![]() |
Presupun ca va deranjeaza pentru ca virgula contrazice iubita voastra interpretare literalista a Facerii. Si daca da, ce? Pe mine ma deranjeaza stiinta ideologizata, care se leapada de Facatorul, si atunci o numesc si eu "mainstream".
|
Pe mine personal nu mă deranjează <aproape> nimic.
Da' mă distrez... |
Citat:
Dar e bine sa tinem la ideile noastre. Citat:
|
Citat:
Dar cand citezi pe unul care citeaza pe altul cu zero referinte, atunci sursele tale sunt foarte problematice si discernamantul la fel. Citat:
Adica asa, o barfa mica, "stiintifica". Serios, serios, chiar si wikipedia te depaseste de nu poti face o trimitere serioasa? Oricum era un argument si pe intelesul tau, dar ala se pare ca ti-a scapat. |
Citat:
Uite, un fizician obscur ( mai obscur decat Sean Carroll ala ) pe nume Max Born, a scris o carte in care a incercat sa explice pentru public teoria relativitatii. Citeste ce scrie in josul paginii 344. Apoi, daca mai ai chef sa discuti despre cat de grozava e ideea ta cu vitezele superluminice, esti liber sa o faci. :) |
Citat:
|
Da, da' nici nu mă distrez cât aș putea...:68:
|
Citat:
Nu vad nimic in pagina 344 care sa fie legat de subiectul discutiei. |
Citat:
|
Alin, uite ca iti place tie Wikipedia :
Ce spune principiul relativitatii generalizate ? "All systems of reference are equivalent with respect to the formulation of the fundamental laws of physics." Ce inseamna asta ? Inseamna ca daca ai gasi un singur sistem de referinta ( de exemplu Pamantul fix ) in care sa nu poti descrie orice vrei din diferite motive ( de exemplu pentru ca stelele s-ar invarti prea repede ) inseamna ca Einstein a vorbit prostii. De aia ala pe blog spune ca matematica TREBUIE sa functioneze. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:32:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.