![]() |
Citat:
Take it easy.:16: |
Citat:
Ana are mere, drept urmare para.n-o.ia. |
Citat:
Iar daca Ana nu-si rezolva problemele Ana va ramane singura.Ana intai trebuie sa-si rezolve problemele apoi relatie.Ana nu poate sa aiba o relatie , pt ca Ana are inca probleme.. |
Citat:
Daca e voia Domnului ca Ana sa ramana singura, care e problema? Dar, retine, de cand e cu Iisus Hristos, Ana nu este niciodata singura. Te rog, fii barbat si fa-mi o placere: nu ma mai baga in seama, ca sa nu mai fiu tentata sa raspund degeaba, ca oricum nu ai rabdarea necesara sa intelegi ceva. PS. Postul pe care l-am citat e ca la gradi: Hi,hi Ana a facut pipi pe ea. |
Citat:
cu Iov. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
creasca ca sa aiba o relatie. O sedinta la un psiholog n-ar strica.Ar fi un inceput bun.:65: PS: Ana fiind la nivel de "gradi" n-are cum sa stie ce inseamna "fii barbat".Nici chiar daca ar fi o femeie matura tot n-ar stii ce insemana "fii barbat" pt ca Ana indiferent daca e la gradi sau nu, tot femeie ramane si nu barbat. |
Citat:
|
Citat:
trimit in toate si cate origini doresc eu. Citat:
PS:Si nu-l mai faceti pe Dumnezeu, vinovatul de "serviciu" pt toate esecurile pe care le ai. Una-doua nu iese cum vrei :"Dumnezeu a vrut asa.Nu eu, Dumnezeu.El stie de ce a iesit asa". Pai o fii stiind El de ce, dar in nici un caz nu El a vrut asa. Ca daca azi iti schimbi parohia doar ca sa urmaresti un tip, maine poti schimba chiar religia. |
Cred ca atunci când ne place de o persoana si dorim sa o cunoastem, trebuie sa actionam in acest sens, sa intram in vorba cu aceea persoana.
Dumnezeu ne poate da o sansa in a intalni o anumita persoana, dar felul cum reusim sa comunicam cu aceea persoana depinde de noi. |
Citat:
Citat:
Citat:
Sunteti ingeri in fata femeilor pe naiba (Doamne, iarta-ma!). Pozati in ingeri poate. Unii si uneori. La fel ca si femeile. Normal ca isi da ramna fe fata, din moment ce pozeaza in cine nu sunt; nu poti sate prefaci o viata ca esi cine nu esti. Si totusi, nu trebuie sa pozezi in ce nu esti ca sa ai succes; se poate bine-mersi si daca esti tu insuri; dar poate unii nu inteleg, si, cand nu merge si "ii iau papucii", tot ei.ele se imbufneaza si fac pe nevinovatii. Citat:
Citat:
Tu deja o dai in baliverne; duuuci poveste pe undeiti convine. AS zis cineva ceva de sms-uri sau de schimbat macar numere de telefon? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Topicul a degenerat.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:07:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.