudinea de forță pe care o dorești nu poate decât să eșueze, așa cum au eșuat atâtea mișcări sau războaie care au adoptat eticheta de creștine.

Umanitatea era „ovinizată” și pe vremea când Hristos vorbea oamenilor, asemănându-i de atâtea ori cu oile. Există turmă și există păstori. Responsabilitatea mai mare este, însă, evident, a celor din urmă. Lor li se cere să fie păstori buni, iar nu lupi în blană de oaie. Revolta oilor nu se poate solda cu alegerea unor păstori mai buni. Ei sunt o tagmă aparte, cred eu, căci oaia n-are vocație pentru așa ceva.

E normal să nu ne placă să fim manipulați, imbecilizați, folosiți în toate chipurile de lacomii lumii. Totuși, cred că trebuie mers mai adânc, la sursa răului, pentru că lăcomia, viclenia, manipularea, interesele meschine nu sunt apanajul organizațiilor masonice; ele se întâlnesc la tot omul aproape, însă devin, e adevărat, mai periculoase, puternice și evidente atunci când se organizează.

Cristos a inviat!
Pai tocmai asta e, frate Priceputu: nu suntem termite, sa avem caste-lideri si caste-sclavi (vorba vine!). Eu nu ma consider oaie, si banuiesc ca nici fratia ta nu te privesti ca atare. Asupra trupului tau, mintii tale, casei si familiei tale, ai toate drepturile, desigur insa in spiritul credintei. NU suntem oi care sa se adune mecanic cand ordona pastorii, unde vor ei. Una sunt principii Bisericii, adica adevaratii pastori la care S-a referit Isus, si alta "pastorii" infami, lupii bipezi care ne conduc.
Problema cu oile e ca sunt, pragmatic vorbind, finte de consmat, iar spiritual, fiinte de jertfa. Odata ce Fiul S-a jertfit, o singura data si de ajuns pentru toti, toate si tot timpul, ce si cine ar mai fi de jertfit? Si mai ales cui?
Exista ceva numit inginerie a religiilor. Suna cinic, asa-i? ei bine, e ceva de care se folosesc subumanii bogati ai acestei planete, demult, recent si acum, pentru a insera in gandirea maselor diverse idei cu forta de inocul pentru a le servi scopurile.
In natura si Biserica, ambele ierarhii sistemice, facute de Cel Care este El Insusi Creator si Cap al oricarei ierarhii cosmice, da, admit ascultarea, teoretic fara rezerve. Insa in societate...e vital un feedback, si acesta inseaman ca abuzului i se poate opune si trebuie sa i se opuna, revolta. Ideea de a vrea sa conduci pe altii mi se pare o monstruozitate a egoului neinfranat. Iar cea de a vrea sa fii condus, este semnul unei efeminari spirituale, si nu numai. Sunt sigur ca, si fratia ta, si noi toti, in fata unei situatii critice am lasa balta mistica hegeliana a statului si/sau falsa smerenie, si am pune mana pe...ceva contondent. :D
Asta e, sunt genul de sceptic care nu crede in autoritatea fara baza spirituala.
Faptul ca un sistem social functioneaza nu inseamna neaparat ca bucura voia Domnului si sufletul omului....dimpotriva!
Scuze profunde pentru quasi-off-topic!

Adriana Cluj 28.04.2012 17:45:36

Ioi, boc vrea la primaria Cluj... poate face si el 0.5%...astia acasa nu stiu sa stea? poate gaseste ceva de cosit, de taiat cu securea...
numai tot asa ca paduchele in frunte?

DragosP 28.04.2012 18:08:19

Să alegeți bine!

guardian knight 28.04.2012 18:58:50

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 441870)
Toti sunt doar niste gunoaie de membri ai serviciilor secrete si societetilor de initiati, care fac teatru politic spre prostirea "fraierilor". Intr-o lume normala ar fi procesati, si asta fara asomare sau anestezie, ca faina proteica pentru ingrasamant sau hranirea pestilor din iazuri. Eu nu consider fiinte umane pe cei care sunt agenti naimiti ai oricui, numai ai propriului popor, nu. Au atata sange si lacrimi pe maini, incat cred ca si ingerii sunt socati.
Ah, am uitat, crestinul este victima ca vocatie, dupa unii. Nu are dreptul/nevoia sa lupte pentru o lume mai buna. Totul este ovinizarea umanitatii, adica translatia ei spre o specie destinata permanentei jertfe, proces inceput acum doua mii de ani.

Iarasi promovam, teoria conspiratiei universale !!!
De parca, lumea asta e bleaga, nu indracita, s-o poate conduce o mana de insi,ca pe o masina, unde vor ei ...!!! Ha,ha,ha !!!

guardian knight 28.04.2012 19:05:01

parere !

domnul Emil boc, a fost singurul primar, in mandatul caruia am simtit pentru prima data ca se misca lucrurile in Cluj-Napoca !
o fi avand acumulate o serie de greseli,erori (desi ne-a trecut criza si acuma noi dam cu pietre in el daca ne vdem din apa pe mal,bine-mersi !!!) insa, la nivelul administratiei locale cred ca ,pentru Cluj e inbatabil,fac pariu ca va castiga detasat ! Pe un vot, deja se poate baza !
Am zis !

iuliu46 28.04.2012 21:02:23

Cred ca are nevoie de mai mult decat un vot ca sa faca 0,5%. :24:

TunsDiana 01.05.2012 12:32:54

Ca tot e cineva aici care l-ar dori pe Diaconescu presedinte, domnule vsovivi, daca sunteti crestin ortodox, macar de curiozitate ati ascultat din declaratiile presedintelui d-voastra personal Diaconescu? Stiti ce a spus azi la el pe post? Imi pare rau ca nu am inregistrarea, dar sunt sigur ca se poate gasi online daca sunteti curios... Ca el nu da bani la preoti, ar putea sa dea dar nu da pentru ca el face mai mult bine oamenilor cu ajutorul partidului personal, pentru ca el va scadea taxele si impozitele, deci va ajuta mai mult oamenii decat preotii care promit venirea lui Hristos de 2000 de ani si acesta nu a ajuns inca! No comment, ma mir cum mai puteti sa il sustineti pe acest necredincios, d-voastra fiind crestin ortodox! Ar fi bine sa deschideti ochii bine sa vedeti cu cine aveti de-a face!

vsovivi 02.05.2012 11:19:04

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 441793)
Deci e clar, 'la plăcinte înainte, la război înapoi'... adică a căzut guvernul ca dovadă că țara a ieșit din criză și recesiune și e pe trend economic crescător și e pe plus și din pricina asta iată că sforarii și cumpărătorii de târfe politice au decis că are mare nevoie cineva ca să se erijeze mascându-se în băieți buni și să se reemane tot ei... la merite, ei autorii de fapt și de drept a tuturor dezastrelor și furâciunilor implementate de 22 de ani sau de 66 dacă ne gândim istoric.

