arkash |
26.01.2009 21:19:50 |
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
(Post 111500)
Adeseori si barbatii fac exact acelasi lucru. Cand vrabia de pe gard isi pierde elementul de noutate, se intorc cu coada in praf (si intre picioare)la iubitele lor sotioare.... care din pacate(?) sau din fericire(?) ii mai si primesc inapoi:106:
|
"Draga mea, am inteles ca te-ai indragostit, esti fericita si-ti doresti sa-ti ajute Dumnezeu pe calea pe care ai ales-o.Nu uita ca dragostea voastra a dus la detramarea a doua familii si ati facut trei copii nefericiti, cat despre adulti, nu mai povestim, ei sunt mari si percep altfel lucrurile.Cu siguranta Bunul Dumnezeu iti va da o mana de ajutor si te va calauzi; atentie insa ca nu intotdeauna dorinta ta este identica cu voia Domnului.Ce-i de facut?Sa nu uiti niciodata ca in caminul tau inca e pace, lucrurile se mai pot rezolva si aceeasi inima, pe care cu siguranta o stii, bate in continuare;mi-as dori sa uit ca te-am cunoscut ca nu te mai iubesc sau ca nu avem nimic in comun dar, uite ca Bunul Dumnezeu imi aduce mereu aminte ca
;"...ne iarta precum si noi iertam gresitilor nostri..."; si sa stii ca-i dau crezare ca multe lucruri bune a facut pentru mine iar eu nimic din toate astea nu am meritat" - extras dintr-o scrisoare a unui biet pacatos (autor necunoscut).
Si inca ceva, daca iubim cu inima ne puteam pastra nadejdea ca intr-o buna zi lucrurile vor intra pe fagasul normal; depinde de noi cata speranta, nadejde si incredere avem in Tatal Ceresc si cu cat suflet ne rugam in fata Icoanei Maicii Domnului, singura si vrednica noastra ajutatoare.
God bless all of you, now and forever!
|