Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   O alta limpezire ... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2384)

beliver 10.11.2008 01:18:41

O alta limpezire

43,casatorita,avem o fiica de 21,ortodocsi.

MarinaAlca 05.02.2009 13:26:43

Ma bucur sa vad cum de la zi la zi, pe acest forum ni se alatura colegi noi....unii dintre ei chiar foarte prietenosi... eu personal am primit numeroase invitatii ptr prietenie... un lucru minunat dealtfel.. cred ca la fel de frumos ar fi si daca cei mai noi dintre membrii ar schita un sumar profil, pe acest topic, sau in pagina personala.

cristiboss56 05.02.2009 13:33:57

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 113833)
Ma bucur sa vad cum de la zi la zi, pe acest forum ni se alatura colegi noi....unii dintre ei chiar foarte prietenosi... eu personal am primit numeroase invitatii ptr prietenie... un lucru minunat dealtfel.. cred ca la fel de frumos ar fi si daca cei mai noi dintre membrii ar schita un sumar profil, pe acest topic, sau in pagina personala.

Bucurie mare sa vezi cum turma se-nmulteste, dar si tristete cand vezi lupi si lupoaice ce vor sa o imputineze ! Sustin din plin cele scrise de tine Marina.

mihai07 05.02.2009 13:46:24

23 de ani, casatorit, in viitorul apropiat vine si un copil :)

dorinastoica14 05.02.2009 14:49:04

56ani-14martie-pensionara.

laraG 05.02.2009 19:35:42

In 15 martie , cu ajutorul lui Dumnezeu,voi implini 66 de ani.Nu am facut o statistica amanuntita in ceea ce priveste varsta fratilor si surorilor noastre de pe Forum, dar la o prima lecturare cred ca sunt veterana.Avem o fata casatorita, emigrata de 14 ani in Canada.Suntem doi batrani fara nepoti, cu multa dragoste de Dumnezeu, de intreaga Creatie- copii, animale, etc.

anirod 05.02.2009 19:54:58

parerea mea

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 43884)
Este bine sa ne cunoastem intre noi din toate punctele de vedere. Deci : pe 27 decembrie implinesc 51 de ani.

Si totusi nu cred ca ar conta varsta , pentru a discuta, Duhul sfant poate sa lucreze si printr-un copil, spre luare aminte.
Sau printr-un om varstnic, care ti s-ar parea ca nu ai ce sa inveti de la el, Dumnezeu poate sa lucrezi si prin el, pentru indreptarea noastra
Deci ar trebui pe toti sa ii ascultam si sa luam aminte lucrurile bune de la toti (de la toti credinciosi, bineinteles)

nutzy 05.02.2009 20:57:35

15 iunie 1968,41 ani,casatorita ,2 copii ,pensionata pe caz de boala.

nastac_miruna 05.02.2009 23:05:24

Sincera sa fiu, nu-mi place topicul asta! Parca suna a serviciul "cadre" de pe vremuri!
De ce , nu putem comunica daca nu declaram aici totul despre noi? Eu credeam ca aici incercam sa comunicam mai mult cu sufletul, cu partea buna din noi, sa ne dezvaluim cat putem partea luminoasa din noi?
Cat ma priveste, nu conteaza varsta, starea sociala, apartenenta religioasa, decat sa reusim sa fim decenti, buni si iertatori unii cu altii! Sa ne acceptam asa cum suntem si daca este posibil sa invatam unii de la altii lucruri folositoare sufletelor nostre!
Am auzit pana acum de cipuri, de ascultarea telefoanelor, acum probabil ca a ajuns si aici pe internet pe acest forum!
Doamne ai mila de noi si lumineaza-ne!

cristiboss56 05.02.2009 23:47:03

Citat:

În prealabil postat de nastac_miruna (Post 113980)
Sincera sa fiu, nu-mi place topicul asta! Parca suna a serviciul "cadre" de pe vremuri!
De ce , nu putem comunica daca nu declaram aici totul despre noi? Eu credeam ca aici incercam sa comunicam mai mult cu sufletul, cu partea buna din noi, sa ne dezvaluim cat putem partea luminoasa din noi?
Cat ma priveste, nu conteaza varsta, starea sociala, apartenenta religioasa, decat sa reusim sa fim decenti, buni si iertatori unii cu altii! Sa ne acceptam asa cum suntem si daca este posibil sa invatam unii de la altii lucruri folositoare sufletelor nostre!
Am auzit pana acum de cipuri, de ascultarea telefoanelor, acum probabil ca a ajuns si aici pe internet pe acest forum!
Doamne ai mila de noi si lumineaza-ne!

Iertare : nu toate topicele sunt placute la toti ; apartenenta religioasa , de bun simt, trebuie a fi Ortodoxa ; exista pagina personala ( cine doreste o completeaza, isi face albume, etc ) ; trupul este templul sufletului, el are un nume si niste date. Cine vrea sa le faca publice, foarte bine , cine nu, tot foarte bine ; nu este obligatori sa gandim toti la fel in organizarea paginii personale si in fine nu neaparat ce-ti place tie , trebuie sa-mi placa si mie si invers. Toata povestea este in a pastra decenta si libertatea fiecaruia in limitele moralei crestin Ortodoxe. Chestia cu neimportanta apartenentei religioase , este complet gresita, este cea mai importanta , nu in tara, in osas sau mai stiu eu unde, aici pe un forum ortodox. Este de bun simt !

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:07:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.