Se pare deci că Bantonescu, Pontaju și isPisicu' ăla micu au corupt parlamentul demis de popor de multișor ca să credem noi că cică ei vor salva țara... și nu premianții gen: Ciorbea, Remeș, Boc, Ungureanu sau alții... ca Băsescu 'tiranul'.

Sunt bani de risipit... uraaaaaa! (vezi glosă de Mihai Eminescu)

Iar președintele Băsescu îl va desemna pe Ponta... așa că nu vă mai faceți atâtea griji... deșarte, dar nici nu vă bucurați că va fi tot mai rău și mai rău... sau poate că Domnul se va milostivi de noi, deși nu prea merităm. Poporul însă se va lumina până la urmă, așa că niciopagubă-n ciuperci deși mă doare cum de a fost posibil ca să cadă atât de rapid singurul guvern onorabil din ultima 100 de ani. În tot răul îi și-un bine... acum opoziția e puterea și puterea opoziția și tot așa viceversa vicentoarsa până innebunim... pînă la alegeri.

Dar nu vă speriați căci cei trei mușcătari și-au tăiat craca singuri de sub picioare... și urmează entuziasmul și surâsul Heroșimei.

Deci Ungureanu a fost sublim și nevinovat, iar Antonescu din păcate cam cretin, asta dacă vei compara discursurile, pe Ponta nu-l iau în socoteală că e pe drumul prostănacilor. Sper să fie aleși candidați la președenția României... că oricum când doi se bat al treilea câștigă și o să iasă deci DanDiaconescuDirect... asta dacă nu cumva între timp vine regele Mihail să-și preia țara distrusă după dezastrul de 66 de ani al impostorilor infatuați și stupizi și proști rău în obrăznicie și nerușinare.

Sincer aș fi vrut să rămână Ungureanu, era mai bine pentru țară, e un geniu, și nu degeaba s-a scos zvonul că ar fi evreu deși nu e... așa însă va fi mai bine pentru Adevăr.

Da-da... e cretin...rău și e iremediabil pierdut, jignește nonstop ca un jigolo și minte și jonglează cu tupeu infatuat și autoîntoxicat cu ironii xenofobe și misogine, e rodul fumurilor, adică esențialul: ei sunt uniunea uslașilor trădători... și după ce vă lecuiți de ciuma roșie, galbenă și albastră, că s-au băgat cei trei mușcătari pe ei înșiși sub steagul României, le mai lipsește doar stema aia a lui ceaușescu dar fără bogățiile pe care le-au furat și vândut între timp, că acum e clar cine au ajuns: doar niște marionete cretine ale fosilelor și dinozaurilor ce ne-au distrus de 66 de ani încoace, că doar de frică s-au înconjurat cu toți boșorogii ăștia vicleni din guvernul din umbră propus de Pontaju diversionist, de frica de răspundere... au fost aduși iar la butoane și bani sub masca experienței și competenței... păi nu e clar după 22 de ani despre ce experiență și competență e vorba? Fură, mint, deistrug, lapidează ca prădătorii... și asta fără să clipească, de parcă s-ar răzbuna pe hoți și exploatatori.

Deci după ce vă lecuiți, abea apoi o să puteți citi și asculta și vedea cu alți ochi și urechi mesajul geniului Ungurean rostit în parlament, a baciului care era totuși român și care defapt a fost ucis de Paște exact ca în baladă de fârtații lui ungureni și vrânceni și moldoveni că avea oi mai multe și bani mai mulți și minte luminată.

Câtă dreptate a putut să aibă Domnul ăsta... dar degeaba le spui peștilor și târfelor din bordelul politicii românești... căci tranzacțiile au contat la moțiune și nu adevărul.

Acum o să avem exact ceea ce merităm.

vsovivi 03.05.2012 09:00:10

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 442486)
Da-da... e cretin...rău și e iremediabil pierdut, jignește nonstop ca un jigolo și minte și jonglează cu tupeu infatuat și autoîntoxicat cu ironii xenofobe și misogine, e rodul fumurilor, adică esențialul: ei sunt uniunea uslașilor trădători... și după ce vă lecuiți de ciuma roșie, galbenă și albastră, că s-au băgat cei trei mușcătari pe ei înșiși sub steagul României, le mai lipsește doar stema aia a lui ceaușescu dar fără bogățiile pe care le-au furat și vândut între timp, că acum e clar cine au ajuns: doar niște marionete cretine ale fosilelor și dinozaurilor ce ne-au distrus de 66 de ani încoace, că doar de frică s-au înconjurat cu toți boșorogii ăștia vicleni din guvernul din umbră propus de Pontaju diversionist, de frica de răspundere... au fost aduși iar la butoane și bani sub masca experienței și competenței... păi nu e clar după 22 de ani despre ce experiență și competență e vorba? Fură, mint, deistrug, lapidează ca prădătorii... și asta fără să clipească, de parcă s-ar răzbuna pe hoți și exploatatori.

Deci după ce vă lecuiți, abea apoi o să puteți citi și asculta și vedea cu alți ochi și urechi mesajul geniului Ungurean rostit în parlament, a baciului care era totuși român și care defapt a fost ucis de Paște exact ca în baladă de fârtații lui ungureni și vrânceni și moldoveni că avea oi mai multe și bani mai mulți și minte luminată.

Câtă dreptate a putut să aibă Domnul ăsta... dar degeaba le spui peștilor și târfelor din bordelul politicii românești... căci tranzacțiile au contat la moțiune și nu adevărul.

Acum o să avem exact ceea ce merităm.

Lupta se va da pe un singur aspect:

se vor strădui cu toții ca să ne facă să ochim păcătoasa-sul pentru ca să ne fie milă de păcat și să-l râvnim și noi (pofta de mite și iubirea minciunii măririi de sine)...

