Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Evenimente si noutati din viata colegilor de forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18071)

ahilpterodactil 02.04.2016 17:05:34

Cuminti, cum de nu. Ca toti copiii...:)

RedRose 02.04.2016 18:32:58

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618958)
Sigur, a nascut natural, cum altfel?....:) A durat cateva minute!! Abia am iesit din spital, sa ii luam gravidutei ceva de mancare si ... a sunat telefonul: "unde umblati? nu sunteti deloc curiosi cum arata voinicul?" - ne-a intrebat Andra.

*
Multumesc pentru intentie, este nobila, frumoasa. Numai ca noi am primit deja anii trecuti mult ajutor de la oameni care activeaza pe forum si am ajuns la concluzia ca e vremea sa ne descurcam si singuri. Mii de multumiri si va rugam sa tineti cont de dorinta noastra. Nu va suparati, sper sa intelegeti ca nu mai putem primi. E de ajuns gandul frumos, multumiri inca o data! Eventual ati putea sa ajutati, in locul lui Nicolae, pe vreun copil sarman de la vreun orfelinat, ca sunt atat de multi nestiuti, nefericiti, abandonati... Stim cu totii ca exista o astfel de vale a plangerii chiar printre noi... As contribui si eu, dupa puteri.
Doamne ajuta!

Am inteles..ce sa fac, nu mai insist..Stii ca eu sunt Maica Tereza si nu ma pot schimba in ruptul capului...Poate vedem ceva poze cu micul Nicolae?sunt convinsa ca e frumos si leit cine..mami sau tati?
Sa inteleg ca acum ai trei copii:doi baietei si o fetita? of, m-ai devansat..eu am numai doi..:)

Valkorion 02.04.2016 18:47:14

Pt. d-na RedRose:

Să vă trăiască! Doi, trei, unul, zece...copiii sînt viitorul speciei și diamantele din blazonul fiecărei familii.

RedRose 02.04.2016 18:59:51

Da, da, Adrian..esti un gentleman ca intotdeauna...un baiat de zahar as putea spune desi tare mai vrei sa pari altfel...:)
Sa-ti dea si tie Dumnezeu unul sau doua diamante de astea..sa vezi cum iti schimba viata..:) Si te schimba si pe tine ca om...:)

Copacel 02.04.2016 22:18:47

Citat:

În prealabil postat de RedRose (Post 618976)
Poate vedem ceva poze cu micul Nicolae?sunt convinsa ca e frumos si leit cine..mami sau tati?

De la brau in jos cu tati clar
Citat:

Sa inteleg ca acum ai trei copii:doi baietei si o fetita? of, m-ai devansat..eu am numai doi..:)
Eu vreau sa am 6 sau 7 si pe toti sa-i fac preoti

ahilpterodactil 02.04.2016 23:22:55

Citat:

În prealabil postat de RedRose (Post 618976)

...:) Nicolae e al patrulea copil, am 3 baieti si o fata... Slava Domnului!

AlinB 02.04.2016 23:52:09

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 618999)

CU corporatista? Asteapta mult si bine.

Valkorion 02.04.2016 23:59:49

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 618999)

Foarte bine ca vrei copii multi. Dar...de ce preoti? Gindesc ca e o superstitie pietista asta, ca te mintuiesti mai usor/rapid daca ai preoti in arborele genealogic. Preotii pot cadea mai jos sau urca mai sus decit oamenii de alte meserii, dupa cum se vor raporta la ascultarea de Dumnezeu. Nu exista garantia mintuirii, daca esti sacerdot. Nu exista garantia damnarii, daca nu esti sacerdot.

Yasmina 03.04.2016 00:02:57

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 619024)
CU corporatista? Asteapta mult si bine.

:4:
de obicei dansele se orienteaza "dupe" 35 de ani...dar nu stiu daca ii mai atata pe arboret...
vrea el 6-7 urmasi preoti dar numai cu bunaciunea satului si daca se poate inainte de a termina ea scoala;vb aia daca vrei marfa proaspata nu o iei de la magazin unde deja asteapta de 3 zile,ci direct de la producator!

Valkorion 03.04.2016 00:26:26

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 619026)
:4:
de obicei dansele se orienteaza "dupe" 35 de ani...dar nu stiu daca ii mai atata pe arboret...
vrea el 6-7 urmasi preoti dar numai cu bunaciunea satului si daca se poate inainte de a termina ea scoala;vb aia daca vrei marfa proaspata nu o iei de la magazin unde deja asteapta de 3 zile,ci direct de la producator!

Aoleu, rea esti, Yasmina. LOL. Ai scris-o dur, dar adevarul e ca un barbat prudent fuge de ariviste/coorporatiste/carieriste, caci alea nu ezita, la o adica, sa faca enspe avorturi, ca de, "nu e momentul oportun pentru o familie, draga; curind devin CEO cu un salariu de pot sa va cumpar pe tine si ai tai; facem altul, alta data". Shit like this.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:59:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.