![]() |
Citat:
|
Citat:
Din nou ma intreb,ca in toate cazurile cu copii : ce cauta un copil de 6 ani singur prin locuri pustii? Doar parintii stiu cate pericolele exista! Cainii fara stapan vor fi omorati intr-un viitor mai indepartat sau mai apropiat,dar celelalte pericole nu raman?Masini,oameni dezaxati,chiar si animale domestice mari,nesupravegheate. Lasam copiii mici prin maidane hai-hui si mai avem si pretentia sa nu se intample nimic cu ei! |
Deci vinovat e copilul,isi cauta moartea saracul,si nu cainii.
Superb! |
Citat:
|
Citat:
Vinovat de moartea lui,se fac parintii! D'aia ne da Dumenezeu parinti ca sa aibe grija de noi,sa ne dea cele trebuincioase:hrana,adapost,educatie si sa ne poarte de grija pt a ne feri de pericole. Repet,inafara de caini mai sunt si alte pericole pe strazi,cartiere pustii sau maidane.Nu-l musca un caine,il musca un sarpe sau un urs,sau il calca un cal,il viola si taia in bucati in psihopat,cadea intr-o groapa si cate altele... Sa-mi spui daca ai inteles ideea,daca nu reiau! |
Nu alte pericole l-au omorat pe copil, ci cainii.
|
Citat:
parintii ... trebuie impuscati ... |
Citat:
In orice caz, cainii au ajuns un pericol social, atatia oamenii omorati si raniti, copii, te apuca groaza! Trebuie facut ceva cu ei, sunt agresivi in haite! Am cunostinta de uncaz, cainele unei cunostinte, rottweiler a atacat fata stapanei cainelui, propriul caine sa te atace si sa te muste de fata, si acum are urme, ce sa mai vb de cainii de pe strada, singura solutie ar fi exterminarea pentru ca asa nu se mai poate trai cu ei, sunt agresivi mai ales in haite, chiar o colega de-a sotului meu era sa o pateasca, noroc ca a salvat-o un barbat care a aruncat cu ceva dupa ei, la fel o mama cuiva, unii au noroc ca sunt salvati, dar ce facem cu copiii omorati, mi se pare inuman cand aveti in fata un caz cutremurator sa dati vina pe parinti, daca v-ati pune putin in pielea lor nu ati gandi asa! |
Citat:
Lumea nu intelege ca astfel de probleme NU trebuie sa existe,intr-un stat democrat in secolul XXI,in Uniunea Europeana etc. Bietii copii,trebuie sa umble numai in compania parintilor,chiar si pana la magazin,nu? Un pedofil,un psihopat etc. ii poate vatama pe copii si in centrul unui oras,o masina ii poate calca chiar si cand merg pana la magazinul din cartier,asta inteleg. Dar un caine NU ar trebui sa existe ca sa puna copiilor viata in pericol! |
Citat:
In Canada copii sub 12 ani nu au voie sa mearga neinsotiti pe strada, iar pana la varsta de 17 ani, copiii si tinerii trebuie sa intre in casa pana in ora 10. E lege. Daca nu este respectata legea, parintii sunt trasi la raspundere daca se inampla ceva cu copiii. E adevarat, caini vagabonzi n-am vazut. Insa exista agentii fara profit care se ocupa de animale, le i-au, le trateaza, le dau spre adoptie etc. Mai pe romaneste, exista "politia animalelor". In Ro s-a vrut introducerea a ceva similar, dar a fost respinsa de guvern. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:48:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.