...voi însă iubiți împreună cu Hristos pe cel păcătos și urâți păcatele voastre în care sunteți sau în care urmează să cădeți!.. și așa veți fi biruitori în alegeri, deci:

Iubiți pe Antonsecu pe Ponta pe Constantin, pe Băsescu, pe Patriciu, pe Boc, pe DDiaconescu, pe Ceaușescu, pe Iliescu, pe Voiculescu, pe securiști, judecători, privilegiați, senatori, politicieni și pe toți păcătoșii și procurorii și conducătorii însă urâți de moarte absolut toate păcatele lor ca nu cumva să devină ele ale voastre luându-i drept model pe ei...

Modelul nostru este Crucea Domnului... răbdarea până la sfârșit în toate fără să vă învoiți cu păcatul.

Ochiți deci prin lunetă și microscop păcatul și iubiți și lăsați păcătosul să trăiască liber... căci precis o să se pocăiască și smerească înaintea voastră... Iistoria ne arată clar cu tâlharii și desfrânații au moștenit împărăția înaintea fiilor și ucenicilor și îngerilor și robilor și sclavilor eliberați...

Citat:

Am înțeles să trăiți!
Nu v-am dat lecții ci doar am reiterat retoric ceea ce este scris de la singurul nostru Învățător și Stăpân, Domnul Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Deci să biruim gLumea că Iisus a biruit-o pe calea Golgotei... lăsându-se înviat de Tatăl Ceresc pentru noi.

vsovivi 07.05.2012 09:58:45

Toată gLumea a ajuns păcălită de flașnetarii băștilor roșii, de cei ce se erijează prin viclenie și răutate la merite, se emană impostorii mereu.

Dar Băștile Albe sunt singurele care reprezintă stânga cea adevărată, stânga Dumnezeiască a românilor... căci ei sunt străjerii regelui Carol al II-lea, deci mă întreb dacă pricepeți ce s-a întâmplat Iistoric vorbind?

Impostorii au furat băștile curate de la străjerii regelui soare al României Mari și le-au vopsit ca pe ouăle de paște și așa au păcălit ei toată gLumea.

Ce rămâne de făcut când acum s-a împlinit visul lui Stalin și al lui Hitler și al lui Cheguevara și al lui Mao și al altor fii iubiți ai poporului, oameni de nădejde, cârmaci gen Ceaușescu sau Dej sau Groza?.. păi nu trebuie să ne resemnăm ci trebuie să credem până la sfârșit în Iisus, adică trebuie să ne ducem crucea spre slava Lui fără să ne învoim cu păcatul, cu mândria, cu viclenia, cu minciuna, cu insulta și dezinformarea...

În Franța a ieșit francezul olendez, în Rusia kgbistul german, în Italia revin băștile roșii care l-au ucis pe Aldo Moro... deci iată cum toată gLumea e roșie, doar sfinții mai poartă băștile albe.

Nu vă temeți! Nu vă faceți griji... Dumnezeu este cu noi, deci biruiți gLumea, căci "ce-mi poate da mie lumea dacă îmi voi pierde Credința, și ce-mi va fi mie dacă voi cuceri și stăpânii toată glumea dacă sufletul meu îl voi pierde? Oricine își va scăpa sufletul său și-l va pierde iar cine și-l va pierde pentru Mine acela și-l va câștiga!" Deci ''iubiți-L pe Dumnezeu iubind păcătoșii și iubiți păcătoșii iubindu-L pe Dumnezeu și luptați împotriva minciunii, a mândriei, a păcatelor și a oricărui duh rău și viclean și necurat. ''
:67: Biruința vă așteaptă. Nu pierdeți prilejul!

Iar guvernul penal al Pontajului e de râsul curcilor... blablabla... adică e cea mai proastă poantă de care se bucură doar fanaticii extremei stânga-dreapta, comunismul extremist-masonic.
Păi cine a mai văzut ca statul să fie reprezentat în justiție, de pe scaune de miniștri, de către cei care tocmai se judecă și au proces cu statul care le cere să dea ei socoteală? (Jos Guvernul!.. adică sper să nu fie învestit de parlament... deși târfele cumpărate pe nimic n-au ce să mai facă ei acum, vor vota ce le cere 'peștele', rechinul șef de gașcă de prădători ce încearcă să se emane erijându-se la merite. Rău groaznic ne va fi cu guvernul susținut de trădători și tîrfe și extremiști, de râsul gLumii, adică ce s-a construit ca slavă dreaptă în 2 ani de post negru se va risipi în 6 luni, defapt e guvernul pierzării, vai nouă.)

vsovivi 09.05.2012 15:47:24

Tot au zbierat la PDL că de ce ascultă de FMI ca defapt acum să-i vedem cum ei cooperează perfect și sublim cu FMI, că doar StraussKhan era socialist extremist de-al lor (curvar, mafiot, proxenet, gangster, plin de bani și comunist cu bască roșie), și ce să vezi, banii noștri care trebuia să ni-i dea înapoi de la 1 martie, zi amânată ca să vadă dacă au de unde, așa cum a promis Boc și apoi MRU, iată că Ponta și FMI ni i-a luat și i-a transformat în mită pentru alegerile locale și ispită pentru alegerile parlamentare. Vi se pare normal ca din banii noștrii să fim mituiți și ispitiți ca să-i votăm pe fiii pierzării, pe narcisiștii sirenei ce dansează pe muzica flașnetarilor roșii?

Sau alte trăznăi penale, prin ordonanțe de urgență s-au anulat toate datoriile către stat ale celor care primiseră pensii speciale ilegale, pardon sporuri speciale ilegale, dar și datoriile celor care trebuiau să plătească statului impozit pentru banii încasați din dreptul de autor, și încă ceva vi se pare normal ca să aibă copiii de profesori privilegiul ca taxele pentru ei să fie diminuate sau anulate?

V-am spus eu că ăsta e guvernul penal... asta ca să nu mai vorbim de ministrul beat MANGă ce nu-și mai amintește cum a copiat un articol la virgulă ca fiind al lui, și zice aici că cică nu e altceva decât că Boc vrea să se răzbune!

După nici două zile v-am demonstrat!.. că băștile roșii ale impostorilor sunt defapt băștile albe ale străjerilor regelui soare al Romîâniei Mari, Carol al II-lea, pe care le-au furat și le-au vopsit ca pe ouăle de Paște.

La prima ploaie se va vedea... cum au pus-o pe Românikaa la zid!

