![]() |
Of, păi eu încerc să spun că important este pentru ce iei niște bani, nu doar că i-ai luat. Eu pe așa-zișii jurnaliști nu-i acuz că iau bani, ci că se vând pentru ei. Ceea ce nu mi se pare că au făcut cei doi. Cât privește valoarea emisiunilor realizate, părerile sunt împărțite. Nu știm sigur, există multe aspecte, vorba unui hâtru :)
|
Uite Cristian, asculta vreo 5-10 minute din interviul asta cu Marian Munteanu ( incepand de la min 32 ) si o sa vezi care-i problema cu mare parte din "anticomunistii" nostri. :)
https://www.youtube.com/watch?featur...wuYWzDI#t=1931 |
Aia cu Alianta care se revendica de la evenimentele din Cehia si Polonia e sigur de la Liiceanu, ca el se viseaza ca are anvergura internationala. :21:
|
Eu de Petre Țuțea am auzit prima dată la Humanitas; plus o serie de interviuri făcute de Liiceanu, în dialog alternativ cu Cioran și Țuțea. L-am admirat și încă îl admir pentru credință, inteligență și naționalism, dar aici cu rezerve. El dorea ca româncele să nască mulți copii, așa încât într-o generație românii să ajungă la vreo 50 de milioane și să-i scoatem pe slavi din istorie. Era o idee evident legionară, dar în care el credea și acum, la bătrânețe. Sper că nu greșesc.
|
Citat:
|
Dar aia e problema ca o parte din anticomunistii astia ne cam dispretuiesc. Le place sa-i consideram statui dar de fapt ne dispretuiesc. Pe noi si pe tot ce reprezentam noi.
Oricum, daca pana la alegeri MM isi face partid, are un vot dezinteresat de la mine, ca altfel si asa nu ma duceam. :71: |
O să-l mai studiez pe MM (m-am gândit la cu totul altcineva când ai scris inițialele astea, și mă miram de tine). Are multe calități, însă nu sunt pe deplin lămurit în privința lui.
|
Citat:
|
Pai nu imi pun mari sperante. Il votez doar pentru ca are curajul sa propuna si sa apere anumite teme, pentru mine e de ajuns.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:49:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.