Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Postul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5059)
-   -   Ati fi dispusi sa postiti continuu pentru Impartasirea de fiecare data? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16733)

AlinB 05.09.2013 23:50:40

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 532894)
Prefer apa contaminată bacteriologic și cu puțin pămînt în ea, celei de la robinet care provine din surse îndoilenice și e filtrată cum nu știm noi,

Asta pentru ca n-ai baut niciodata cu adevarat "apa contaminata bacteriologic".
Ma refer la bacterii patogene.

Citat:

iar pe deasupra conține și fluoruri, clor, aluminiu, rugină și alte cele.
Din ce zona? Ai vazut un buletin de analiza in acest sens?
Sau le place unora sa lanseze zvonuri pentru a mari profiturile vanzatorilor de apa plata, nu de putine ori contaminata cu "diverse" printre care si excremente?

Citat:

Eu în post și nu numai am băut apă de la fîntîna din parc, apă ”gustoasă” care vine de la vreo 100 de metri adîncime și e verificată periodic, la 3 luni parcă. Apa distilată nici nu știu ce gust are. Multă lume vine din alte cartiere să facă provizii de acolo, am văzut și oameni cu mașini scumpe care cară acasă cu bidoanele deși și-ar permite să cumpere de la supermarket.
Daca vine de la 100m nu inseamna neaparat ca este foarte ok, poate contine anumite saruri in exces.
Ca e verificata periodic, cum? Daca mai curge? Ai vazut vreun buletin de analiza chimic si bacteriologic sau "asa se aude"?
Stiu si eu un izvor care are afisaat "apa potabila" dar daca o pui la fiert nu o sa-ti vina sa crezi cat calcar lasa pe vas.

anita 12.09.2013 09:31:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 532964)

Din ce zona? Ai vazut un buletin de analiza in acest sens?
Sau le place unora sa lanseze zvonuri pentru a mari profiturile vanzatorilor de apa plata, nu de putine ori contaminata cu "diverse" printre care si excremente?

Am o sticla in care pun apa pentru flori ,sa fie la temperatura camerei si sa mai iasa clorul din ea
In o luna de zile pe fundul sticlei s-a depus ceva verde ,vreo alga ,ceva
Asta e apa de la robinet
Exista apa plata adusa de la anumite izvoare care nu prezinta riscuri,
Eu nu sunt adepta apei plate ,am o cana filtranta care imi retine clorul si calcarul.

Lady Brightside 17.09.2013 01:39:23

Pt. cei interesati: Am reusit sa tin post doar cu apa pentru 5 zile dupa care am facut o mica pauza. De maine voi incepe iar.

E ciudat cum functionam, in aceste 5 zile nu mi-a fost foame, m-am concentrat mai usor la anumite lucruri, m-am simtit mai vioaie si mai plina de viata.

Bine, probabil si pentru ca am cateva kg in plus de unde probabil imi iau energia.

Daca aveti posibilitatea, incercati, sunt foarte multe beneficii, cel mai important fiind detoxifierea si calmarea totala.

Demetrius 17.09.2013 06:47:14

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 534276)
Pt. cei interesati: Am reusit sa tin post doar cu apa pentru 5 zile dupa care am facut o mica pauza. De maine voi incepe iar.

E ciudat cum functionam, in aceste 5 zile nu mi-a fost foame, m-am concentrat mai usor la anumite lucruri, m-am simtit mai vioaie si mai plina de viata.

Bine, probabil si pentru ca am cateva kg in plus de unde probabil imi iau energia.

Daca aveti posibilitatea, incercati, sunt foarte multe beneficii, cel mai important fiind detoxifierea si calmarea totala.

Felicitări!
Cu multe scuze, recomand să mai aștepți și să începi când e vreun eveniment religios, mai puțin ca o încercare de a te autodepăși; nu e joging.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:08:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.