Dar nici nu mai vreau cei 15% ÎNAPOI CĂCI PRACTIC LE CRESC LOR SALARIILE cu mult și nouă cu puțin și nu e drept ținând seama de decalajele hoațe apărute în 22 de ani și în 66 de ani...

...CI AȘ VREA CA SĂ ÎMPARTĂ CEI 15% ÎN MOD EGAL LA TOȚI BUGETARII, ȘI NU PROCENTUAL... AȘA CUM SUSȚINEA BOC PÂNĂ CE L-AU CORUPT CEI DE LA FMI.

vsovivi 09.05.2012 17:19:15

Și încă ceva, nu este numai guvernul penal ci și al băieților 'deștepți'...din energie.

Nu vă rămâne decât să plângeți în hohote după Boc și MRU... știu că n-o veți face... și știu că este rușinos să recunoști că iar te-au făcut băștile roșii ale flașnetarilor de care v-ați atașat, că v-au ajutat să protestați împotriva lui Băsescu dictatorul... că cică vă dă... vă dau ei... și au trecut abea 2 zile și totul e praf și pulbere... se întorc toate acțiunile penale direct prin lege!

Boc v-a dat post și rugăciune ca după 2 ani să arătați și voi bine ca slabul de la privat... ăștia vă dă în două zile înapoi toate păcatele de care ați fi scăpat.

Acuma nu mai strigă nimeni jos guvernul penal al băieților deștepți nu-i așa? Însă eu nici nu vreau să pice... să stea acolo la putere emanat și erijat ca să fie numai ei condamnați la nesfârșit să fure și să prade și să distrugă tot ce mai era bun în România... căci altfel voi nu credeți. După dezastru o să vie însfârșit regele... că nu mai va fi cine să se încumete să ridice țara din dărâmături. Dacă tot ați postit și nu mai sunteți grasul de la stat acum rugați-vă ca să fie Domnul mai milostiv cu noi... că iar am greșit la nivel înalt.

TunsDiana 09.05.2012 20:43:12

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444287)
Și încă ceva, nu este numai guvernul penal ci și al băieților 'deștepți'...din energie.

Nu vă rămâne decât să plângeți în hohote după Boc și MRU... știu că n-o veți face... și știu că este rușinos să recunoști că iar te-au făcut băștile roșii ale flașnetarilor de care v-ați atașat, că v-au ajutat să protestați împotriva lui Băsescu dictatorul... că cică vă dă... vă dau ei... și au trecut abea 2 zile și totul e praf și pulbere... se întorc toate acțiunile penale direct prin lege!

Boc v-a dat post și rugăciune ca după 2 ani să arătați și voi bine ca slabul de la privat... ăștia vă dă în două zile înapoi toate păcatele de care ați fi scăpat.

Acuma nu mai strigă nimeni jos guvernul penal al băieților deștepți nu-i așa? Însă eu nici nu vreau să pice... să stea acolo la putere emanat și erijat ca să fie numai ei condamnați la nesfârșit să fure și să prade și să distrugă tot ce mai era bun în România... căci altfel voi nu credeți. După dezastru o să vie însfârșit regele... că nu mai va fi cine să se încumete să ridice țara din dărâmături. Dacă tot ați postit și nu mai sunteți grasul de la stat acum rugați-vă ca să fie Domnul mai milostiv cu noi... că iar am greșit la nivel înalt.

Trebuiau alegeri anticipate, sa aleaga lumea ce doreste.

Cine, diavolul de Boc sa ne dea post si rugaciune, ce vorbiti?! Nu mai pot ei bugetarii de grasi ce sunt, cu 600 lei salar, foarte grasi n-am ce spune, ne ingrasam vazand cu ochii! Nu va e rusine sa ii faceti pe bugetari imbuibati?

Ce sa ii zic, sa fure astia, de parca PDL-ul d-voastra n-a furat! Lasati-o mai moale, ca nimeni nu o sa planga dupa Boc! Uitati ca Basescu e la putere de 8 ani! A avut timp sa fure 8 ani!

TunsDiana 09.05.2012 20:54:04

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 443658)
Toată gLumea a ajuns păcălită de flașnetarii băștilor roșii, de cei ce se erijează prin viclenie și răutate la merite, se emană impostorii mereu.

Dar Băștile Albe sunt singurele care reprezintă stânga cea adevărată, stânga Dumnezeiască a românilor... căci ei sunt străjerii regelui Carol al II-lea, deci mă întreb dacă pricepeți ce s-a întâmplat Iistoric vorbind?

Impostorii au furat băștile curate de la străjerii regelui soare al României Mari și le-au vopsit ca pe ouăle de paște și așa au păcălit ei toată gLumea.

Ce rămâne de făcut când acum s-a împlinit visul lui Stalin și al lui Hitler și al lui Cheguevara și al lui Mao și al altor fii iubiți ai poporului, oameni de nădejde, cârmaci gen Ceaușescu sau Dej sau Groza?.. păi nu trebuie să ne resemnăm ci trebuie să credem până la sfârșit în Iisus, adică trebuie să ne ducem crucea spre slava Lui fără să ne învoim cu păcatul, cu mândria, cu viclenia, cu minciuna, cu insulta și dezinformarea...

În Franța a ieșit francezul olendez, în Rusia kgbistul german, în Italia revin băștile roșii care l-au ucis pe Aldo Moro... deci iată cum toată gLumea e roșie, doar sfinții mai poartă băștile albe.

Nu vă temeți! Nu vă faceți griji... Dumnezeu este cu noi, deci biruiți gLumea, căci "ce-mi poate da mie lumea dacă îmi voi pierde Credința, și ce-mi va fi mie dacă voi cuceri și stăpânii toată glumea dacă sufletul meu îl voi pierde? Oricine își va scăpa sufletul său și-l va pierde iar cine și-l va pierde pentru Mine acela și-l va câștiga!" Deci ''iubiți-L pe Dumnezeu iubind păcătoșii și iubiți păcătoșii iubindu-L pe Dumnezeu și luptați împotriva minciunii, a mândriei, a păcatelor și a oricărui duh rău și viclean și necurat. ''
:67: Biruința vă așteaptă. Nu pierdeți prilejul!

