![]() |
Citat:
sa nu mintim nu exista in ceea ce citati afimatia d-voastra: "totalitatea lor arată că ipoteza în care efectul este placebo este falsă" acolo spune: "rezultatele studiului nostru nu sunt compatibile cu ipoteza ca rezultatele homeopatie sunt datorate doar efectului placebo" si concluzioneaza ... luand in considerare totalitatea studiilor, nu doar unul ("insufficient evidence from these studies"): "nu exista dovezi care sa sustina eficacitatea homeopatiei ... nici macar pentru o singura afectiune" |
Citat:
sunt complet de acord cu terapiile naturiste ... actioneaza in planul material ... sunt demonstrabile si le recomand si folosesc cu toata increderea homeopatia este cu totul altceva; foloseste "energii" ... "forte vitale" ... in acele medicamente nu exista nici urma de ceapa, exista doar o "energie" a cepei ... aceeasi cu "energia" universului |
Citat:
Homeopathic remedies are believed to work in the spiritual plane as opposed to the physical plane as we are used to think and measure. Hahnemann believed that dilution and succussion released a spirit- like power that worked on the spiritual level of the vital force in humans." "Homeopathic Remedies Activate the Vital Force Homeopaths believe that it is the energy or "vibrational pattern" of the remedy, rather than the chemical content, that stimulates the healing by activating what Hahnemann called the Vital force. Vital force is the healing power or energy that exists within us all. It is called by the name Chi by Chinese and Prana by Indian Ayurveda." cum actioneaza homeopatia http://www.holisticonline.com/homeop...w_it_works.htm |
Citat:
E un fel de vaccinare a organismului: expune organismul la doze mai mici din agentul cauzal pt ca organismul sa aiba ocazia sa-si invete 'soldateii" (celulele albe) sa lupte contra marelui invadator( agentul cauzal adevarat, in real life situation). In ceea ce priveste energiile/ chi/ prana samd, nu este topicul deschis pt aceasta discutie si ele vorbesc cam despre acelasi lucru dar in cuvinte diferite... Bucurii,K |
Citat:
|
Citat:
Citat:
este normal ca cei care urmeaza acesta metoda sa stie pe ce drum merg |
Citat:
|
Citat:
Rolul nitroglicerinei este de a 'alimenta' vasele de sange cu NO(oxid de azot), deoarece s-a descoperit ca acest NO este secretat si de endoteliul capilar, avand rol vasodilatator. NO are o functie bine pusa la punct si se prescurteaza EDRF - factorul de relaxare derivat din endoteliu. Totusi, nitroglicerina nu se mai foloseste des ca tratatment de fond deoarece bitransformarea ei in NO necesita grupari tiolice. O administrare indelungata face ca sistemul enzimatic sa nu mai produca suficiente grupari tiolice si astfel nitroglicerina devine ineficienta. |
Si sincer, nu am incredere in medicii homeopati. Eu sufar de epilepsie, si din pacate e o forma refractara in care medicatia alopata nu isi arata 100% eficienta. Acum 8 ani am fost cu mama la un medic homeopat. In acea perioada luam carbamazepina, clonazepam, si fenitoina sau fenobarbital (nu mai tin exact minte). Ei bine, acel medic homeopat mi-a scos tratamentul alopat BRUSC! Acum imi dau seama ce cunostinte despre medicina avea el. Domnul Mihnea ar trebui sa stie ce se intampla cand se scot asemnea medicamente brusc. Multe persoane dintre dumneavoastra nu stiu, si este normal, nu sunteti medici. Insa o persoana care se declara MEDIC homeopat ar trebui sa cunoasca. Atunci as fi putut sa intru intr-un status epilepticus si pana sa ajunga salvarea la mine si sa imi administreze diazepam, as fi fost mort.
|
Citat:
În altă ordine de idei, după cum vedeți, iată deja două boli: cardiopatia ischemică și epilepsia, în care "medicația alopată nu își arată 100 % eficiența" (sper că nu susțineți că antiepilepticele vindecă epilepsia altfel decât nitroglicerina vindecă cardiopatia ischemică). Exact asta am spus și eu: atâta poate alopatia. Asta nu înseamnă să o minimalizăm: prin alopatie au fost salvate vieți: viețile a mii de oameni suferind de infarct au fost salvate de o aplicație promptă de nitroglicerină, viețile altor mii de oameni aflați în grand mal au fost salvate de alte aplicații prompte de diazepam. Dacă un medic nu cunoaște arta homeopatiei, nici nu are o trusă cu remedii imediat la îndemână, poate face încă mult cu ajutorul nitroglicerinei și diazepamului. Este aici o "medicină a micului meseriaș" de tip: "ai angor-îți dau nitroglicerină, ai spume la gură-îți dau diazepam". Până când vor avansa în arta vindecării, e foarte bine să aplice meseria. Ce nu înțeleg este de ce spun despre homeopatie că "face confuzie între simptome și boală", câtă vreme covârșitoarea majoritate a medicamentelor micilor meseriași sunt simptomatice. PS (și off topic) Parcă dv erați cel care susținea că anticoncepționalele orale combinate nu acționează avortiv. V-ați mai documentat sau trebuie să mai aștept ? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:41:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.