Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Teoria Evoluționistă se desființează (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16873)

Romowe 03.06.2016 12:05:15

Citat:

În prealabil postat de altulunul (Post 622994)
Sa fim seriosi, sanatatea nu provine pe cale evolutiva prin sport si dieta. sloganul minte sanatoasa in trup sanatos e antic si pagan. Sanatatea vine prin credinta. Antonie cel Mare a trait 105 ani nu prin sport ci prin credinta si nevoita in pustie

Felicitări. Tocmai ați cîștigat premiul suprem pentru stupiditate mistică & fanatică. Cînd doriți să îl ridicați?
Prefer să moară orice credință și idee în oameni, decît să (mai) moară oameni din cauza credințelor/ideilor sensu lato. Înțelegeți? Prefer oricînd un căldicism pașnic, unei nebunii bigote. Am scris "căldicism", nu "ateism".

Romowe 03.06.2016 12:07:22

Tocmai pentru că e antic și păgîn, e mai bun decît aiureli medievaliste, respectiv îmbuibări consumeriste. În general, ce este "antic și păgîn" este mult mai sănătos.

abaaaabbbb63 03.06.2016 12:37:28

Citat:

În prealabil postat de altulunul (Post 622992)
Sportul e pentru aventurieri sau lenesi

:))

Deci omul care sta toata ziua in fund la birou lucrand prin excel-uri este mai putin lenes decat un sportiv care are n-spe antrenamente pe zi pana la epuizare?

abaaaabbbb63 03.06.2016 12:43:18

Citat:

În prealabil postat de altulunul (Post 622994)
Sa fim seriosi, sanatatea nu provine pe cale evolutiva prin sport si dieta. sloganul minte sanatoasa in trup sanatos e antic si pagan. Sanatatea vine prin credinta. Antonie cel Mare a trait 105 ani nu prin sport ci prin credinta si nevoita in pustie

http://adevarul.ro/locale/timisoara/...71b/index.html

Stire recenta

Romowe 03.06.2016 12:58:31

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 623014)

Oameni nebuni.

altulunul 03.06.2016 17:34:08

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 622997)
Prefer oricînd un căldicism pașnic

Cred ca nu stiti despre ce vorbiti
Caldicismul este condamnat mai rau decat necredinta, pentru ca e bataie de joc la adresa credintei.

altulunul 03.06.2016 17:37:07

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 623018)
Oameni nebuni.

Este vorba de perceptele evolutiei care invata ca indivizii superiori se adapteaza singuri iar cei slabi trebuie lasati sa moara

Romowe 03.06.2016 17:48:28

Citat:

În prealabil postat de altulunul (Post 623071)
Cred ca nu stiti despre ce vorbiti
Caldicismul este condamnat mai rau decat necredinta, pentru ca e bataie de joc la adresa credintei.

Imi asum asta, pina la consecintele ultime.

altulunul 03.06.2016 18:15:23

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 623076)
Imi asum asta, pina la consecintele ultime.

Cred ca nu intelegeti
Nu va asumati decat in domeniul credintei celorlalti.
Cand e vorba de persoana dumneavoastra sunteti extrem de unilateral

Romowe 03.06.2016 20:33:27

Citat:

În prealabil postat de altulunul (Post 623079)
Cred ca nu intelegeti
Nu va asumati decat in domeniul credintei celorlalti.
Cand e vorba de persoana dumneavoastra sunteti extrem de unilateral

Nu. Eu vorbeam de mine, nu de altii. Felul cum vad eu actul de exercitare al unei credinte date este customizat in sensul ca este dezbarat de orice radicalism si misionarism auto-incitat, care se vede la unii care sint precum niste ciini care latra. Cititi discursurile crestinilor "sfinti" care instigau la cruciadele baltice sau anti-eretice: seamana cu latratul ciinilor alfa, din vreo oarecare haita de maidanezi. Repet: nici o credinta nu este mai presus de Viata. Cind o sa putem creea universuri si viata din nimic, ca si Facatorul, atunci vom avea, noi oamenii, dreptul real de a omori pe cine si ce ne place. (Sper ca realizati ca este un reductio ad absurdum). Pina atunci, am face bine sa cerem iertare permanent pentru ce mizerii facem.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:01:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.