Iar guvernul penal al Pontajului e de râsul curcilor... blablabla... adică e cea mai proastă poantă de care se bucură doar fanaticii extremei stânga-dreapta, comunismul extremist-masonic.
Păi cine a mai văzut ca statul să fie reprezentat în justiție, de pe scaune de miniștri, de către cei care tocmai se judecă și au proces cu statul care le cere să dea ei socoteală? (Jos Guvernul!.. adică sper să nu fie învestit de parlament... deși târfele cumpărate pe nimic n-au ce să mai facă ei acum, vor vota ce le cere 'peștele', rechinul șef de gașcă de prădători ce încearcă să se emane erijându-se la merite. Rău groaznic ne va fi cu guvernul susținut de trădători și tîrfe și extremiști, de râsul gLumii, adică ce s-a construit ca slavă dreaptă în 2 ani de post negru se va risipi în 6 luni, defapt e guvernul pierzării, vai nouă.)

Guvernul pierzarii a fost PDL-ul! Guvernul care lupta impotriva poporului, asta era, guvernul genocidului! Nu cred ca e nimeni mai rau ca ei, poate numai daca Doamne fereste nu ar iesi Diaconescu!

Adriana Cluj 09.05.2012 21:36:52

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444287)
Boc v-a dat post și rugăciune

Asa-i cum zici, nu te contrazicem.....

Da cu dansul ce-au avut?

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...vul-postavaru/
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-penticostale/

si vestea cea buna:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ai-fi-evacuat/

vsovivi 10.05.2012 10:15:27

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444337)

:39: Adică e vinovată Elena Udrea de la turism că respectivii (care or fii ei) au proiectat pârtia aia direct prin Chilia lui Onufrie? Interesante speculațiile astea :24:... Chiar te pomenești că precis ea e vinovată, precis o fi zis: ''vă aprob bani numai dacă-l mutați pe Onufrie, dacă-i desfințați chilia și-l băgați în păcat, îi băgați o poză cu mine goală''... Fiți serioși!

Citat:

TunsDiana:
Trebuiau alegeri anticipate, sa aleaga lumea ce doreste.

Cine, diavolul de Boc sa ne dea post si rugaciune, ce vorbiti?! Nu mai pot ei bugetarii de grasi ce sunt, cu 600 lei salar, foarte grasi n-am ce spune, ne ingrasam vazand cu ochii! Nu va e rusine sa ii faceti pe bugetari imbuibati?

Ce sa ii zic, sa fure astia, de parca PDL-ul d-voastra n-a furat! Lasati-o mai moale, ca nimeni nu o sa planga dupa Boc! Uitati ca Basescu e la putere de 8 ani! A avut timp sa fure 8 ani!

Guvernul pierzarii a fost PDL-ul! Guvernul care lupta impotriva poporului, asta era, guvernul genocidului! Nu cred ca e nimeni mai rau ca ei, poate numai daca Doamne fereste nu ar iesi Diaconescu!
Se vede că ai rămas pătimașă și oarbă... Și doar ți-am zis că ai mâncat din aluatul fariseilor și flașnetarilor roșii, precis ți-a dat și ție bască roșie. Cu ce te-a ispitit și te-au păcălit? Ți-au promis că o să-ți reducă cota unică de 16% în 2013?.. că precis ai sub 1600lei așa ca mine, sau că din cei 15% ce trebuia să-i primim din Ianuarie o să-ți dea mită 8% înainte de alegerile locale, în iunie, și apoi ispită 7% după alegerile parlamentare?.. în decembrie! Adică din banii tăi te mituie și te ispitește și tu ești supărată tot pe Boc căruia ar trebui să-i mulțumești în genunchi că mai ai astăzi un salar sau o pensie sigură?!

Draga mea, acolo unde scrie ISpită te rog să citești ISsalar sau ISpensie și poate ai să te lecuiești de mitele și ispitele fariseilor și flașnetarilor roșii...

Oare nu v-am mai spus că băștile lor sunt furate de la străjerii regelui Carol al II-lea, regele soare al României Mari, le-au furat de la străjeri... băștile albe, pe care le-au vopsit ca pe ouăle de paște și acum se laudă ei cu ele?.. și aduc păunițe de la Rio sau din alea mai ieftine și fac tot felul de drăcovenii pe la mare... se grozăvesc că au reușit să doboare guvernul, prin cumpărare de târfe politice... se laudă peștii.

Cât vă trebe vouă ca să deschideți ochii ăia mari și să ascultați pe Dumnezeu?

Ți se pare normal ca Ponta să lapideze bugetele locale din răzbunare? Și tu încă susții guvernul ăsta penal? Păi Marga cică a fost informator la securitate și preda filozofia comunistă, ateistă, Constantin e sluga altui informator și vrea nebunia cu TVA diferențiat de parcă ar ieftini cineva prețurile, Mang e dovedit drept plagiator, Georgescu împreună cu Văcăroiu și Isărescu în 90-96 a devalizat poporul român emițând monedă fără acoperire sărăcind toate economiile oamenilor și au devalizat toate băncile naționale și a mai lucrat și la FNI, doar a plecat în loc să-i de în gât, deci a primit ceva să tacă... Diaconu se află în proces cu statul și acuma el este statul... Băncioui și Ponata și ală care nu a plătit TVA la stat, Negoiță de la PSD, ai uitat că făceau distracții pornografice la partid, cu tinerele TSDiste?

Voi nu vreți să credeți nici dacă vedeți... căci voi sunteți otrăviți complet de neghinele din bârfele prădătorilor care vă jupoaie de 66 de ani!

Lasă pătimășia anti PDL și privește realitatea!

Ți-am zis: isPITĂ=isSALAR=isPENSIE...

Deci draga mea, fii foarte bine atentă la acest IS cu care te păcălesc politicienii de care-ți place ție că-s mai răi, mai trufași, că se dau drepți și strigă prindeți hoții, căci acest IS înseamnă fărădelege și lepădarea sfințeniei, lepădarea de Dumnezeu ca pentru o mită să le faci lor jocurile, adică să te ridici unealtă sculată a antichristului... deci nu lupta tu pentru poftele infidele ale satanei... ci auzi-L pe Dumnezeu, amintește-ți ce-ți cere El:

POST și RUGĂCIUNE! și Credință apoi... dacă vrei să-ți spele Domnul basca pentru ca să devină ea albă imaculată așa cum era ea pe vremea regelui soare.

Adriana Cluj 10.05.2012 11:26:11

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444417)

Se vede că ai rămas pătimașă și oarbă..

Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului!:4:
Sau mai era o vorba: cu barna si paiul...

vsovivi 10.05.2012 11:46:46

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444428)
Citat:

În prealabil postat de vsovivi http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif

Se vede că ai rămas pătimașă și oarbă..
Sau mai era o vorba: cu barna si paiul...
Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului!:4:

Păi eu am pătimășia dreptății și a adevărului... căci am susținut alianța DA, însă PNL-ul s-a luat după Patriciu și Vântu, i-a alungat de la guvernare pe PDL și a guvernat susținut de PSD și UDMR iar apoi n-au mai vrut să vină la guvernare în 2009 și a trebuit să facă pact PDL-ul, jumi-juma, cu PSD-ul iar după un an când s-au terminat banii și au înțeles că nu mai e nimic de prădat și că din opoziție e mai ușor au fugit din ham și din opoziție au încercat de 12 ori răsturnarea guvernului, lăsând tot greul pe o singură gloabă... care abea abea ne-a scos la mal.

Dar cine i-a ales pe ei? cine i-a votat că poporul a votat alianța DA, iar alianța asta e alianța BA, au dat lovitură de parlament și s-au autoînscăunat la guvernare fără niciun suport popular decât sondajele lor, întreabă ei 2000 de oameni și extrapolează la 20 de milioane...

Guvernul ăsta al băieților deștepți nu e numai penal și imoral dar e și ilegitim! Nu are suport popular dovedit prin alegeri libere la termen... e guvernul hoților și revoltaților impostori ca să se emane la putere și să se erijeze la merite.

Și spui că eu vorbesc de funie în casa spânzuratului? Păi nu vezi cu ne-au pus lațul de gât? Nu-i vezi cum distrug România în nici 1 săptămână? Ce să mă aștept după 1 lună sau după 6? Mai rău decât cutremurul din 77.

Uite ne promite madam fostă șefă la pensii, aia care a calculat pensiile preferențiale și a produs atâtea recalculări anapoda... deci nomenclaturista de la pensii ne promite în decembrie că ne dă 0,4% în plus dacă tăcem și acceptăm să ne dea banii abea în decembrie! Iar vicepremierul de finanțe plusează încă 0,1%.

Ăștia nici n-au început bine guvernarea și ne-au luat cei 15% promiși de BOC prin muncă cinstită și au făcut din ei mită și ispită și licitație publică de procente după virgulă!

Nu vedeți voi că nouă ne revine 15% din nimic din 1000 lei iar lor 15% din 5000?

Deci lor își dau bani mereu procentual iar pe noi ne momesc și ne mituie!

Să ne dea la toți sumă egală și nu procent! Din volumul cât e în PIB să-l împartă în mod egal la toți bugetarii!

Deci draga mea, tocmai asta vă spun mereu: vorba aia cu bârna și paiul! Dar voi n-aveți urechi de auzit ca să vedeți cu ele ci voi vă luați doar după bârfe și speculații și răutăți căci vouă vă plac buruienile nemulțumite că-s grase și frumoase... vai de mama lor... ele fără plantele bune puse de grădinar n-ar avea de mâncare absolut nimic! De ce țineți cu buruienile roșii? Scoateți neghinele din inima voastră!

Adriana Cluj 10.05.2012 13:07:47

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444433)
De ce țineți cu buruienile roșii? Scoateți neghinele din inima voastră!

de unde ai scos-o pe asta?
intrebare dificila si stanjenitoare: oare cine mai are putere sa-ti citeasca postarile abracadabrante? sau sa li zic aiuritoare?

iuliu46 10.05.2012 13:16:03

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444464)
de unde ai scos-o pe asta?
intrebare dificila si stanjenitoare: oare cine mai are putere sa-ti citeasca postarile abracadabrante? sau sa li zic aiuritoare?

isPITĂ=isTERIE :21:

TunsDiana 10.05.2012 13:22:48

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444433)
cu PSD-ul iar după un an când s-au terminat banii și au înțeles că nu mai e nimic de prădat și că din opoziție e mai ușor au fugit din ham și din opoziție au încercat de 12 ori răsturnarea guvernului, lăsând tot greul pe o singură gloabă... care abea abea ne-a scos la mal.

!

Va cam contraziceti cand spuneti ca au plecat in opozitie ca era mai usor si apoi au incercat sa dea jos guvernul, pai daca era greu de ce au incercat sa dea jos guvernul, de ce ar fi vrut sa le fie iar greu la guvernare?

1. Nici PDL-ul nu mai e legitim demult, cam de cand au fost revoltele in strada in ianuarie, daca aveau bun simt si nu tineau de ciolan, isi dadeau demult demisia de onoare!

2. De unde sunteti asa de sigur ca detineti cheia adevarului absolut! De unde stiti ca sunteti cu dreptatea si adevarul?

Eu nu sustin ca detin adevarul absolut, nu ma erijez in cunoscator absolut ca d-voastra, se poate sa gresesc in ce afirm, doar oameni suntem si putem gresi, eu am spus ce am vazut in jur, nu poti sustine la nesfarsit un partid care a facut rau oamenilor si impotriva caruia s-a rasculat lumea!

Nu sunt o sustinatoare a USL-ului, sustin ca ar fi trebuit facute alegeri anticipate ca sa vedem si noi ce vrea poporul, din moment ce au fost revoltele, e clar ca PDL-ul n-a mai fost dorit de oameni, la noi nu exista onoare intre politicieni, numai lupta pt ciolan!

Consider ca d-voastra sunteti patimas pt ca vedeti totul prin prisma PDL-ului pe care ii vedeti ca pe D-zeu pe pamant, nu sunteti obiectiv defel, daca vreti sa nu mai fim noi patimasi, orbi si inselati de flasnetarii rosii, ar trebui sa nu ne mai provocati cu posarile d-voastra pline de subiectivitate si partinire in favoarea lor!

vsovivi 10.05.2012 13:51:44

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 444474)
Va cam contraziceti cand spuneti ca au plecat in opozitie ca era mai usor si apoi au incercat sa dea jos guvernul, pai daca era greu de ce au incercat sa dea jos guvernul, de ce ar fi vrut sa le fie iar greu la guvernare?

1. Nici PDL-ul nu mai e legitim demult, cam de cand au fost revoltele in strada in ianuarie, daca aveau bun simt si nu tineau de ciolan, isi dadeau demult demisia de onoare!

