![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citește te rog din link-ul pus de mine. E din catehism. În plus, nu Mântuitorul ne-a lăsat Biblia, cel puțin nu toată. |
Citat:
2- Poate ca te-nseli fiindca coprolatrie nu apare nici in DEX nici la neologisme. P.S. Am scris acest mesaj fiindca n-am inteles ce vrei sa spui sau ce "orientare" ai: spre frustrare sau spre satisfacere. |
Citat:
P.S. Versetele trebuia sa le propui de la 2 la 6, nu de la 1 la 7; tocmai acestea din urma(1 si 7) te contrazic. |
Citat:
|
Stiti care e punctul vulnerabil al oricarei organizatii pe temeiuri spirituale?
....e faptul ca orice parere cu greutate in numar si/sau nume, mai ales a intemeitorilor, trece drept "sfinta", "inspirata", etc.
Nu as putea fi ateu. Dar scepticismul, fie el si teo- sau eclesioscepticism este o cale, sa i zic imunitara, a sufletului impotriva credulitatii, fie aceasta din urma numita si "evlavie".Pavel e singurul apostiol "politic", sa zic asa. A indus o multime de crestini in eroare, doar pentru ca el credea ca Eshatonul va fi in timpul vietii sale. Desigur, aceasta e deja off-topic. Colegul Stefan Florin are o pozitie de bun-simt. E ciudat, dar unii pun Biserica in rand cu/deasupra lui Dumnezeu. Eu Il aleg pe Facator, NU pe Interpretii Cuvintului Sau. Daca El a creat ceva, in cazul de fata femeia, barbatul, si viata lor trupeasca, cine se poate gasi sa Ii zica "Nu e bine ce ai facut"?! |
Curăția vieții a trupului și a sufletului pot exista atât în călugărie, cât și în căsătorie. Dar asta ține de fiecare dintre noi cum ne gestionăm viața și ce alegem. Suntem făpturi cerești, trimise vremelnic în corturi pământești spre o mare probă și anume: să vedem și să se vadă încotro înclinăm cu inima și mintea, și înspre ce înclinăm aceea să avem pentru veșnicie. Cum înclinăm în această viață așa ne vom petrece veșnicia. Așadar, veșnicia noastră de noi atârnă unde s-o petrecem.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:50:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.