Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dilema........ Alegerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15825)

Ekaterina 13.12.2012 14:46:46

Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.

DragosP 13.12.2012 14:48:11

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488082)
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)

Am editat între timp și-am scris.:77:

anita 13.12.2012 14:54:15

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488079)
Sa nu crezi ca distanta are vreo importanta, acum cand avem posibilitatea de a urmari in direct cele ce se intampla in Romania.
Dar minciunile lui Ponta le sesizezi?!?

Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN

Miha-anca 13.12.2012 15:24:52

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 487996)
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.

Nu este adevarat! B1 TV este un post f echilibrat ca opinie.

DragosP 13.12.2012 15:30:37

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488090)

Dumnezeu să te binecuvânteze că mi-ai înseninat ziua cu replica asta!:36::24:

Miha-anca 13.12.2012 15:35:10

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 488086)
Anca ,au fost dezbateri televizate ,declaratii ,pe care tu nu ai cum sa le vezi de acolo
Apar pe toate posturile de televiziune
Eu ma uit foarte rar la televizor ,in schimb am un coleg de servici care se uita si imi spune tot ,e foarte informat
Tu stii ca adevarul nu poate fi ascuns
Si inca nu au inceput procesele ,dar vom vedea multi incoltiti din cei pe care ii lauzi
Cei 60 % care nu au votat sunt cei care doresc altceva pe scena politica romaneasca.
Ei arata de fapt ca nu sunt de acord cu PDL si FSN

Draga mea, am antena si vad toate posturile romanesti.

ioanna 13.12.2012 15:48:05

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488090)

O consider gluma zilei.
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3.
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 488091)
Dumnezeu să te binecuvânteze că mi-ai înseninat ziua cu replica asta!:36:

Sunt atat de obiectivi Turcescu si Pora, nepartinitori ... :71:

Miha-anca 13.12.2012 15:49:43

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488048)
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.

Sa intelegem ca nu te-ar deranja un Parlament format doar din USL? M-as simti ca pe vremea Epocii de Aur.
Dna Ridzi va face politica PP-DD de acum inainte. Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.

Miha-anca 13.12.2012 15:50:35

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 488096)
O consider gluma zilei.
B1 e la fel de "echilibrat" ca Antena3.

:71:

Nu este adevarat!

ioanna 13.12.2012 15:51:34

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 488099)
Nu este adevarat!

E parerea ta. Incep sa inteleg de ce romanii de afara voteaza cu Basescu sau de ce-l vad atat de bine, sunt rupti de realitatea de aici. Poi sa spui "am net, am tv", insa asta se observa din replici.
Citat:

Sa intelegem ca nu te-ar deranja un Parlament format doar din USL? M-as simti ca pe vremea Epocii de Aur.
Pe mine ma intereseaza ca votul uninominal sa fie uninominal. Ni s-a cerut sa votam persoane, nu partide. Am votat persoana si aceea mi se pare nedrept ca cel pe care l-am votat si a fost pe primul loc cu 49% sa nu intre in Parlament, ci a intrat unul clasat pe locul 2 cu doua zeci la suta. Mai bine s-ar vota partide, cum era in trecut, decat sa ne amageasca ca intr-adevar conteaza omul votat:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:11:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.