Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   comuniunea in casatorie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3104)

agni 22.01.2009 22:47:23

Biserica crestina - cu orga

Stie cineva o biserica crestin-ortodoxa in bucuresti care are orga. as vrea foarte mult la nunta mea sa cante orga.

Anca-Miha 23.01.2009 00:12:48

Bisericile crestin-ortodoxe NU au orga, sau orice alt instrument. Numai cele catolice sau protestante au.

ioana_ema 25.01.2009 21:13:05

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 110989)
E clar. Femeile sunt ciudate cate odta: isi doresc ceea ce nu pot avea. De ce nu joci putin teatru si spui ca ti-ai gasit pe cineva. Inventeaza. abia atunci isi dau seama ce au pierdut.

Ai dreptate, Anca. Din pacate de multe ori isi doresc ce nu pot avea.

Anca-Miha 25.01.2009 23:55:41

Ma bucur Ioana ca impartasesti aceeasi parere. Femeile dau de multe ori vrabia din mana pe cea de pe gard. Nu este un lucru prea intelept, caci se lasa purtate de sentimente si nu-si folosesc gandirea; apoi le pare rau, si uite asa sunt tot timpul in cautarea timpului pierdut.

MarinaAlca 26.01.2009 05:29:14

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 111460)
Femeile dau de multe ori vrabia din mana pe cea de pe gard.

Adeseori si barbatii fac exact acelasi lucru. Cand vrabia de pe gard isi pierde elementul de noutate, se intorc cu coada in praf (si intre picioare)la iubitele lor sotioare.... care din pacate(?) sau din fericire(?) ii mai si primesc inapoi:106:

arkash 26.01.2009 21:19:50

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 111500)
Adeseori si barbatii fac exact acelasi lucru. Cand vrabia de pe gard isi pierde elementul de noutate, se intorc cu coada in praf (si intre picioare)la iubitele lor sotioare.... care din pacate(?) sau din fericire(?) ii mai si primesc inapoi:106:

"Draga mea, am inteles ca te-ai indragostit, esti fericita si-ti doresti sa-ti ajute Dumnezeu pe calea pe care ai ales-o.Nu uita ca dragostea voastra a dus la detramarea a doua familii si ati facut trei copii nefericiti, cat despre adulti, nu mai povestim, ei sunt mari si percep altfel lucrurile.Cu siguranta Bunul Dumnezeu iti va da o mana de ajutor si te va calauzi; atentie insa ca nu intotdeauna dorinta ta este identica cu voia Domnului.Ce-i de facut?Sa nu uiti niciodata ca in caminul tau inca e pace, lucrurile se mai pot rezolva si aceeasi inima, pe care cu siguranta o stii, bate in continuare;mi-as dori sa uit ca te-am cunoscut ca nu te mai iubesc sau ca nu avem nimic in comun dar, uite ca Bunul Dumnezeu imi aduce mereu aminte ca
;"...ne iarta precum si noi iertam gresitilor nostri..."; si sa stii ca-i dau crezare ca multe lucruri bune a facut pentru mine iar eu nimic din toate astea nu am meritat" - extras dintr-o scrisoare a unui biet pacatos (autor necunoscut).
Si inca ceva, daca iubim cu inima ne puteam pastra nadejdea ca intr-o buna zi lucrurile vor intra pe fagasul normal; depinde de noi cata speranta, nadejde si incredere avem in Tatal Ceresc si cu cat suflet ne rugam in fata Icoanei Maicii Domnului, singura si vrednica noastra ajutatoare.
God bless all of you, now and forever!

Anca-Miha 27.01.2009 00:58:13

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 111500)

Daca noi pe cel, pe care il cunoastem, nu-l putem ierta, atunci cum vom ierta pe cel pe care nu-l conoastem, sau pe dusman. Incepand sa ne iertam perechea, vom ajunge sa iertam si dusmanul, asa cum ne-a poruncit Hristos, caci nu suntem buni, pana la unul.
Iar razbunarea in asemenea situatie e...arma prostului. Femeile pot sa-si inmoaie inima repede si din dorinta de a reveni la bine, isi iarta sotii. Dar de acum incolo, ochii pe el "ca pe butelie".
Satana il ispiteste si pe cel "inselat"; deci si acolo mare atentie!

patinina34 27.01.2009 01:13:13

Asta e ceva foarte relativ.Sint persoane care uita, dar nu iarta.
Sint persoane carte iarta, dar nu uita.
Si sint persoane indiferente: adica, nu are importanta ce s-a intimplat, familia este numarul 1, si atunci incearca cu indiferenta s atreaca peste asa ceva.
Depinde de fiecare, eu cred ca e relativ si ca din acest punct de vedere fiecare e diferit.
Oricum am lua-o, eu cred- este doar o parere personala- ca fiecare este ispitit si apoi gaseste "sotioara" iertatoare sau pe cea care vrea sa-i dea o lectie.
Probabil acuma cu criza asta, nu mai are multa importanta, se gasesc mai mult cele iertatoare!!!!!!!!!!!!!!:35:

MarinaAlca 27.01.2009 11:01:00

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 111745)
probabil acuma cu criza asta, nu mai are multa importanta, se gasesc mai mult cele iertatoare!!!!!!!!!!!!!!:35:

corect, nina!!!!:53::21:

MarinaAlca 27.01.2009 11:01:45

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 111835)
corect, nina!!!!:53::21:

Scuze, n-au mers majusculele:43:

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:49:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.