![]() |
Buna
Am si eu postu ala neo protestant speranta tv , tocmai am vazut de curand nu mai stiu cum am schimbat si am ramas uimit , era o emisiune straina in care un pastor adventist critica ortodoxia , mai ales cultul icoanelor cum ca, Imparatul Constantin in crestinismul primar folosea metode pagane pt ai converti la crestinism pe oameni prin icoane , statuiete , si avea ceva fanatic despre primii crestini , cum ca ei nu aveau nevoie de icoane si altele si ca ei credeau pur si simplu in Hristos , nu infirm acest lucru dar noi avem 2000 de ani de Traditie ,atatia Sfinti Parinti, mai povestea despre el cum a cunoscut adevarata credinta convertindu-se de la catolicism la adventism , si devenind pastor ,ca doar nu ti trebuie mari studii doar sa stii sa citesti din Biblie ca acuma toti se fac pastori .Trist, prea multa ura la adresa Ortodoxiei
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sinodul de care vb este unul local si nu unul Ecumenic. Ori stim ca in acele secole in care au aparut sinoadele ereziile se strecurau in randul Bisericii; cei neascultatori si nesupusi autoritatilor bisericesti cadeau prada amagirilor...lucru gasit si azi in randul naivilor , care cad prada amagirilor si inselaciunii demonice, trecand la diferite secte demonice cu doctrina crestina... In ceea ce priveste sinodul din 869-870 ai aici ceva vai concret, nu doar 3 fraze, si alea fara argumentare...http://www.scribd.com/doc/16067713/Sinodul-Din-869-870 |
Citat:
Tot de la domnia sa am descoperit ca la nunta din Cana, la Cina cea de Taina, vinul era de fapt must; atunci cand Pavel ii recomanda lui Timotei 1 paharel de vin pt desele sale slabiciuni, de fapt ii recomanda 1 paharel de must... Deci chiar ma amuz la ce ii poate duce capul.. La miezul noptii este Telefonul de la miezul noptii, unde suna toti scrantitii , iar scrantitii din studiou ii mangaie cu cateva vorbe de duh...ei, cercetati emisiunile sa vedeti ce comici sunt... |
Am auzit ca la adventisti nu se foloseste vinul la Sfanta Impartasanie si suc de struguri deoarece vinul contine alcool, acest lucru fiina un pacat acela de a consuma alcool, prea exagerat, dintr o lingurita de vin nu cred ca intri in coma alcoolica
|
bine ca nu folosesc lapte praf :))
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu-ti spusei, ca Hristos la nunta din cana galileii a transformat apa in must...numai ca nunul si nuntasii se imbata cu si asa ceva... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:31:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.