altulunul |
29.05.2016 06:18:25 |
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
(Post 622486)
Stai, nu inteleg. In ce mod au fost afirmatiile mele contradictorii?
|
Ati zis:
- evolutia a diferentiat rasele astfel: negrii sunt alergatori si olandezii sunt inalti.
Am intrebat:
- deci asta inseamna rasism pentru ca sustineti ca rasa albilor sa fie eliminati din start de la olimpiada si rasa chinezilor de la baschet.
Ati zis:
- nu, e total gresit sa se dea medalii in functie de rasa, trebuie sa se organizeze concurs intre negri si albi, si intre chinezi si olandezi, si cine e mai performant acela sa castige
Am zis: -Pai da asta e total invers fata de ce ati prezis la inceput ca face evolutia: pe negrii rapizi si pe olandezi inalti.
Si inseamna ca evolutia ii face si pe albi rapizi, din moment ce se face concurs intre albi si negrii ca sa se stabileasca castigatorul.
Respectiv cel mai inalt om din lume e un chinez, deci evolutia nu i-a facut pe olandezi inalti din moment ce un chinez e cel mai mare.
Intelegeti? Incercati sa va argumentati teoria evolutiei cu rasism, pentru ca in momentul in care explicati practic cum se intampla in realitate, sa va dea ca e invers. Si sa ne acuzati pe noi ca suntem rasa grea de cap
|