Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Sunt singura! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17216)

Parascheva16 10.05.2014 16:56:21

Citat:

În prealabil postat de Ana Tr. (Post 558618)
Eu citesc mai multe genuri. Un om normal de obicei citeste mai multe genuri. Citesc carti care ma atrag: prin titlu, descriere, autor, stil (daca mai citisem ceva inainte de acel autor).

Pe Sf.Parinti i-ai citit? Sau macar pe Parintii si Sfintii nostrii? Cum ar fi Pr.Dumitru Staniloae, Pr.Cleope, Pr.Necula etc. Cum spunea un Parinte, in zilele noastre si noi avem obligatia sa ne documentam, Biserica nu este obligata sa ii trezeasca pe cei care nu sunt interesati. Si oamenii au obligatii fata de Biserica, nu doar Biserica fata de oameni.

Mihailc 10.05.2014 17:30:46

Citat:

În prealabil postat de Ana Tr. (Post 558551)
V-am atasat o poza cu mine si nu ca sa ma laud. Cine stie, poate cunoasteti putina psihologie sau bazandu-va pe intuitie va ve-ti schimba parerea despre mine.

Deci punem pe listă și invitația...aproape explicită!

Ana Tr. 10.05.2014 19:11:36

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 558628)
Pe Sf.Parinti i-ai citit? Sau macar pe Parintii si Sfintii nostrii? Cum ar fi Pr.Dumitru Staniloae, Pr.Cleope, Pr.Necula etc. Cum spunea un Parinte, in zilele noastre si noi avem obligatia sa ne documentam, Biserica nu este obligata sa ii trezeasca pe cei care nu sunt interesati. Si oamenii au obligatii fata de Biserica, nu doar Biserica fata de oameni.

Cleope? Nu am auzit. Trebuie sa citim si altceva, nu doar sa ne cultivam ci si sa ne luminam! :)

Ana Tr. 10.05.2014 19:15:56

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 558628)

Si apoi eu i-as intreba pe "domnii" acestia 30+ daca i-au citit? Ca nu au manifestari prea... duhovnicesti, dar dau "sfaturi" de parca ar fi Sfinti!

lili13 10.05.2014 20:39:45

...

Nu stiu cine esti,ce esti,ce vrei...dar...neavand rabdarea si priceperea pentru a ti spune ca nu sunt de acord cu anumite idei ale tale *te am trimis la plimbare*,cu aceleasi putine cuvinte, trebuie sa ti spun: iarta ma.

Mandea77 10.05.2014 23:06:01

Citat:

În prealabil postat de Ana Tr. (Post 558626)
Deci, Mandea crestinul sfatuieste tinerii/tinerele sa scape de virginitate, adica cu alte cuvinte sa pacatuiasca!

Ana Tr., poti sa ramai virgina pana la adanci batraneti, ca doar nu e bine sa pacatuiesti ... si mai pune mana si citeste si tu carti din care sa-ti faci o minima educatie sexuala, ca ti-ar prinde bine. Te mai miri ca nu ai prieten la 25 de ani, acum este evident de ce ... la cum gandesti, ce pretentii mai ai ? Eu cred ca o sa ramai singura ... si asta e pacat!

Mergi mai degraba pe matrimoniale ortodoxe, nu mai sta, ca-ti sta norocul ... tu esti singurul tau dusman!

Ana Tr. 10.05.2014 23:42:23

Citat:

În prealabil postat de Mandea77 (Post 558662)
Ana Tr., poti sa ramai virgina pana la adanci batraneti, ca doar nu e bine sa pacatuiesti ... si mai pune mana si citeste si tu carti din care sa-ti faci o minima educatie sexuala, ca ti-ar prinde bine. Te mai miri ca nu ai prieten la 25 de ani, acum este evident de ce ... la cum gandesti, ce pretentii mai ai ? Eu cred ca o sa ramai singura ... si asta e pacat!

Mergi degraba pe matrimoniale ortodoxe, nu mai sta, ca-ti sta norocul ...

Mai bine ti-ai pastra sfaturile pentru tine! Regret ca dintr-un subiect asa frumos, unii au ajuns sa il transforme in ceva urat, dezgustator chiar! Sunt .... dezamagita si ... nu mai spun cum, de ce am putut gasi aici! Dumnezeu sa ne dea la fiecare dupa sufletul nostru! Insa nu va doresc sa va dea Dumnezeu ceea ce simt eu! Si nu uitati ca cine il judeca pe altul va fi judecat de Dumnezeu!

Rog admin. sa se stearga acest subiect care a ajuns sa fie tratat persiflant si sa nu mai aiba nimic crestinesc in el. De asemenea consider ca prin limbajul folosit mi-au fost aduse prejudicii de ordin moral. Eu nu am intrat aici, sa imi expun o mica parte din viata, ca cineva sa isi bata joc de mine ca persoana si mai presus de toate de ceea ce este IN SUFLETUL meu! Multumesc!

Ana Tr. 10.05.2014 23:46:25

Citat:

În prealabil postat de Mandea77 (Post 558662)

Mergi mai degraba pe matrimoniale ortodoxe, nu mai sta, ca-ti sta norocul ... tu esti singurul tau dusman!

Poate Dumnezeu o sa iti pedepseasca atitudinea fata de mine si inca nu se stie cum vei suferi si tu de singuratate! Esti un om atat de RAU!

Ana Tr. 10.05.2014 23:59:14

Deci nu vreau sa mai existe subiectul acesta in care atatia utilizatori au incercat sa imi pateze imaginea, si sa ma demoralizeze. De cate zile am deschis acest subiect eu ma consum in fiecare zi si in fiecare noapte adorm plangand din cauza unor persoane care rad de suferinta mea :( Si la urma urmei, oricum as fi, am si eu si eu dreptul la liniste si sa imi doresc unele lucruri... Ma doare asa de tare ca sunt ironizata s.a.m.d.... Va rog din suflet sa stergeti acest subiect, pentru ca ma afecteaza foarte mult si chiar nu vreau sa mai continuue...

Florinvs 11.05.2014 00:26:35

Ce pot sa zic- incearca sa fii tare si sa nu pui la suflet ce zice unul sau altul!

Eu personal nu vreau sa judec pe nimeni de pe acest forum, de obicei reusesc sa nu ma afecteze anumite lucruri care le-am putut citi.
De fiecare data daca nu am fost de acord cu parerea sau opinia exprimata de cineva am spus ca nu sunt de acord si vad altfel lucrurile, insa nicioadata nu am criticat persoana respectiva.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:15:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.