![]() |
Citat:
Ai umor Stireana,numai bine te salut :) |
buleyes
ce confesiune are prietena de care scrii ? am derulat threaadul dar nu am observat sa se specifice asta |
Citat:
Relativizarea adevarului este o inselare draceasca periculos de vicleana in masura sa insele ,,chiar si pe cei alesi" , dupa cum este proorocit. Cum adica sa relativizam Adevarul altiminteri decat negandu-l? Daca ai pus si benzina in lapte, indiferent cat de putina, nu mai poti spune ca e lapte curat. in plus, mirosul este evident. Dumnezeu ne-a dat pana acum destule semne, dar noi tot vrem sa se faca voia noastra . Mai exact, din mandrie, omul face acum ce facea Lucifer. Vrea sa fie si el egalul lui Dumnezeu, daca nu cumva mai sus cu o treapta. Prin tehnologie moderna, e capabil sa controleze si el oamenii, de aceea crede ca I se cuvine si lui ,,toata slava , cinstea si inchinaciunea". Asa ca, ne mai desparte putina vreme pana cand sa vina un ins istet care sa stapaneasca bine vrajitoria si anumite elemente tehnologice pentru a ne face sa credem ca face minuni. Insa el nu poate veni pana cand mai exista rugatori puternici ortodocsi care sa-i naruiasca vrajitoriile printr-o simpla rugaciune. De aceea, a inventat inselatoria ecumenista. Iar impotriva ortodocilor se dezlantuie acum minciuna corecta politic. Sunt promovati in ranguri inalte ierarhii cu misiuni precise de a servi partial si Minciuna in mod gradat, asa ca sa nu se prinda oricine. Credinta, nadejdea si dragostea sunt absolut necesare unui crestin. Inselatoria ecumenista trece cu usurinta peste credinta si nadejde si se repede direct la dragoste! Dragoste, dragoste, dar in numele cui? Una e ca un om sa fie hot si sa-si iubeasca tovarasii de talharie si alta e sa fie ortodox si sa-i iubeasca mai intai pe ortodocsi. Daca are credinta si nadejde puternica, isi permite sa iubeasca pe toata lumea, sa se roage pentru toata lumea sa se mantuiasca. |
Citat:
Numai ,asa, lasand fiecare cate ceva, se poate ajunge la o unitate si la o fratietate cu adevarat crestina ! |
guardian, sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste icoanele.
Si sunt intru totul de acord cu unitatea. Cine suntem noi sa zicem ca ortodoxia este credinta adevarata? Ca au scris unii si altii? Asa pot sa ma apuc si eu a scriu ceva, sa zic ca am fost indrumata de sfantul duh si peste 500 de ani sa imi ajunga scrierea sa fie considerata adevar absolut. exact asa cum facem noi acum. Nu va obositi sa imi explicati ca acei sfinti parinti chiar au fost indrumati e sfantul Duh, pentru ca nu aveti de unde sa stiti. Daca tot vorbeam de alte "secte", intrebare: De ce ortodoxia sustine ca doar minunile care se fac de catre ortodocsi sunt autentice, pe cand cele care se infaptuiesc de oameni/preoti/sfinti din ale religii le considera "venite de la diavol"? Cum putem sustine una ca asta? Cum demonstram? Suntem noi, ortodocsii, cei care detinem adevarul absolut? |
Citat:
|
Poate nu te intereseaza pe tine parerile mele, poate, macar pe o persoana o intereseaza.
Atata timp cat nu am injurat si nu v-am bagat nimic pe gat si nu v-am facut in el si chip, pot sta linistita aici pentru ca nu am incalcat regulile. Si, din cate stiu, nu imi poate interzice nimeni sa-mi dau cu parerea, fie si pe un forum crestin ortodox. antoniap, te-am obligat cumva sa imi impartasesti parerile? NU! Atunci nu ai nici un drept sa imi zici sa ocolesc acest forum. N-am sa-l ocolesc si daca am ceva de zis, o sa zic, fie ca iti place, fie ca nu. Poti in schimb, sa nu imi citesti postarea daca nu te intereseaza. N-am nimic impotriva. |
Citat:
Sfantul s-a rugat lui Dumnezeu, si i-a zis omului sa faca urmatoarele pentru a indrepta ce a pacatuit: 1. Sa nu mai faca adulter, pentru ca de 15 ani facea adulter si de asta a fost pedepsit de Dumnezeu si i-au murit copiii. 2. Sa nu mai vorbeasca cu sectarii !!! DA, SA NU MAI VORBEASCA CU SECTARII. 3. Mai era un lucru dar l-am uitat. Spun acest lucru pentru ca IL CONSIDER CAPITAL pentru viata ortodoxa, si mai ales ca este o descoperire de la Dumnezeu. Sunt multi sfinti care spun clar ca sectarii sunt demonizati, datorita separarii totale de ADEVAR, de adevarul EVANGHELIEI, pe care ei l-au modificat. Eu zic sa te rogi sa randuiasca Dumnezeu cum este mai bine pentru tine! Sa stii ca prieteni, prietene mai gasesti, DAR SUFLETUL POTI SA TI-L PIERZI O SINGURA DATA !!! Odata ajuns la sectari nimeni nu te mai scoate de acolo. Numai Dumnezeu, daca se face rugaciune din greu pentru tine. |
Citat:
|
Citat:
Tu fiind 100% ignoranta in domeniul fizicii, chiar daca s-ar obosi cineva sa iti explice, tot n-ai intelege nimic, si ramai la parerea ta. Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:22:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.