2. De unde sunteti asa de sigur ca detineti cheia adevarului absolut! De unde stiti ca sunteti cu dreptatea si adevarul?

Eu nu sustin ca detin adevarul absolut, nu ma erijez in cunoscator absolut ca d-voastra, se poate sa gresesc in ce afirm, doar oameni suntem si putem gresi, eu am spus ce am vazut in jur, nu poti sustine la nesfarsit un partid care a facut rau oamenilor si impotriva caruia s-a rasculat lumea!

Nu sunt o sustinatoare a USL-ului, sustin ca ar fi trebuit facute alegeri anticipate ca sa vedem si noi ce vrea poporul, din moment ce au fost revoltele, e clar ca PDL-ul n-a mai fost dorit de oameni, la noi nu exista onoare intre politicieni, numai lupta pt ciolan!

Consider ca d-voastra sunteti patimas pt ca vedeti totul prin prisma PDL-ului pe care ii vedeti ca pe D-zeu pe pamant, nu sunteti obiectiv defel, daca vreti sa nu mai fim noi patimasi, orbi si inselati de flasnetarii rosii, ar trebui sa nu ne mai provocati cu posarile d-voastra pline de subiectivitate si partinire in favoarea lor!

Păi de aia că atunci era criză, economia mergea la vale și au prădat toți banii din minister în 9 luni, au lăsat deficit de 6%, au angajat proiecte neplătite cu nemiluita, au lăsat datorii la medicamente și în sănătate, salarii și pensii mărite și urmau alegerile prezidențiale și era mai bine în opoziție iar acum când iar au dat guvernul jos și s-au erijat la merite ca în 2000, acum economia e stabilă și merge în sus, sunt bani și e rost de pradă... iar eu nu mă contrazic ci tu nu vrei să crezi nicidacă vezi și nicicum fiindcă ție îți plac buruienile și ți-e frică de ele și de aia nu vrei să scoți neghinele din inima ta și să lepezi buruienile roșii.

1. Păi nu și-a dat Boc demisia? Însă guvernele se sprijină pe alegeri și nu pe revolte bine dirijate de sindicatele roșii ce ascultă de gura puturoasă a baborniței de la butoane și nici pe sondaje sau tembeliziuni, iar în alegeri poporul a votat doar PDL și PNL majoritar, alianța DA și nu asta care s-a format, alianța BA, și a votat de 3 ori (inclusiv suspendarea) majoritar cu Băsescu și cu referendumul deci a demis senatul și senatorii majoritari, iar revoltele sunt instrumentate de cretinii care zgândăre mațele ca să nu priceapă prostimea că Băsescu nu avea de ales când a propus măsurile respective de post negru pentru grasul de la stat... și nici acum nu vor să priceapă că ne aștepta colapsul mult mai rău ca în Grecia că pe noi nu ne-ar fi sprijinit nimeni ci ne-ar fi sfârtecat.

Deci de aia au încercat 12 dărâmări de guvern ca să intrăm în colaps și să dea vina pe PDL cum au dat pe PNȚCD căci și-au înfiltrat toți securiștii și acolo și au dat vina pe nepoții lui Diaconescu și caltaboșii lui Remeș deși el a scos țara din incapacitate de plată și a dus țara pe creștere prin reducerea impozitului până la 5% pentru exportatori!

2. Uite draga mea, de aici.

Revoltele nu justifică ceva ci doar alegerile libere în cunoștiință de cauză și nu alea bazate pe bârfe sau pe răstălmăciri ale adevărului și dreptății!

iuliu46 10.05.2012 13:58:28

Cand a votat poporul PDL si PNL majoritar ? :24:

Rezultatul alegerilor din 2008 :

Camera Deputatilor :
PSD+PC 2.279.449 voturi (33,09%), PD-L 2.228.860 voturi (32,36%), PNL 1.279.063 voturi (18,57%) si UDMR 425.008 voturi (6,17%).

Senat :

PSD+PC 2.325.968 voturi (34,16%), PD-L 2.312.358 voturi (33,57%), PNL 1.291.029 voturi (18,74%) si UDMR 440.449 voturi (6,39%).

De ce nu PSD si PNL sau PSD si PDL ? Adica PDL are voie sa conduca de pe locul 2 cu parlamentari furati de la toate partidele iar cand se schimba lucrurile se distruge tara ?
Spala-ti basca in vreo 10 ape si o sa vezi ca a ta e rosie.:24:

vsovivi 10.05.2012 14:19:31

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444484)
Cand a votat poporul PDL si PNL majoritar ? :24:

Rezultatul alegerilor din 2008 :

Camera Deputatilor :
PSD+PC 2.279.449 voturi (33,09%), PD-L 2.228.860 voturi (32,36%), PNL 1.279.063 voturi (18,57%) si UDMR 425.008 voturi (6,17%).

Senat :

PSD+PC 2.325.968 voturi (34,16%), PD-L 2.312.358 voturi (33,57%), PNL 1.291.029 voturi (18,74%) si UDMR 440.449 voturi (6,39%).

De ce nu PSD si PNL sau PSD si PDL ? Adica PDL are voie sa conduca de pe locul 2 cu parlamentari furati de la toate partidele iar cand se schimba lucrurile se distruge tara ?

Păi era alianța DA și PSD avea alianță electorală cu PC... deci e clar, poporul votase dreapta în proporție de 57% dacă UDMR e și el de dreapta, iar PC-ul și el se vrea de dreapta, deci 60%...

Căci politicienii corupți nu susțineau că se vor alia cu PSD-ul, ci doar în ascuns făceau jocurile băieților deștepți și a privilegiaților și specialilor...

Deci nu te fă că ai uitat realitatea, că degeaba râzi că nu ai dreptate!

Abea acum e pe față alianța BA, cuplajul extremei stânga-dreapta, comunist-masonică, USLașii trădători de neam și de țară și de rege, și nu sunt probați ei în alegeri ci doar s-au plăcut din minteres, au dat lovitură de parlament și s-au erijat la merite și la bani. Nu vă e clar?

Deci dragul meu pișicher, tu râzi degeaba!.. tocmai de 10 mai, păi dacă nu era Boc și Băsescu, așa ne sfârtecau rușii cu austoungaria și cu turcii de nu ne vedeam dacă intram în incapacitate de plată. Norocul nostru a fost credința lui Ciorbea și a lui Boc... păcat că pe primul l-au cumpărat băștile roșii.

vsovivi 10.05.2012 14:41:31

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444471)
isPITĂ=isTERIE :21:

Nu e corect, lipsește un R căci formula este isPITĂ= isTERRIE...

Hai că ești simpatic... păcat că ești distrat tocmai de 10 Mai.
Citat:

Oricât o spăl tot gri rămâne... că-s păcătos, străjerii veritabili o au însă albă, un alb sfânt și imaculat...

iuliu46 10.05.2012 14:55:14

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444486)
Păi era alianța DA și PSD avea alianță electorală cu PC... deci e clar, poporul votase dreapta în proporție de 57% dacă UDMR e și el de dreapta, iar PC-ul și el se vrea de dreapta, deci 60%...

Căci politicienii corupți nu susțineau că se vor alia cu PSD-ul, ci doar în ascuns făceau jocurile băieților deștepți și a privilegiaților și specialilor...

Deci nu te fă că ai uitat realitatea, că degeaba râzi că nu ai dreptate!

Abea acum e pe față alianța BA, cuplajul extremei stânga-dreapta, comunist-masonică, USLașii trădători de neam și de țară și de rege, și nu sunt probați ei în alegeri ci doar s-au plăcut din minteres, au dat lovitură de parlament și s-au erijat la merite și la bani. Nu vă e clar?

Deci dragul meu pișicher, tu râzi degeaba!.. tocmai de 10 mai, păi dacă nu era Boc și Băsescu, așa ne sfârtecau rușii cu austoungaria și cu turcii de nu ne vedeam dacă intram în incapacitate de plată. Norocul nostru a fost credința lui Ciorbea și a lui Boc... păcat că pe primul l-au cumpărat băștile roșii.

Alianta DA e numai in capul tau, alianta DA s-a rupt in anul 2007 tocmai din cauza ca oamenii pe care tu ii sprijini sant comunisti vopsiti.PDL nu e de dreapta sau de stanga e cum bate vantul.
Deci tu te-ai dus si ai votat cu Basescu si cu partidul lui in 2008 nu cu Alianta DA. Basescu al tau a vrut sa distruga PNL.
Credinta lui Boc in draci sau care credinta ? Omul ala si stapanul lui au omorat oameni prin prostiile pe care le-au facut.

iuliu46 10.05.2012 14:58:58

Adica ce-a ajuns adevarul. Individul care-l uraste si jigneste pe rege de fapt ii vrea binele.:24:

vsovivi 10.05.2012 15:20:19

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444506)
Adica ce-a ajuns adevarul. Individul care-l uraste si jigneste pe rege de fapt ii vrea binele.:24:

Nu ți-am zis că ești pișicher? Cine a zis că-l urăște? El a formulat o părere în ce privește abdicarea însă tot el a afirmat că întoarcerea armelor a fost corectă, asta poate n-ai remarcat. Pișicherii au sărit să-l apere pe rege pentru foloase electorale, ei care l-au hăituit în toată lumea și nu l-au lăsat să vină în țară oprindu-l și alergându-l prin aeroport, nu l-au lăsat decât atunci când devenise un ex, și pentru ei era prea bătrân ca să-i încurce, puteau lansa lozinca: ''e prea bătrân''...

Citat:

Alianta DA e numai in capul tau, alianta DA s-a rupt in anul 2007 tocmai din cauza ca oamenii pe care tu ii sprijini sant comunisti vopsiti.PDL nu e de dreapta sau de stanga e cum bate vantul.
Deci tu te-ai dus si ai votat cu Basescu si cu partidul lui in 2008 nu cu Alianta DA. Basescu al tau a vrut sa distruga PNL.
Credinta lui Boc in draci sau care credinta ? Omul ala si stapanul lui au omorat oameni prin prostiile pe care le-au facut.
Alianța DA există și acum la bază doar că în PNL camarila broscoiașului isteric a cucerit PNL-ul și l-a aservit băștilor roșii... căci s-a știut apărat pe viață și sigur de victoria în alegeri, un trădător laș ce s-a băgat la loc călduț, s-a dat cu securiștii roșii, că a știut el că stânga întodeauna scoate scor mare căci întotdeauna găsește fraieri ca să-i păcălească și mituiască de parcă nu le-ar da din banii impozitați și furați ci din rodul strădaniilor lor... defapt din munca celor de dreapta, nu imperialiștii străini ci oamenii care lucrează drept, oamenii credinței.

PDL a condamnat comunismul și a trecut de partea Adevărului pe când viclenii USLași au făcut viceversa și au dorit să distrugă PDL-ul încă de pe vremea lui Năstase... așa că nu Băsescu a vrut să distrugă PNL-ul ci corupții patronați de Patriciu, Iliescu, Isărescu, Vântu, și ceilalți mafioți pentru care partidele fac paravan ca instanțele să nu-i bage la răcoare, acolo unde le este locul.

Citat:

Asta v-a băgat în cap Ponta și cu socrul său și cu președintele de onoare al USL-ului și cu ceilalți răspopiți... căci aia e strategia ca să vă întoarcă inima de la adevăr... dar fraza ta e o minciună execrabilă, o otravă repetată pe flașnetele roșii la nesfârșit după teoria lui Hitler, că o minciună dacă o repeți suficient și pe cât mai multe surse devine adevăr.

Da, devine adevăr închipuit doar în cretinii care de frică sau pentru o mită și o ispită pun botul cu credulitate că cică chiar Ponta și Iliescu și Antonescu sunt salvatorii României...

Păi dacă nu făcea Ciorbea și Remeș și Boc și Băsescu ceea ce trebuia pentru țară ce vă mai dădea Isărescu și băștile roșii de prădători?

V-au dat praful de pe tobă și au distrus toată țara și tu te cerți cu mine că cică eu spun prostii? Ce-i în capul vostru?

V-am zis, terminați cu râsul și batjocura și dezlipiți-vă de buruienile roșii! Scoateți neghina din inimă până nu e prea târziu și cântați cu mine uite așa.

iuliu46 10.05.2012 15:29:59

Eu zic ca e bine sa te duci pe la Udrea sau Basescu sa le arati ce scrii .Poate faci niste bani.:21:

HBogdan 10.05.2012 15:34:42

Eu cu cine votez?

La cati crestini sunt aici , la acest subiect , sincer am crezut ca am gresit forumul...
Doame ajuta si iertati fratilor !

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:43:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.